שאלה

מודה....

אני עושה רק מה שטוב לי ושלמה איתו סטואץ כסטואץ לא עושה לי את זה אבל אם הפרטנר טוב ועושה לי את זה ומרגיש לי שאני בהתחלה ל....קשר ואם נחתך לפחות יודעת שעשיתי עם ראוי ובהשלמה.

קשה לך לגמור...?

את החודש...את החודש.... שים כמה לירות בצד,נשארו לי מלא כרטיסי ביקור. מסופ"ש שעבר.... מילאו לי את הווישרים.ולא.אלה לא הזמנות לתצוגת אופנה כמו שהסברתי לילדים... ואם יש לך ידידה שלא עומדת על שלה,היא מוזמנת לשבת על שלי...
מבט חטוף על התגובות שלך בפורומים השונים מצביע שזה מה שמעסיק אותך בימים אלו....לבריאות אני אומר. בגדול נראה לי שאצלי זה הפוך. כשהייתי נשוי לה הייתי לבד. מאז כבר לא.

פשששששששש

ממש בלש גשש יש עלי פה . אני יכול קבל תמצית וסיכום של כל מה שכתבתי היכן שכתבתי .

ברור שאתה יכול.

תמורת סכום סמלי... או סתם בלחיצה על עולם המשתמש... כנראה שאתה ירוק...הניק הזה עוד לא בן חודש.ואתה צריך עוד להכיר ולנווט בין שבילי התפוז... וכן,גם ההדרכה הזו שלך תמורת עוד סכום סמלי... פשששש.ממש נהייתי זונה....

אופססס...

מחקתי לך שנה שלמה מהרזומה. נווו...בחיאת... שנה שלמה ועוד לא למדת לתפעל את ההגדרות...? בוש והיכלם

פסק הלכה

מאת הרב אסורי קובע שאסור לקיים יחסי מין (=סקס) לפני חופה וקידושין ... החורג יקבל כרטיסים למקומות בשורות הראשונות של ג'הנם... ראה הוזהרת ! תהנה מהחיים עד חופה וקידושין בלי. וחלילה לך לעשות את זה לבד .. זה עוד יותר גרוע - תקבל כרטיס לשורות האחרונות בצד בג'הנם ..

לא היה ברור ??

הרב אסורי נועד עם הרב מוסרי ... וההחלטה אותה החלטה ... אין כיף כיף לפני חופה וקידושין .... ראו הוזהרתם/ן/נו ...

למעלה