שאלה

שאלה

אני מתכוונת ללבוש לברית של משפחה חולצה שחורה מסביב לצוואר אבנים מכסף ,השאלה היא איזה צבע של מכנסים יהיה הכי טוב.אני גבוהה 169 משקל 70 בהירה עם שער חום בהיר.האם אפשר מכנסים באפור?וברצוני לשלב חגורת עור רחבה מכיון שיש לי בטן מעט בולטת (אלבש אומנם חגורת בטן מכווצת מתחת למכנסים )אך בכל זאת אני רוצה חגורה לשלב.איזה צבע של חגורה מתאים במידה ואלבש מכנס אפור ,ואם אפור לא מתאים אז שחור .מה אתם מציעים (אני בת 53.

Fun Fair

New member
לדעתי

מכנסיים אפורים זה מצויין. אישית, לא הייתי בוחרת בחגורת עור רחבה לטשטוש (מכיוון שהיא תשיג את האפקט ההפוך: היא יוצרת קו רוחב בדיוק במקום שאותו את רוצה לטשטש...). אם כבר חגורה- אז דקה/בינונית. אם כבר בחרת בחגורה, את יכולה בכיף לגוון בצבעים: שחור, אפור, כסוף, אפילו אדום או כחול רויאל (מבריק) אם מתחשק לך. מזל טוב!

Fun Fair

New member
לבחירתך ../images/Emo13.gif מה שכן,

אם את בוחרת חגורה צבעונית, אישית הייתי מעדיפה נעליים נייטרליות, כדי שלא יראה כמו "מדים"...

לי וולף

New member
../images/Emo8.gif היי!

לפי התאור שלך דמיינתי חולצה שונה לגמרי... האלמנט מסביב לצוואר לא דומיננטי או בוהק כמו שחשבתי ולא נראה בתמונה כסוף, יותר לכיוון ארד, שפחות מתחבר לי לאופציה של המכנסיים האפורים. דווקא השילוב החד-גוני יוצר קו ארוך ומסיע בטשטוש הבטן
לדעתי חולצה כזו לא צריכה תוספת של חגורה- ממש מיותר ופוגע בגזרה שלה. היא יושבת עליך יפה מאוד. חסר לי צבע.... את עונדת תכשיטים צבעוניים? מתאפרת? אולי תשימי לק אדום?

היי

זה כסוף לחלוטין פשוט זה יצא כך בגלל כנראה האור.ברור שאהיה עם סנדל יפה מאופרת עם פן כמובן .אבל איזה תכשיטים בגלל העיטור של החולצה מה לשים?ובאיזה צבעים .לק אכן אשים אדום גם אודם אדום להקפיץ צבע .רק יעוץ לתכשיטים ,אני משערת שעגילים אבל איזה ואיזה צבע סנדל ?

לי וולף

New member
אם כך, מצוין!

השילוב של כסוף עם שחור נראה טוב לגבי תכשיטים- הייתי מוותרת על שרשרת. עגילים כסופים או בצבע שמתאים לך (טורקיז? סגול? לא משהו פלסטיקי, אבל לא אבן חן בהכרח) בנוסף או לחילופין, את יכולה לענוד צמיד רחב שגם פה את יכולה לבחור באופציה כסופה או צבעונית. שימי לב שהתכשיטים לא יאפילו על הקישוט של החולצה - לא משהו ממש גדול או דומיננטי, אבל עם נוכחות. אולי את הצבע תוכלי להכניס מהנעליים? את רואה את עצמך עם סנדלים אדומים? את מתכננת לרכוש או מתלבטת בין זוגות קיימים?

לי וולף

New member
בטח!

סנדלים כסופים יתאימו מאוד ולדעתי יש מבחר לא רע בכלל אפילו בחנויות של נעלי נוחות

niya

New member
רק הערה קטנה../images/Emo9.gif

מכנסיים ולא מכנס סנדלים ולא סנדל גרביים ולא גרב אלא אם כן את לובשת רק על רגל אחת

lollapalooza

New member
אני חייבת לומר

שבתור אחת שיש לה בטן (מה לעשות...) חגורות דקות לא ממש הולכות איתה. זה פשוט לא מסתדר ודי מבליט את הבטן. לפחות אצלי.

Fun Fair

New member
עניין של פרופורציות...

יש המון סוגים של חגורות (כמו החגורות הדקיקות מאוד בעובי של 1 ס"מ, למשל), ויש את הדקות אבל לא בלתי נראות, בעובי של 2-3 ס"מ בערך, לעומת החגורות העבות מאוד) והמון סוגים של מבני גוף. כמובן שלא כל חגורה משתלבת על כל לוק וכל מבנה גוף. לבחורה בגובה 1.70 במשקל 70 ק"ג, שמצהירה שהבטן שלה (רק) מעט בולטת (ולכן אני מניחה שמבנה הגוף שלה ממוצע לחלוטין)- לא אמורה להיות בעיה להתאבזר עם חגורה דקה יחסית
אני, אגב, מאמינה שכל אחת יכולה למצוא את החגורה שלה, זה פשוט עניין של מיקום
(הקטע הוא, שכל כך הרבה בנות בטוחות שחגורה עבה *על* הבטן מטשטשת את הבטן, כשבעצם זה רק מרחיב אותן ומושך תשומת לב בדיוק לבטן....)

למעלה