שאלה

שאלה

איך גבר עם ח"ח יכול להכיר בנות? אני מדבר על מישהו שלא מסוגל להתחיל עם בנות וכו' ?

vtback

New member
אם אתה לא מסוגל להתחיל איתן

אז תכיר במסגרות שאתה נמצא בהן - עבודה, לימודים, תחביבים.

וכמובן אפשר

לנסות לטפל גם במקור ולא רק בבעיה שנוצרת בעקבות זאת.. בדרך כלל שיפור דבר אחד מוביל לשיפור דבר שני..

אל ה

New member
מאוד מסכימה

לא פעם אני יושבת מול הפסיכולוגית ומספרת לה על מצב כזה או אחר שקשה לי להתמודד איתו. ואז היא מציעה לי כל מיני פתרונות שממש עוזרים ושהתגובה שלי אליהם זה תמיד "וואי איך לא חשבתי על זה בעצמי". כנראה מהלחץ באמת טיפול יכול לעזור לראות פתרונות שביום יום מרוב לחץ בורחים לנו

Kutaly

New member
יש דרכים...

אם לא יכול להתחיל עם בנות אז צריך שהן יתחילו אתך בשביל זה צריך שיראו אותך זה אומר (להוציא סיטואציות חברתיות של פנים אל פנים) בלוג, פייסבוק, לכתוב משהו לעיתון, להרשם לאתרי הכרויות... משהו שאפשר יהיה להבחין בקיום שלך ומספיק מעניין בשביל שייפנו אליך. לא פשוט, אבל גם לא בלתי אפשרי.

להתחיל עם בנות

למה אתה לא יכול להתחיל עם בנות ? ח"ח זאת התשובה הקצרה , אני מבקש את התשובה הארוכה . תעבוד על המראה החיצוני - ביגוד , הקפדה על היגיינה וריח טוב , חדר כושר - כדי שאם לך קשה להתחיל איתן - לפחות שהן יתחילו איתך . תרשם לאתר הכרויות / דרך פייסבוק . עכשיו תיראה , אתה חייב לעבוד על צורת החשיבה שלך , כי המחשבות השליליות , הפחד מדחייה , ההערכה העצמית הנמוכה וכו' - מפריעות מאוד , מניסיון , גם במהלך הקשר עצמו .

Lichy87

New member
מסכימה עם האבטיח

לטפל במקור הבעיה. אם יש ח"ח, תטפל בו. תטפל בכל התחומים בהם הח"ח מגביל אותך, ככה שקשר עם בנות אולי אפילו יגיע לבד, או לפחות יהיה קל יותר.

למעלה