שאלה....

שאלה....

אז ככה אני בקטע של המאגיה כבר בערך שבוע...אני יודעת שזה כלום...אבל אני חושבת שצברתי הרבה ידע בנתיים. עדיין לא עשיתי כישוף...אפילו לא ניסיתי...רק הלכתי על הקטע התאורתי. חברה שלי פחות זמן ממני בקטע הזה והיא ניסתה כשף לשינוי צבע העיניים. היא אמרה שזה לא הצליח כל כך אבל הצבע קצת השתנה והיא הרגישה עיקצוץ כזה בעיניים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכולה כבר להתחיל ולנסות כישופים?... אני מפחדת שאני לא אצליח....או שאני אסתבך במשהו..... בקיצור....תציעו לי הצעות...כדאי לי?...או ללמוד עוד?

תשובה עיניין..........

אני מתעסק במאגיה קצת יותר משבוע....הרבה יותר....ועשיתי בינתיים אולי כישוף אחד!!! והוא גם לא היה קרוב לחודשיים הראשונים!!! אני לא הייתי מציע לך להתחיל לכשף אנשים, במיוחד לא שינוי צבע העיינים שזה דורש הרבה ידע ריכוז כישרון ויכולת!!! בהצלחה!

ShiVeee

New member
שלום לך

התשובה לשאלה שלך נמצאת אך ורק אצלך אם את מרגישה מוכנה , שהרגע שלך הגיע , שפיתחת את הדימיון מספיק כדי להיות בטוחה שכישוף זה או אחר יעבוד (גם כוח רצון) ... הרי שאת יכולה להתחיל. אני כבר חצי שנה ועדיין תיאורתי דחיתי את הצבא לעוד 9 חודשים בגלל זה... הרגע שלי עדיין לא הגיע..

הבוהן

New member
אני מאוד משועשע.

עיקצוצים בעיניים זה משהו שקורה לעיתים קרובות, לכולם. וצבע העיניים זה דבר שמשתנה קצת כשהאור משתנה (כמו כל צבע). חוצמיזה, בן אדם שרוצה להאמין שצבע העיניים שלו משתנה יאמין בזה. וזה שהעניים שלו נשארו באותו צבע בדיוק יהיה הדבר האחרון שיפריע לו בכך.

למעלה