שאלה

שםאנילא

New member
אז אל תאמרי דבר בשמו סתם ללא מקור...ואני לא

מזלזל בך או משהו דומה אני רק מעריך מי שמביא דברים בשם אומרם ולא ממציא אותם סתם כי הוא זוכר ובא לו לומר את לא רוצה שאזרוק עכשיו כל מיני משפטים באויר וכך אני מצפה מאחרים זה כבר הפך להיות מנהג לומר חופשי דברים בשם רבנים כאשר בסוף מסתבר שאין קשר בינהם אז למה?

odery

New member
אומר מה שארצה

במיוחד שידוע לי שיש מאחור כסוי,לא מתאים לך אל תקבל על עצמך ואל תלך לפי דברי,יש לך הוכחה על ההפך? תביא בעצמך מקור על הסתירה,אל תזלזל רק כי איו מראה מקומות בסוף כל פוסט!

odery

New member
לא מוצאת דרך שתבין שאפחד לא חייב ך כלום

אולי אם אשתמש בסגנון השפתי שלך זה יקל עליך: קפוץ לי אדוני.

צניעות

זה דרך חיים הרבה לפני הירידה לפרטי אורך החצאית. צניעות מחייבת גם גברים וגם נשים בכל רגע ומהלך בחייהם, להצניע את החיצוניות ולתת יותר דגש לפנימיות. לאשה התווסף איסורים ושויכו לקטגורית צניעות, אבל זה גם בשבילה ולמענה ולא רק כדי למנוע הרהורי עבירה מגברים. אם כדברייך, נצטרך לאסור פאה הגם שמבחינת הלכות צניעות זה מותר, כיוון שיש נשים שנראות עם זה יותר טוב ויכול לגרום להרהורי עבירה. וכן נשנה את ההלכות כל יום (כמו שיש הרבה שעושים) לפי רמת הסטייה ומה שגורם באותו דור להרהורי עבירה, ונאלץ לעשות רחובות לגברים ורחובות לנשים.

איבריה

New member
אולי אני מקלקל לך תפנטזיה

אבל צניעות היא מתחילה בראש של האישה {במחשבה} ומשם ממשיכה לביגוד. אם בראש של האישה היא לא נמצאת מהר מאוד הצביעות של הבגדים תתגלה. ידוע ומפורסם שהפנטזיה של נשים שכל מי שעובר לידה חושב עליה, נשים ודמיון פורה זה צמד חמד לצערי. אבל צניעות היא בעיקר בשביל האישה עצמה. אם לא היה ערב שבת הייתי מביא לך תמקורות.

בורקה זה הפתרון האולטמטיבי

כל אחד מחפש איך לעקוף את האיסור פאות בלונדיניות לנשים זה בדיחה זה שכונה אז לא מסתכלים עליהם? לא באים להם בראש מחשבות? אז מה הפאה באה לעשות? אז החסידיות מכסות הראש עם פאה מפוארת הספרדיות עם כובעים ומטפחות הליטאים גם פאות וגם מטפחות , בורקה זה הפתרון ובא לציון גואל על הבדיחה הזאת.

אודליההה

את לא מבינה מה חלמתי.. הלילה חלמתי כזה מוזר על משהו שאמור לקרות עוד שבוע :) בתחילת החלום הייתי כולי מבואסת שהגיע יום שני ולא דיברתי איתך. בסוף דיברת איתי בפון אחרי החופה. והיה עוד המשךךך וגם משהו על ג`וקר שהקפיצו אותה 4 כיתות מכיתה ח/ט ל-יב ואני לא האמנתי לך. תכלס במציאות אם גם לא בכיתה ח` אז בכלל הגדלתי לך אותה. ולגבי מה ששאלת אז ברור שיש הרבה דברים בצניעות שהם בגלל הגברים אבל מלכתחילה אז לא רק בגללם כי צניעות אמורה להיות גם לגברים וגם צניעות זה לא רק בבגדים ומה עוזר כיסוי ראש בחוף מעורב? שידעו שהיא נשואה? נו ואז..

odery

New member
החתונה שלי ממש טורדת את מנוחתך הא?

נכנסנו לשבוע ההגבלה,בלי שיחות פגישות וסמסים ולא רק זה הוא טס להונגריה וחוזר ביום החתונה,לחץ מטורף. ומה יש לך לדבר איתי בכלל? אגב שלחי שם במסר או משו ליום החתונה אולי התפילות שלי שוות משו.

לאחל מזלטים

ותכלס כבר מזמן הפרחתי את הט/תזה שעל מה שחושבים ביום חולמים בלילה. לא חשבתי על זה ביום. מזל שלנשום לא צריך זמן. ובטח שהתפילות שוות.

לאחל מזלטים

ותכלס כבר מזמן הפרחתי את הט/תזה שעל מה שחושבים ביום חולמים בלילה. לא חשבתי על זה ביום. מזל שלנשום לא צריך זמן. ובטח שהתפילות שוות.

למעלה