שאלה

bigbadjoe

New member
שאלה

חיפשתי בעמודים קודמים (באמת !!!) ולא מצאתי אז פתחתי הודעה חדשה... (א לכעוס...). בכל אופן רציתי לשאול, הייתה לי פעם בצעירותי יכולת ל... איך אני אנסח את זה... לראיית עתיד. כלומר היו לי המון דז´ה וואים ולא ידעתי איפה ראיתי את זה פעם. מאז הצבא, ואולי קצת לפני, זה דעך ועכשיו זה כבר כמעט ולא קורה. מה שרציתי לשאול זה אם ישנם תרגילים או דרכים לפתח את זה ? ואולי להגיע לדרגות של שליטה בזה ? תודה !

נראה לי...........

שאם זה דה ז´ה וואים אז אין לך ממש דרך לשלוט בזה אבל אם זה כישרון של ראיית העתיד אז אתה פשוט צריך להתאמן ולפתח את הכישרון כמה שתוכל, תתרכז ותנסה לשלוט בו כדיי להבין איך אתה מגיע לכך שאתה רואה את העתיד ולכך שזה לא יקרה לך בפתאומיות.......... מקווה שעזרתי, בהצלחה!!!

bigbadjoe

New member
העיניין הוא

איך אני יכול להתאמן? במה אני צריך להתרכז ? אני פשוט לא מכיר תרגילים לפיתוח מהסוג הזה אם מישהו מכיר אז באמת תודה !

odiman11

New member
יש לי שאלה

אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר לפעמים הייתה לך את ההרגשה שהחזיונות האלו באו אליך בחלומות? ואם כל פעם שניסת לשמור כזאת הרגשה היא בסוף לא קרתה

bigbadjoe

New member
דווקא להיפך

אני לא יודע איפה ראיתי אותם קודם. אבל אני זוכר שכבר ראיתי אותם או שהם קרו לי כבר. בהתחלה זו הייתה הרגשה שנמשכה כשנייה או שתיים ובאיזשהו שלב זה הגיע למשך של כמה דקות שידעתי מה יקרה אח"כ

שלום לכולם...

אני חדשה פה ורציתי להגיד שלי זה קורה כל הזמן... ממש מה שאתה אומר... לי זה בנתיים בערך 10 שניות ואני ממש יכולה להגיד מה יקרה... וזה קורה במצבים הכי מוזרים כמו צפיה בטלויזיה או סתם ללכת ברחוב...

היי...

קראתי את ההודעה שלך אז ככה דה ז´ה וואים זו לא בדיוק יכולת אבל אם אתה חושב שאולי שיש לך את היכולת לראיית העתיד אז יש די הרבה ספרים שמסבירים איך לפתח את היכולת הזאת כגון:" כל הנשים הן בעלות כוחות על חושיים"-דיאן שטיין, ועוד ספר שלה שלא מסביר בדיוק על הנושא הזה אבל זה על אותו בסיס ועיקרון:"הילינג עם רוחות מדריכות ומלאכים" נ.ב-אל תשפוט לפי שם הספר הראשון זה מסביר גם לגברים למקרה שחשבת שזו איזשהי פמיניסטית או משהו בסגנון... אני מקווה שעזרתי לך...

the immortality

New member
גם לי זה קורה

לי זה קורה תמיד לפני שאני עושה טעיות גדולה או משהוא מפגר כזה זה עושה ו"בדקתי" אם זה באמת נכון וזה כן נכון וזה כן אמתי ועכשיו אני עושה דברים כדי לשעות את מה שאני רואה

The Spirit

New member
אני לא יודע עד כמה חיפשתם

אבל העניים הזה כבר הועלה בפורום לפחות פעמיים בחודשים האחרונים!!! עכשיו אני מבין למה כולם עזבו את הפורום...

אתה צודק אבל............

אם היא/הוא חיפש/ה את ההודעה ולא מצא/ה אז כנראה שהוא/היא לא מצא/ה את ההודעה, למה שהוא/היא תשקר/ישקר? (אני לא יודע אם מי שהשאיר את ההודעה הוא הן או בת............) זה באמת נכון אבל תסמוך על לסטט, אם הוא לא מחק את ההודעה סימן שבאמת מי שהשאיר את ההודעה לא מצא את ההודעה העוסק בדה ז´ה וואים (אני פתחתי את השרשור......)

The Spirit

New member
גם אני "במקרה" פתחתי שרשור כזה

אני לא אומר שהיא משקרת, אני רק אומר שאפשר להתאמץ יותר, אם זה באמת היה כל כך חשוב, הוא היה מוצא. גם אני בתחילת דרכי חיפשתי את הדרכים הקלות ביותר, אבל ככל שגדלים, מבינים שהדרך הארוכה היא הבטוחה. אני ועוד רבים כמוני, עיינתי לפחות בשישים מדפי הארכיון בשבועיים הראשונים בפורום- גם הוא יכל לעשות זאת.

צודק!!!!

כל הכבוד, איך יש לך סבלנות? אני בחיים לא הייתי יכול לעבור ברצף 60 עמודיי ארכיון!!! אני כבר בקושי עברתי 45....... ובקשר לדרך הארוכה היא הבטוחה.......... לא תמיד, היא יכלה לחפש ולחפש ולבסוף לגלות שאין (סתם דוגמא) ולבסוף מתברר שהיא סתם בזבזה שעתיים.......

bigbadjoe

New member
חבר´ה ! בבקשה גוף זכר !!!!

אולי אין לי חברה אבל אני עדיין לא הומו !!!! בכל אופן, חיפשתי משהו כמו 30-40 עמודים אחורה ולא מצאתי ניסיתי לדלג על הודעות שלפי הכותרת נראו לי לא שייכות כי הנחתי שיש לי כמאה מאתיים דפים לעבור עליהם. ואפילו נזכרתי שכתבתי הודעה על זה לפני מס´ חודשים (לא אותה שאלה אבל אותו נושא). בניגוד לוואלה, אני לא יודע איך אפשר כאן לראות רשימה של כל ההודעות שלך לפי פורום, למרות שזה לא היה עוזר כי לא הייתה שם תשובה לשאלה הזו. אבל אנשים בחיית... אני כבר כמה חודשים כותב כאן בפורום ואני לא שואל אלא אם חיפשתי קודם וגם הפנמתי כבר אי אלו דרישות של לא לשאול שאלות מפגרות ואני באמת חושב שאני לא שואל שאלות של צ´ונגים כבר. לא צריך להתחיל דיון שלם על חיפש/לא חיפש. אמרתי שחיפשתי ולא מצאתי. רוצה להאמין סבבה ותודה על התשובה, עזרת לי. לא רוצה להאמין, מה אני יכול לעשות? לא יכול לשנות את דעתך אם לא האמנת לי בפעם הראשונה. בינתיים כבר נכתבו כבר כמה הודעות מיותרות בנושא שבכלל לא קשור לשאלה, דבר שאני מאמין שהוא בעצם מה שמנסים למנוע כאן. גם אני שמתי לב ששואלים כאן שאלות מעצבנות משום מקום וגם אותי זה מרגיז. בכל אופן, אני באמת מאמין שזו לא שאלה שלא במקום והיא לא שאלה של "איך אני יכול להטיל קללה על מישהו?". ועוד דבר, מה לגבי אנשים שהצטרפו לא מזמן ויש להם שאלה כזו? במקום לשלוח אותם מאות עמודים אחורה, אפשר לענות כאן ולרענן קצת. זה לא כזה סיפור ואני באמת לא חושב שאני לא הגיוני. ולכל מי שענה, תודה מקרב לב !!!!

מכשפופה

New member
ואם היית הומו, היו פונים אליך כנקבה

אני יודעת שאני נתפסת לזוטות אבל עדיין
)

FireDragon

New member
צודקת!

הומואים, הם עדיין זכרים, והם עדיין גברים, בלי קשר לנטיתם המינית... חלקם אפילו יותר גברים מסטרייטים.

bigbadjoe

New member
הממממ.....

יעזור אם אני אבקש סליחה עכשיו
בבקשה
לא התכוונתי להגיד משהו רע על אף-אחד
sorry

למעלה