שאלה

שאלה

האם זה באג? קיבלתי את התיק הזה כי גידלתי אימפ לתפארת. ואני לא יכולה לפתוח אותו
יש איזה רעיון ?

מצבניק

New member
יש לי רעיון...

כשמישהי העלתה פה שהיא קיבלה, ניכר בתמונה שכתוב משהו בסגנון של "אם זה יועבר אז לא תוכל להשתמש בזה שוב" אני אעלעל אחורה ואני מאמין שאבין יותר טוב מה בדיוק כתוב. אבל לדעתי זה ללא ספק לא באג.

btekx

New member
את אלכימיה? אם כן יתכן שזה תיק של נפח/תכשיטן

אין מצב..

אני אלכימאי ( התפטרתי היום מהmining ) והתיק עדיין נפתח.. זה לא למקצועות, זה פשוט תיק לאכסון אבנים למיינינג וצמחים לאלכימיה.

על הדמות הזו אני לא אלכימאית אני

תכשיטנית / חוצבת ויש לי כבר אחד כזה במזוודה בשימוש. אין מישהו שיש לו רעיון?

Hasselblad

New member
נראה כמו באג של נקסון

הייתי מנסה כמה דברים: 1. לפנות סלוטים ולנסות שוב. 2. לצאת מהמשחק ולנסות שוב. אם זה לא עובד הייתי כותבת הודעה בפורומים של נקסון ואפילו פותחת כרטיס על זה. קשה לי להאמין שהתיק יוצא משימוש ובמיוחד עם יש בו אבנים. תעדכני מה ההמשך. אגב גידלתי כבר כמה אימפים לתאפרת וזה מעולם לא קרה לי.

סיוון זה תיק חדש.

קיבלתי אותו ומיד לא הצלחתי לפתוח אותו. אין בו כלום כי הוא סגור. ו דר"א אני לא יודעת אם ראית אבל לנעלי VL יש 7 סלוטים.....

Hasselblad

New member
אולי יש הגבלה לתיקים?

הייתי שואלת בפורומים של נקסון. וכן ראיתי את ההודעה על הנעליים זה בדיוק מה שאכין! פשוט היו לי יומיים ממש עמוסים.

מ י ל ר

New member
אבל את הורגת אותם ../images/Emo46.gif

את נותנת להם חיים, אהבה, מראה להם עולם, ממש כמו הגוזלים שלך ואז את שוחכת להאכיל אותם והם מתים איפטים מסכנים!
את לא דואגת טוב לאפטים שלך אם הית דואגת הם היו... גודלים להיות בריאים ואז... מתים ונהפכים לחפצים שווים! שווה להרוג אותם אבל שימותו לבד מוות טבעי שמביא מתנות...? איך בכלל המוות שלהם מביא תיק? כאילו מה? האמפט מת ואז הוא נהפך לגרזן זהב? או לתיק? או ל-50K מזו?

לא...

הוא הופך ליהלום. ואז אתה לוחץ עליו פעמיים, והוא הופך ליהלום USE, כמו תיבת אוצר

למעלה