גם אני אוכלת לחם והכל
אני לא מאמינה בשמירה על המשקל אך ורק בעזרת הטבעת. צריך גם עזרה של הרגלי אכילה. הטבעת היא כלי לרכוש הרגלי אכילה יותר בקלות מאשר רק עם משמעת עצמית. אבל צריך לעשות את העבודה של רכישת הרגלי האכילה, כי אי אפשר להישען רק על הטבעת. אני לא אוכלת טחון כל היום, אלא את כל המוצקים שאני רוצה, בערב אחרי שתייה מרובה. מה בדיוק אני אוכלת לא כל כך חשוב, כי לכל אחד מתאים משהו אחר וכמויות אחרות (בעמוד הקודם כתבתי למישהי בדיוק מה אני אוכלת, ומישהי אחרת אמרה בצדק שהיא היתה משמינה מזה. כי כל אחד והנתונים שלו). בעמוד הזה צירפתי חוברת של ד"ר שחר וד"ר אבינוח, וקובץ עם כללי אכילה נכונים. כדאי שתקראי אותם, ותוכלי לאכול מוצק. אכילת מוצק משביעה יותר מאשר אכילת טחון, מהנה יותר, ואפשר לרזות איתה יותר נכון. חשוב לאכול ירקות - חיים או מבושלים - כדי להצליח בירידה במשקל. בשביל לאכול ירקות צריך טבעת מספיק פתוחה. אבל אם טוב לך ירקות טחונים ושהטבעת תגן עלייך, וזו הדרך שלך, אני לא שוללת ולא פוסלת. כל אחד עם איך שנעים לו וטוב לו ובטוח לו. העיקר שתאכלי ירקות, ולא תרבי באכילת במבה/גלידה/שוקולד. זה רק ע"י משמעת עצמית, כי אי אפשר בלי משמעת עצמית. אי אפשר רק טבעת ושום משמעת עצמית. הטבעת עוזרת לנו שנצטרך להשקיע פחות משמעת עצמית ונוכל להצליח. כמה את עוד צריכה לרדת? את מצליחה לעשות הליכות, פעילות גופנית?