שאלה

זאבון10

New member
שאלה

אם המערכת של עודד כזאת גרועה למה לא להיכנס הפוך אליה

איקו

New member
המערכת של עודד כל חודש כן מרוויחה הבעיה היא

שאנו רוצים הרבה יותר ... יש לה לדעתי ממוצא של 200-160 פיפס כל חודש כמו שעון פיפסים בטוחים .

napipi

New member
מה זה לדעתך??

אין כאן עניין של דיעה. ממוצע זה לא דיעה זה חישוב פשוט - מספר הפיפסים חלקי מספר העסקאות נותן לך מספר פיפסים לעסקה. תכפיל במספר עסקאות לחודש ותקבל רווח ממוצע לחודש. רואים מהנתונים שאתה מוסר שאתה לא מכיר את בולט הרבה זמן. אני מאחלת לך בהצלחה במסע השכנוע העצמי שלך. שמת כספך על קרן הצבי ואל תבוא לבכות כשתפסיד 15-20% מההון שלך בממוצע לחודש (זה מה שמספרים לקוחות בולט מהיום הראשון). בנוסף, זה שעודד שובל נחמד זה לא קשור לעניין. גם מיידוף היה נחמד וגם תמיר פיינגנבוים (כולם בצעו הונאות עתק)

זאבון10

New member
נאיפי

ביום גרוע אני עושה 200 פיפים וזהנ ממש ממש יופ רע אני לא מכיר או עודד מעולם לא פגשתי אותו ומעולם לא סחרתי דרכו או באמצעותו או עשיתי אצלו קורס או כל דבר אחר יש כאן מסרים סותרים חלק אומרים הרוויחו חלק לא אני מניח שזה בגלל שלא נכנסו יחד היינו באותו זמן ולכן יחס כשלונות נצחונות שלהם שונה אבל לאדם מהיישוב שיכול להרים 200 פיפס באמצעות עודד זה עיסקא לא רעה לדעתי אם אכן הנתונים נכונים

napipi

New member
ביום גרוע אתה עושה 200 פיפס?

תן לי גם מהסם שלקחת הבוקר. נראה שעושה חלומות מתוקים...

זאבון10

New member
נאיפי למה לדבר לא יפה

ביום שיא אני עושה כמעט 2000 אגב יום זה 3 סשנים

איקו

New member
אני חושב שהבעיה היא אחרת

עודד הוא אדם כל כך חברותי שהוא חייב לשתף את הלקוחות והחברים בהכול.. ויש חברות שלא מוסרות שום דין וחשבון אין סנטימנטיים לאף אחד-- הרוויחו סבבה הפסידו בעיה שלהם.. תרצו תכנסו ... זה המדד החודשי תיהו בוגרים תחליטו לבד.

זאבון10

New member
איקו חביבי

אם אתה מרוצה ומרוויח אני מפרגן לך ומאחל לך להמשיך אני באמת לא יודע ומכיר נכנסתי לאתר תראות מה הולך שם ולא ראיתי את המערכת או ביצועים שלה אבל אני תוך חצי שנייה אומר לך לפי משך הטרייד ואחוז רווח לעומת הפסד לא ממומש אם הוא ברעש הלבן או לא אני יכול להגיד לך את זה כי זה המקצוע שלי ואני יכול גם להוכיח את זה מתמטית

למעלה