שאלה

CHUCHU

New member
משום מה!!!!!!!!!!!!!!

מ==========ש==========ע==========מ==============ם פ==============================ה תעשו שיהיה שמח

טאקילה~*

New member
לי יש..

תעטפי את כולך בעטיפת צלופן עם מלא סרטים אדומים כחולים ירוקים .. כשהוא יקרע את העטיפה, תאשימי אותו בפריצה וקשרי לו ת´ידים באזיקים.. חחחחחחחחחחח רק שיזהר לא לחטוף את הפינה של השידה בראש,....שחקי לו אותה! יום אהבה שמח...

Windbluesea

New member
רעיון שיש לי וכבר ניסיתי בעבר.....

ואני לא יודע אם יש לך אפשרות לבצע זאת עוד היום... לצרוב דיסק של שירים האהובים על בן הזוג.... ובעטיפה של הדיסק להכין הקדשה ציבעונית ונחמדה.... וכשהוא ישמע את הדיסק הוא תמיד יזכר.....

yafit75

New member
מה הבעיה?

תכיני ארוחת ערב טובה בבית,,, עם נרות,,, מוזיקה רומנטית,,, ואם יש ילדים,, תשלחי אותם למשפחה (אמא, חמה) קני לו איזה מתנה יפה,,, כמו חולצה יפה,,, למשל, ספר, דיסק מיוחד של מישהו שהוא מעריץ, או איזו פריט של קבוצת כדורגל שהוא אוהד... אני מאמינה שתמצאי לו משהו חמוד כמתנת יום האהבה. בהצלחה.

mirchell

New member
YAFIT

התגובה שלי לא הייתה מכוונת אלייך אלא לתגובה שאחרייך (תרדי למטה...) את הרעיון שלך לקחתי בחשבון ותודה.

yafit75

New member
אז הבנת לא נכון!

כשצ´וצ´ו אמר תרדי למטה,,, הוא התכוון אלי! ולא אליך! לא נורא בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.. ואם תמצאי משהו מקורי,,, אשמח לשמוע גם,,, אולי אאמץ את אותו רעיון,, ואח"כ גם נחליף חוויות..

למעלה