שאלה

mirchell

New member
שאלה

שלום לכולם וחג אהבה שמח צריכה רעיונות והצעות איך להפתיע את בן-זוגי היום? למישהו יש רעיונות מקוריים ומעניינים?

יש לי , יש לי , יש לי

אם את רוצה רעיון שיגרום לך הנאה ושבן זוגך ישאר פעור פה...... הגברים הם עם מיוחד שמאוד אוהב הפתעות תרימי טלפון לחבר טוב שלו, כדי שיעזור לך להפתיע את הבחור תפעילי את קסמייך על הבחור וכנסי איתו למיטה בשעה היעודה וכשבן זוגך יכנס הבייתה בהחלט צפוייה לו הפתעה גמורה הוא ישאר פעור פה וללא מילים בהחלט הפתעה שלא תשכח once in a life time

הממממ..

אז אני כנראה נדושה. החלטתי ללכת לשופינג למקום מדהים ששמו " טיב טעם" ( חייבים לנסות) יש שם מעדנים שלא מהעולם הזה... מתכננת ארוחה מלכותית עם נרות וכאלה, עם הילדים כבר נסתדר, ונחגוג לנו יחד... עד כלות הנשימה...

יש לך כרטיס מועדון ?

לבעלי הכרטיס יש באמת הנחות שוות אז באמת מומלץ בחום ודרך אגב, בסקר שנערך באיזור הוא היה בין הזולים ביותר...

יש ויש...

יש איזו רשת שאין לי כרטיס מועדון? כולה 29 שח לשנה, והמעדנים שם.... יאמי.... רק הטעימות שם... לא צריך אחכ ארוחת צהריים. והמבחר שיש שם? לא ראיתי בשום מקום, שלא נדבר על רשתות בחו"ל שלא מגיעות לקרסוליים של זה... מומלץ בחום

טיב טעם...

באזור התעשייה החדש של נתניה, מאחורי איקאה. שווה ביקור חוויה גסטרונומית של כל החושים. בתאבון

רק לידיעה....

המקום אינו כשר, כלומר יש שם כל מה שיש בסופר רגיל אבל, מעדניה רק של גבינות שלא רואים בשום מקום, כנ"ל לגבי הדגים והנקניקים, עוגות???. לא רואים דבר כזה... בשר? כל המינים וכל הסוגים שהדעת מסוגלת לקלוט, פירות ים ( מכל הסוגים והמינים) שוקולדים שאפילו בדיוטי פרי אין כנ"ל לגבי היינות.... טוב... אני כבר מריירת כאן... נשיקות מישמיש

m i c h a l i

New member
אינדיאני....

יש יותר קרוב..... באזור שלי..... כלומר... אם אתה רוצה אני יכולה להראות לך....

Windbluesea

New member
ווווואאאוווווו......

זאת את??????? לא....פטה מורגנה...... ברוכה הבאה מה שלומך????????

אבל אם את רוצה לשמח אותו אז תחכי

לו במיטה עם חברה טובה

יש לי רעיון,

את נמצאת בחדר השינה שלך. חושך. בעלך, כמו תמיד, בסלון ליד הטלוויזיה. את קוראת לו, חזק חזק. הוא בא בריצה לחדרך. מדליק את האור. פתאום, פתאום אני יוצא מתחת לשמיכה.
מבטיח לך שהוא יופתע.

Windbluesea

New member
אחלה רעיונות יש לכם.....

בסוף במקום חג האהבה זה יגמר בגירושין.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mirchell

New member
אולי...

אולי מישהו יענה סוף -סוף לעניין? אני ממש אובדת עצות איך לחגוג היום ובמה להפתיע ולשמח אותו היום , גם רעיונות למתנות יתקבלו בברכה

למעלה