שאלה??

אגדת 21

האגדה מספרת, כי לפני שנים רבות, כששלמה היה חמודי בן 16, היו לו חלומות על מכשפה בלונדינית בת 21. המכשפה היתה אוכלת כל היום גזרים, ואת שלמה זה הפחיד מאוד. למרות שפחד, הוא אהב אותה מאוד, אבל היא נשארה בשלה. לא התייחסה אליו ולא רצתה אותו. זה ממש תיסכל אותו, אז הוא התחיל לכתוב על זה שירים. יום בהיר אחד, היא נסעה למקום רחוק. שלמה, שהיה לו בדיוק באותו יום כרטיס ללונה פארק, החליט לכתוב על החוויה המצערת שעבר, כאילו המכשפה הבלונדינית נסעה מכאן ברכבת גבוה גבוה, כאילו נפטרה. אולי הוא מדחיק. סתתתתתתתתתתתתתתם, עובדים עלייך, תודי שהולכתי אותך שולל. תחמנית שכמוני. דיי, כואב לי הצד ממני. (נו, אני אשתוק מתי שהוא??
אני מעציבה את הסביבה) בעצם, אפשר לנסות להסביר מה הוא רצה להגיד, אבל רק הוא יודע למה בדיוק הוא התכוון. אולי זאת באמת רק אגדה שהוא המציא.

R o M

New member
../images/Emo2.gif

מכשפה בלונדינית שאוכלת גזרים? ועוד אומרים שלי יש דמיון מפותח...

מאיושית

New member
רוני....

תודה רבה לך על ההסבר המפורט, ועל הסיוטים שיהיו לי הלילה על בלונדיניות וגזרים...

../images/Emo6.gif

אמ... שניה... זה לא היה באמת נכון...? המצאת את זה, נכון...? אין באמת מכשפה עם גזרים שתבוא לרדוף אחרי בלילה...?
א מ א ´ ל ה

שייני

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

תודה על כל המיתוסים ועל התמונה של הגזרים....... בגללכם הפסקתי לאכול גזרים, אני לא יכולה להסתכל עליהם, ובכלל להביט על הצבע שנקרא כתום! בגלל זה עברתי מאורנג´ לסלקום! בגלל זה השרתי את החולצה הכתומה היחידה שהיתה לי באקונומיקה! וכן! אני לא מסוגלת להכין ביצה כי איך אני יסתכל לאש בעיניים! מֶה עשיתם לי??!!!!
נ.ב הראייה שלי נהרסה עקב אי אכילת גזרים באמת תודה!!

למעלה