את מתרגזת סתם בלי סיבה
לא ידעתי שנותחת באסותא, סליחה, אבל ראיתי שלא נותחת אצל ד"ר אבינוח, נותחת בפרוצדורה אחרת. בפרוצדורה של ד"ר אבינוח אין אינפוזיה עם נוזלים. טעיתי קצת וצדקתי קצת. את סולחת לי? מותר לי לטעות? הבאתי את האפשרות שאטעה, כי אמרתי "כנראה" נותחת בבי"ח ציבורי. אז טעיתי. זה לא אנושי? זה תגובה של "אני רופא כבר מאה שנה"? לא להגיד לאנשים שהם לא יעברו אינפוזיה עם נוזלים? לא ליידע אותם שהם לא יצטרכו לצום יממה? זה פוגע בך שהם לא יצטרכו לצום ואת היית צריכה לצום? אני מצטערת שהתגובה ששלחתי לך במסר הפרטי לא עזרה לך. לפחות השתדלתי, ניסיתי. אני חייבת לך משהו? אני חייבת לעזור לך? תגידי תודה שהתייחסתי אלייך בפרטי. לא עזר לך אז אין מה לעשות, או שהיית מסבירה לי מה לא עזר לך והייתי מנסה לעזור. האמת, אני כבר לא אנסה לעזור לך, לא מתחשק לי יותר. הכנסתי את הדיבורים של איסור לאחר הניתוח לא בגלל שכתבת שמותר. כתבת שאי אפשר, אז תיקנתי שאפשר מבחינה טכנית, רק שאסור. כתבתי את זה לקוראת שהגבת לה, כדי שלא יהיה אי הבנה, שאם היא מצליחה לאכול, אז היא יכולה לאכול... הרבה כאן ניסו לאכול מה שאסור, וגילו שהם יכולים. אז הדגשתי את העניין הזה. חבל שייחסת להדגשה שלי טון מתנשא ומתלהם שלא היה ולא נברא, וחבל שאת חושבת שהפורום כאן לא מועיל בשיט. לידיעתך - זו דעתך היחידה והבלעדית. כל האחרים בטוחים שהפורום הזה מועיל בצורה מדהימה, מציל חיים. נכון, לא מושלם, כי זה פורום ולא ייעוץ רפואי מקצועי. אבל להגיד לא מועיל בשיט בגלל שלא מושלם? התפרעת, תאמיני לי.