שאלה, מתי המשחק אמור לחזור ,תודה
T Touched By Angels New member 29/6/11 #3 ../images/Emo32.gifשרון, את עדיין לא מצליחה לקנות NX? הצלחתי להדפיס את הדפים של PBC לקנייה...נשאר לי רק לקנות...מעניין מה הבעיה אצלך...גם לעוד אנשים כתוב ERROR.
../images/Emo32.gifשרון, את עדיין לא מצליחה לקנות NX? הצלחתי להדפיס את הדפים של PBC לקנייה...נשאר לי רק לקנות...מעניין מה הבעיה אצלך...גם לעוד אנשים כתוב ERROR.
צ צ ל י ל 8 New member 30/6/11 #41 לא, יש ERROR ואמרו לי שזה משהו שיש להמון אנשים גם מחו"ל, כך שנשאר להמתין לתשובה מנקסון שיסדרו את הבעיה.
לא, יש ERROR ואמרו לי שזה משהו שיש להמון אנשים גם מחו"ל, כך שנשאר להמתין לתשובה מנקסון שיסדרו את הבעיה.
G Gen3siS New member 30/6/11 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמה אני היחיד שמחובר?../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חזר המשחק. אה, והם גם שינו משהו ברזולוציה, זה ממש מוזר אצלי עכשיו...אבל מגניב
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמה אני היחיד שמחובר?../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חזר המשחק. אה, והם גם שינו משהו ברזולוציה, זה ממש מוזר אצלי עכשיו...אבל מגניב
L LaChicaDeLasNovelas New member 30/6/11 #8 למישהו יש מושג למה שאני רוצה לעלות את המשחק הוא מבקש ממני להוריד אותו מחדש?? (שאני לןוחצת על הPLAY...)
למישהו יש מושג למה שאני רוצה לעלות את המשחק הוא מבקש ממני להוריד אותו מחדש?? (שאני לןוחצת על הPLAY...)
G Guid New member 30/6/11 #10 אולי הוא שמור בתיקייה אחרת? לא בתיקייה הרגילה שלו, התיקייה NEXON בכונן C?
L LaChicaDeLasNovelas New member 30/6/11 #11 לא ומעולם לא הייתה בC ושיחקתי נהדר...... נראה לי אתקין את הידני אבל עדיין.....
L LaChicaDeLasNovelas New member 30/6/11 #12 והייתי יותר חכמה../images/Emo3.gif הלכתי לGAMELAUNCHER בתקייה של המשחק והפעלתי משם...
L LaChicaDeLasNovelas New member 30/6/11 #13 שאלה נוספת.... יש לי קלריקית שכדי להשיג טבעת אצטרך להגיע לרמה 80+... אני רמה 46.. יש המלצות איך לעלות רמות??
שאלה נוספת.... יש לי קלריקית שכדי להשיג טבעת אצטרך להגיע לרמה 80+... אני רמה 46.. יש המלצות איך לעלות רמות??
G Gen3siS New member 30/6/11 #14 מממ. בבית הרדוף, להכנס לתוך האח, ושם להכנס למקום של הדחלילים הסגולים הם רמה 50 ואם ההיל שלך ממוקסס יהיה בסדר
מממ. בבית הרדוף, להכנס לתוך האח, ושם להכנס למקום של הדחלילים הסגולים הם רמה 50 ואם ההיל שלך ממוקסס יהיה בסדר
L LaChicaDeLasNovelas New member 30/6/11 #15 אחלה... עד איזה רמה ניתן להיות שם? אני צריכה רק להגיע לרמה 70 (שנראה כמו נצח) כדי לעבור לגור בJESTERS...... ו
אחלה... עד איזה רמה ניתן להיות שם? אני צריכה רק להגיע לרמה 70 (שנראה כמו נצח) כדי לעבור לגור בJESTERS...... ו
צ צ ל י ל 8 New member 30/6/11 #42 בכיף להישאר שם עד רמה 65 ואז לעבור לג'סטרטז שגם הם רגישים להיל. עכשיו הורידו את אחוז המיס ל-2% לרמה במקום 5% אז בהחלט שווה ללכת כבר ברמה 65.
בכיף להישאר שם עד רמה 65 ואז לעבור לג'סטרטז שגם הם רגישים להיל. עכשיו הורידו את אחוז המיס ל-2% לרמה במקום 5% אז בהחלט שווה ללכת כבר ברמה 65.