שאלה

שאלה

שלום. נכנסתי לקוסמת אש שלי רמה 46 וראיתי בסקילים היא קיבלה עוד 20 נקודות שמורות. הסתכלתי בסקילים על העבודה הראשונה וראיתי שהסקיל שמגדיל את אחוז ה-mp בכל עליית רמה ירד לאפס. בעוד שבעבודה השנייה קיבלתי סקיל חדש שנקרא spell mastery. אז אני שואל במה כדאי להעלות? או שבכלל להשקיע במדיטציה?

yonVata

New member
ראשית:

הסקיל שמעלה MP התאפס משום שהוא שונה לסקיל חדש, אני הייתי ממקסס מחדש את הסקיל שמעלה MP משום שזה אחד הסקילים הכי חשובים לקוסם... בעבודה שניה אני חושב שכדאי למקסס את מאסטרי ספאל לפני מדיטציה כי עד כמה שזכור לי זה סקיל פסיבי (וגם אם לא, הוא נותן 50% יותר דמג' אם אני זוכר נכון...) ושנית: מומלץ לציין את נושא השאלה להבא

ספיל מאסטרי

אני מיקססתי את הסקיל אבל שאני רוצה להעלות את הסקיל השני זה רושם לי. your lacking 1 lvl skils

yonVata

New member
האמת שעדין לא ניסיתי את המשחק, אבל...

בעיקרון אתה יכול לשים את הנק' רק בעבודה שבה היה הסקיל שנמחק (נניח במקרה שלך נמחק הסקיל של הMP, אז אתה יכול לשים את הנקודות רק בסקילים של עבודה ראשונה)

yonVata

New member
שוב, עדין לא הייתי במשחק, אבל...

מהתגובות פה בפורום הבנתי שיש עיר במרכז ויקטוריה שמחברת בין ויקטוריה לאורביס, וגם לשאר הערים בויקטוריה... חפש, או שתחכה לתגובה של מישהו שהספיק לשחק

Don Nirtin

New member
../images/Emo267.gif זה לא עיר. זה פשוט מפה שמאחדת../images/Emo267.gif

בין הערים.

Don Nirtin

New member
לא ממש נכון יון../images/Emo267.gif

צריך מס' נקודות מסויימות בעבודה הראשונה כדי לשחרר נקודות לעבודה שנייה וכן הלאה והלאה.

מצאתי כבר

נזכרי שזה בכלל לא באליניה ושזה בנקודה המחברת בין כל הערים. עכשיו יש לי עוד התלבטות. יש לי בברה blaze wizard רמה 49 ואחרי הביג באנג היא נהייתה ממש חזקה! הי אמורידה עכשיו 3k. ויש לי באותו שרת דואל בלייד רמה 35,אז אני רוצה לדעת,כדאי להשקיע בו? כי גם הוא צריך את הספר הזה מהקאש שופ בשביל ה-slash storm ובשביל עוד סקיל ברמה הגבוהה,ושעליתי איתו רמה אז שבאתי למקסס את ה-fatal blow של הדואל בלייד אז זה רשם לי משהו שאני לא יכול להעלות שם. ואני רוצה לפתוח את העבודות החדשות,את הקשת בטוח אני רוצה ואולי את המכונאי וקוסם קרב אני לא יודע כי כבר יש לי קוסם. ונשאר לי רק מקום לעוד דמות אחת,מה אתם אומרים? לוותר על הדואל בלייד? או שלהתפשר על הקשת? ויש סרבר צ'אק עכשיו.. מישהו יודע למה?

Don Nirtin

New member
וואלה, שאלות קשות יש לך.../images/Emo267.gif

אז ככה: דואל בלייד הוחלשו מאוד אחרי הBB. הספרי הסקילים שהוא צריך- לא מבין בהם ולא יודע מה הבילד של הדואל בלייד, אבל אני כן יודע שהם כבר לא חבר'ה חזקים. יש סיכוי שהמשחאומר לך שחסר לך נקודות בסקילים של עבודות ישנות כדי למקסס את הסקיל שרצית. אם זה היה אני, הייתי בוחר לוותר על הדואל בלייד ולשמור מקום ל2 העבודות החדשות ולנסות אותן. אחרי שבחרת עבודה שהכי התחברת, תמחק את העבודה הפחות אהובה, ותשמור את המקום הזה למכונאי.

שריתושי

New member
בדרך כלל שיוצאות עבודות חדשות, נקסון פותחים

סלוטים נוספים. לדעתך זה יקרה גם הפעם?

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

זה בד"כ מה שהם עושים, ככה הגעתי למצב שיש לי בחשבון הראשי מקום לאיזה 6-7 דמויות

לגבי הדואל בלייד

הסלאש סטורם חסר תועלת, אפשר להסתדר מצויין בלעדיו ואני בינתיים מסתדרת מצוין גם בלי הטורנדו ספין שיבוא אח"כ ולגבי הבעיה עם הFATAL BLOW אינלי מושג ><" אולי זה ייפתר אחרי הסרבר צ'ק כרגע עוד לא עליתי לרמות גבוהות יותר, ואז אני אראה עד כמה אני צריכה את ספרי הסקילים P: והסרבר צ'ק זה פשוט... כנאה בשביל לשים את הSP סקרול O: תקנו אותי אם אני טועה

כנראה ש

שאם נקסון לא יוסיפו עוד מקומות לדמויות חדשות,אני אעביר את כל מה שיש לי על הדואל בלייד לדמות החדשה ואמחק את הדמות.

למעלה