שאלה

שאלה

עכשיו שתם שוב לבד , סקס תעשו רק בזוגיות הבאה או שאין מניעה להנות מהחיים גם באופן זמני עם פרטנר מזדמן ?

החלטתי

שזוגיות זה פאסה אני עוברת לשלישיות

darling33

New member
ואני אומרת...

תעשי רק מה שאת אוהבת, מה שאת חושבת שיהיה לך טוב"

אני נכנסתי למנזר...

עד שיגיע "המיועד" הבא. הרי גם ככה הזד#$@# רק פעמיים כל חיי לצורך פרו ורבו בלבד, ללא הנאה מכל סוג שהוא !!! תגיד/י, מה זו השאלה המפגרת הזו ?????????????????????

לא שאלה מפגרת כלל....

רובינו חוששות ממה יגידו עלינו ובעצם לא יודעות איך אחרות נוהגות וחיות עם עצמן קצת פרופורציות לא יזיק.

שאלה מאוד מפגרת בהתחשב בכך

שגבר כתב אותה ולא אשה !!! חוץ מזה - בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו נמצאים בשנות האלפיים, והאישיו של מה יגידו לא תופס...

למה סתירה?

הרי אם נכנס לסטיגמות מהעבר (אני מקווה), הרי לגבר היה מותר לזיין כל מה שזז ואילו אישה היתה צריכה לשמור על עצמה לנישואין. כאילו, את מכירה הרבה גברים שגידו לא לסטוץ חד פעמי וישמרו את עצמם עד למיועדת ?? אני לא מכירה כאלו, והאמת היא שגם לא נשים כאלו :))

אבל מאמי - ניסיתי לשמור על PC...

שלא יגידו שאני פמיניסטית שורפת חזיות, שחושבת שכל הגברים חושבים רק עם הז#@

שרשירית

New member
סופר מפגרת!

השאלה :--) אחרי שהיא התגרשה עוד אכפת לה מה אומרים עליה? אני מצפה שאף אחד לא ייכנס לי בין הרגליים אם הוא לא הוזמן. אלו הפרופורציות שלי. כל השאר שידחפו למקום אחר.

שרשירית

New member
אאוצ' זה גבר!!

בטח הסתלבט עלינו ואנחנו איפשרנו לו BIG TIME וענינו ברצינות. יצאתי סתומה
)

מפגרת למה ?

יש בנות שלא יכנסו למיטה לסקס מיזדמן וזמין רק אםיצהירו להם שהקשר הולך להיות קשר רציני .

מפגרת כי...

על בסיס אותה השוואה אתה יכול לומר שיש גברים ונשים שלא יבגדו גם אם תהיה להם הזדמנות בעוד שיש גברים ונשים שיבגדו ברגע שתהיה להם הזדמנות. וקצת פילוסופיה על הבוקר - העולם מורכב מאנשים שונים ומגוונים, אין נכון או לא נכון לכולם ולכן אי אפשר לעשות הכללות לגבי שום דבר !!!

לא באתי להכליל

כל אחד והגישה שלו . ומה הגישה של כל אחד ,זאת היתה הכוונה . אין שחור לבן נכון או לא נכון , פשווט דעה אישית

למעלה