שאלה ????

מוריה1512

New member
שאלה ????

שאלה , אני מאמנת בשלב ההכשרה שלי הגיע אלי מתאמן בגיל 40 ואני בת 28 בשיחת טלפון היה ממש טוב וקבענו להיפגש למפגש הכרות יש לי קצת פחד לבוא ולאמן אותו בגלל פער הגילאים אשמח לדעת מה אתה חושבים

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
הערך שלך כמאמנת

מה יוצר את הערך שלך כמאמנת? האם זה יתרון הגיל שלך? כמאמנת תפגשי מתאמנים צעירים ומבוגרים, מנוסים בתחומים מסויימים וחסרי ניסיון. מה שאת מביאה איתך הוא כלי האימון שלך, הסקרנות שלך והמחוייבות שלך ללקוח - למצוא איתו את הדרך להתקדם. האם זה תלוי גיל? מה נראה לך שאת מביאה איתך? מה מעורר את החשש?

מוריה1512

New member
אולי זה פרדיגמה

היי תודה , הבנתי מהשאלות שלך שיש לי כמה פרדיגמות עם עצמי לגבי הגיל אולי זה בגלל שאני עוד בתחלית דרכי בכל מקרה הצלחתי להבין שלמרות הפער זה לא משנה מכוון שאני מביאה איתי את הכלי של האימון כמו בכל מקצוע אחר

ביטוי שלך תפס אותי

את כותבת "לבוא ולאמן אותו". וזה ביטוי מעניין, שאני חושבת שמעולם לא השתמשתי בו. אני חושבת לעצמי בראש שאנשים מתאמנים איתי, או אצלי, ואני לא חושבת על זה שאני "מאמנת" אותם. שמה לב ההבדל?... בשביל לאמן מישהו צריך אולי להיות חכמה, ומנוסה, ועם שיער שיבה...
אבל בשביל שמישהו יתאמן, זה משהו שהוא עושה. לא את. את נוכחת שם, כאדם. לא מפריעה. לא מתערבבת. מקשיבה ברוב סקרנות. סקרנות לתהליך שלו. את מביאה אמון בו, ובתהליך שלו. ואת זה אפשר לעשות - אם יכולים - בכל גיל. כל גיל שלך, וכל גיל שלו. ועוד משהו. דברים כאלה - חששות - מפריעים בעיקר אם הם סמויים. אם הם לא מדוברים. ואז הם מאוד נוכחים. אם את מכירה בהם - חלק מההשפעה נעלם. בפגישה הראשונה הרבה פעמים אני מכירה בקרח שקיים בינינו, אם הוא קיים. ואני אומרת שאני יודעת שהוא יעלם בהדרגה. וזה בד"כ השלב שבו הוא מתחיל להשבר. בהצלחה מחר

נעמי67

New member
אימון ופער גילאים

היי מוריה , אני אתחיל ואשתף שאני בת 42 ואני כרגע מאמנת אישה בת 69 שעושה שינוי בתקשורת האישית והבינאישית שלה וזוג בני 45-50 שנמצאים בפער עצום בתקשורת ביניהם , כשאנחנו יושבים האחד מול השניה אין שם פערי גיל , השכלה , שייכות לרמת סוציואקונומית כזאת או אחרת . כמאמנת את מגיעה לאימון נטולת כל הגדרות ומשאירה את עצמך פתוחה לקבל את מה שמגיע מולך ואת מה שקורה שם בחדר . חשוב שתבדקי עם עצמך איזה משאב חסר לך (ולא כמאמנת בת 28 ) שיאפשר לך להיות באימון באופן מלא . את משתפת שבשיחת הטלפון היה ממש טוב וקבעתם להיפגש להמשך ... מה היה שם ממש טוב? מה יש לך ובך שאיפשר לו להרגיש את הטוב ולרצות להמשיך הלאה ... אני אתן את התשובה שלי לשאלה : יש לך ארגז כלים שככל הנראה אין ברשותו שיכול לנווט ולהאיר לו את הדרך שהוא נמצא בה . המתאמן שלך נמצא ברמת חשיבה מסויימת ואנחנו כמאמנים מביאים את הכלים ואת האפשרויות על מנת לשנות את החשיבה בה הם נמצאים על מנת לסייע להם להגיע לשינוי . זה מה שעושה את כל ההבדל. בהצלחה רבה .

למעלה