שאלה

היו לי את שניהם

טבעת ראשונה בצד טבעת שניה בחזה יש יתרונות וחסרונות לשניהם אבל מבחינתי מעדיפה בחזה כי אני ישנה על הצד וזה תמיד הפריע לי בחזה מפריע כששוכבים על הבטן וזה קורה לי לעיטים רחוקות

haya505

New member
לקרין מחיה משפחת המטובעים

מלה עשית עוד טבעת מה קרה לריאשונה?

היא החליחקה

והכירוג לא חשב שהוא רוצה להחזיר למקום אלא רצה להוציא............ רציתי רק לגיד לך משהו בקשר לפורום כשאת עונה להודעה אז יודעים שאת כותבת ולמי את עונה את לא חייבת לרשום את זה כל פעם בכותרת

אופירA

New member
מנהל
לדעתי הפורט אינו שיקול אלא המנתח הוא השיקול

יש יתרונות וחסרונות לפורט בחזה ולפורט בצד. רוב האנשים הוא לא מפריע להם לא בחזה ולא בצד. אבל שמענו פה דיווחים מנשים שהפריע להן בחזה והיו צריכות לעבור לדגם אחר של חזיה, ומאנשים שהפריע להם בצד (גם הסיפורים עכשיו שקשה למצוא את הפורט, וגם שלוחץ בחגורה של המכנסיים). זה תלוי במבנה הגוף. תהיי אופטימית, ותאמיני שתיפלי על הסטטיסטיקה של אלו שלא מפריע להם לא בצד ולא בחזה. זה רוב האנשים. רמה מסוימת של הפרעה יש לכולם, וזה שמרגישים את הפורט כשמרזים. אבל זה לא מפריע, מתרגלים. אם יש לך אופציה לשלם 900 ש"ח על הטבעת החדשה, תקחי את זה. זה עדיף. היא משופרת ושווה להשקיע.

אופיר את נהדרת ../images/Emo140.gif

אתחיל מהסוף : בהחלט אלך על האופציה של הטבעת המשודרגת . השאלה היא : אני צריכה להציע לרופא או שהוא שואל אותי ? שאלתי לגבי החזיה כי יש לי חזה גדול ולצערי רק החזיות עם החישוק נראות עלי טוב ולא שמוט . האם יש מצב שאולי לא אוכל להשתמש בחזיה כזאת או שרק ארגיש אי נוחות מסוימת? כרגע אני בתור אצל אבינח , אבל גרה בירושלים , וזה עוד פרמטר שרציתי לדעת אם כדאי להכניס לשיקול ?

אופירA

New member
מנהל
אני לא יודעת לגבי החזיה

חזה גדול, זה לא אומר שהברזל של החזיה בכלל מורחק מהגוף ולא נוגע בעצם החזה? אין וודאות לגבי מיקום הפורט בחזה מבחינת למעלה/למטה. זה הימור. אולי תדברי עם הד"ר על מיקום הפורט על החזה (שימקם קצת יותר למעלה? אם זה אפשרי). על האופציה של הטבעת המשודרגת הרופא אמור להציע, אבל אני בעד להציע לרופא מה שהוא אמור להציע ולא לצפות ממנו. בכלל, אני תמיד בעד העצמת ידע, ולבוא עם הידע הזה לרופא, למקרה שהוא שוכח או לא הספיק למסור לך ידע שהוא צריך. אני לא יודעת על מי הייתי סומכת בירושלים בניתוח טבעת. לא שמענו פה על מנתחים שהייתי רגועה לגביהם. בכל אופן, אם את חושבת על מנתח אחר, תבדקי טוב מה מדיניות הסגירות שלו, כמה התורים שלו זמינים לסגירה. אם יש בעיה בנושא זה, אז אולי תהיי מנותחת עם הפורט בצד, אבל את עלולה לא לרזות...

../images/Emo6.gif שכנעת אותי....

באמת התלבטתי לגבי רופאים מירושלים ולא מצאתי מישהו . עשרת לי לאשרר את ההחלטה הזמנית שלי .

haya505

New member
לאופיר מחיה

סליחה חשבתי שאת בן והפנתי אליך שאלה מה את אוכלת במשך היום כי אני פתוחה על חצי סיסי ומפחדת ליפתוח עוד אז אני עוד אוכלת טחון אחרי שנה וחצי של ניתוח וירידה של 46 קילו הבנים שלי פתחו ואוכלים הגדול אוכל פחות והחייל אוכל אפילו לחם

אופירA

New member
מנהל
גם אני אוכלת לחם והכל

אני לא מאמינה בשמירה על המשקל אך ורק בעזרת הטבעת. צריך גם עזרה של הרגלי אכילה. הטבעת היא כלי לרכוש הרגלי אכילה יותר בקלות מאשר רק עם משמעת עצמית. אבל צריך לעשות את העבודה של רכישת הרגלי האכילה, כי אי אפשר להישען רק על הטבעת. אני לא אוכלת טחון כל היום, אלא את כל המוצקים שאני רוצה, בערב אחרי שתייה מרובה. מה בדיוק אני אוכלת לא כל כך חשוב, כי לכל אחד מתאים משהו אחר וכמויות אחרות (בעמוד הקודם כתבתי למישהי בדיוק מה אני אוכלת, ומישהי אחרת אמרה בצדק שהיא היתה משמינה מזה. כי כל אחד והנתונים שלו). בעמוד הזה צירפתי חוברת של ד"ר שחר וד"ר אבינוח, וקובץ עם כללי אכילה נכונים. כדאי שתקראי אותם, ותוכלי לאכול מוצק. אכילת מוצק משביעה יותר מאשר אכילת טחון, מהנה יותר, ואפשר לרזות איתה יותר נכון. חשוב לאכול ירקות - חיים או מבושלים - כדי להצליח בירידה במשקל. בשביל לאכול ירקות צריך טבעת מספיק פתוחה. אבל אם טוב לך ירקות טחונים ושהטבעת תגן עלייך, וזו הדרך שלך, אני לא שוללת ולא פוסלת. כל אחד עם איך שנעים לו וטוב לו ובטוח לו. העיקר שתאכלי ירקות, ולא תרבי באכילת במבה/גלידה/שוקולד. זה רק ע"י משמעת עצמית, כי אי אפשר בלי משמעת עצמית. אי אפשר רק טבעת ושום משמעת עצמית. הטבעת עוזרת לנו שנצטרך להשקיע פחות משמעת עצמית ונוכל להצליח. כמה את עוד צריכה לרדת? את מצליחה לעשות הליכות, פעילות גופנית?

haya505

New member
לאופיר מחיה משפחת המטובעים

אני כבר הגעתי למישקל הרצוי אני מטר שישים וחמש ושוקלת שישים וחמש אני חייבת לפחוח את הטבעת וללכת לקבוצת תמיכה של דיאטה כי לישמור לבד אין מצב בקשר לפעילויות אין לי כוח וחשק לכלום אני כבר שנה וחצי לא יודעת מזה לחם איטריות אורז סלט חי בשר רק מילקשייק בלי סוכר ירקות טחונים ומסוננים ודיברי חלב וגם את זה אני לרוב מקיאה

אופירA

New member
מנהל
אני מצטערת לשמוע...

הגעת למשקל הרצוי, אבל לא לבריאות הרצויה. את מקיאה הכל, את חולה, חלשה, מסוחררת, סובלת. מה העניין לחיות כך? בשביל איזו מטרה לכל הרוחות?

pink plus

New member
אני לא מבינה מאיפה בכלל את מביאה את האמירה הז

הזאת? תתני לי משהו עובדתי ומוכח לכך שהפורט בצד הוא בעייתי! בחיים לא שמעתי על זה!

אופירA

New member
מנהל
אבל אני שמעתי את זה

מכמה אנשים שדיווחו פה. וכמו שהסברתי, גם הפורט בצד וגם הפורט בחזה - לרוב האנשים לא בעייתי, אז הם לא יודעים מה הבעיה, אבל לחלק מהאנשים הוא בעייתי, אז הם סיפרו פה על הבעיה שלהם, ומכאן אני יודעת מה בעייתי בחזה, למרות שלי אין בעיה, ומה בעייתי בצד, למרות שאין לי פורט בצד. לא שמרתי את השרשור של הדיווחים על הצרות בפורט בצד עם החגורה של המכנסיים, ועל אלו שהתלוננו שהוא בולט בצד בצורה מכוערת. אז תצטרכי להאמין לי, ולאלו שזוכרים את השרשור הזה. יש פה בעמוד את הדיווחים שהיה קשה למצוא את הפורט בצד בגלל השומן. תקראי. זה עובדות, אצל אותו אחד שהיה לו קשה.

pink plus

New member
אני מציעה שתעשי קודם בחירה לפי המנתח

ואל תלכי בהכרח לפי האמונה העיוורת שקיימת פה בפורום שאבינח הוא אלוהים. לא מובן לי מאיפה זה בכלל התחיל ואני מקווה שמישהו משלם פה לכל המהללים, כי תאמיני לי שעם כל זה שהוא המנתח הכי פופולרי בפורום - אני גם קוראת פה על לא מעט מנותחים שלו עם בעיות...ואם לא בא לך על פורט בחזה - אז אל תעשי פורט בחזה גם אם זה אומר שלא תנותחי אצלו! מנתח זה לפעם אחת (בתקווה) ופורט זה לכל החיים...אגב, אני מאוד מרוצה מהפורט שלי בצד, שבניגוד לכל מיני אמירות הזויות של אנשים שאין להם בכלל פורט בצד אבל הם טוענים בנחישות שפורט בצד עושה בעיות - אין לי שום בעיות! חולה על הפורט שלי ועל זה שהוא בצד! יכולה לישון על הבטן על הצד ועל מה שבא לי! ונראה לי שמצאתי את ייעודי בחיים - להפריך מיתוסים שקריים שמתסובבים פה בפורום הזה יותר מדי זמן על ידי אנשים שנחשבים למקצוענים - והם לא!

כיירון

New member
יש בליטה קטנה

הי אני עם הטבעת כבר 4.5 שנים. הפורט שלי בחזה. יש בליטה קטנה אבל אם אני לא מראה למישהו שיש בליטה אז אף אחד לא שם לב. רק אני רואה את זה כי אני יודעת שזה שם. גם מרגישה אותה עם האטצבע

למעלה