שאלה

dorchuk4

New member
שאלה

אני רמה 40 עם הwild hunter שלי ... איפה אתם ממליצים לי להתאמן? שמעתי שהtruckers כבר לא מביאים 500 אקס פי יותר כל אחד אלא 100 כל אחד...

yonVata

New member
מממ...

אני התאמנתי עד רמה 45 בערך בעיר של הWILD HANTER, ואחריזה הלכתי לדרקונים בסליפי... עד רמה 55... מה שכן אנלא בטוח איפה להתאמן עכשיו

שריתושי

New member
אני עליתי ב-CPQ

יש עכשיו שמה פארטי שמחפשים רק GRIND, כלומר, 2 הפארטים מזמנים רומבוטים ופשוט מתאמנים עליהם. זה ה-EXP הכי שווה שיש.

מ י ל ר

New member
אחרי ה-bb לא צריך יותר על העונש הזה

אפשר לעלות בקלות עד רמה 53 מתאמנים באלדיישטיין, ומרמה 53 הולכים למלזיה לסליימים השחורים. פשוט וקל.

איך מצאת מה להתאמן עד 53 באדלשטיין??

יש שם מפלצות רמה 35 ומאחריזה כלום.. גג ניתן למשוך עד 37...

שריתושי

New member
חברים, אתמול התאמנתי בדובים הוורודים בלודי

הם מביאים אחלה EXP (ממש טס), ובנוסף הם זרקו לי סטיליז
רק באסה שהם שווים היום בקושי 2 מיליון....

מ י ל ר

New member
זה רק עכשיו בגלל הקריסמיס

יש יותר מידי שחקנים, המחירים יורדים בגלל הכמות עוד חודש הכול יסתדר

yonVata

New member
אני הייתי שם עד 42 לדעתי...

ברגע שראיתי שהאקספי מתחיל לזוז לאט מידי הלכתי...

sapir aloud555

New member
../images/Emo45.gif

כל עוד שני הצדדים יודעים מה הם עושים, זו אחלה דרך. לא מאבדים אחוזים, לא מבזבזים כסף - ועולים רמות מהר מאוד.

שריתושי

New member
דווקא ה-CPQ זה ה-מקום האולטימטיבי לעלות מהר

אין בזבוז של שיקויים, אין סיכון של איבוד אחוזים במוות... והרומבוטים נותנים אחלה EXP ובספאון מטורף, אם אתה ב-2 פארטי אחד על אחד ב-GRIND. נדיר למצוא היום ב-CPW טרייד WIN

Guid

New member
אני צריך לנסות את זה, נשמע שווה.

אבל בלי קשר- לא צריך לת לי סיבה לעשות CPQ. זה הפיקיו הכי כיפי שיש במשחק הזה, לדעתי...

מ י ל ר

New member
אני שונא אותו

כי מלא אנשים (בעיקר דואל בליידים) עושים סקאם, ואז זה סתם ביזבוז של זמן.

sapir aloud555

New member
אבל אין "סקאם" יותר, כי אין Trade wins.

רוב האנשים עושים עכשיו את הקטע עם הרומבוטים ומשיגים אחוזים ככה, ה"ניצחון" בPQ לא משנה כי הרומבוטים מביאים לך את רוב האחוזים ממילא, ניצחת או לא. עם הWild Hunter שלי היה אחד שעדיין היה במחשבה שיש Trade wins, והתחיל לקלל אותי על זה שאני סקאמרית (בזמן שחברי הקבוצה שלו ושלי לא הבינו מה נסגר). זה היה הזוי.

למעלה