שאלה

shlomii41

New member
שאלה

שלום,שוב אי אפשר להיכנס למשחק, למה? שוב יש סרבר צ'אק? למה? האקרים? כי דווקא הקוסם אש שלי כבר רמה 30 ואני רוצה לשחק בו ואי אפשר....

Don Nirtin

New member
תסתכל באתר, תקרא באנגלת את המידע../images/Emo87.gif

ותבין בבקשה לבד שיש שוב SERVER CHECK בגלל שיש המון האקרים והמון בעיות שנקסון לא מצליחים לעצור אותם. תודה.

shlomii41

New member
עד מתי?

עד מתי הסרבר צ'אק? סליחה שאני שואל הרבה שאלות

Don Nirtin

New member
כמו שאמרה סיוון פה, 3 שעות.../images/Emo87.gif

זה אומר עד 3-4 אחה"צ בחישוב מהיר.

Gods Revenge

New member
אל... בבקשה אל...

אל תפתח נושא שהכותרת היא רק "עד מתי...." מזכיר נשכחות... והמבין יבין... =P

shlomii41

New member
אוקי

איזה מעצבן!,טוב נחכה עוד 3 שעות,ומישהו יכול להביא לי בילד טוב לקוסם אש רמה 30?

Hasselblad

New member
שלומי

אני רוצה להסביר לך כמה דברים: הרבה דברים שאתה שואל כבר שאלו או כתבו לפנייך... לדוגמא השאלה שלך בנושא הסרבר צק כבר כתבתי שיש אחד מתחת להודעה של הטיZרית, אתה צריך ללמוד להסתכל בפורום ולקרוא לפני שאתה פותח הודעה. בנוסף כששאלת על איך לעשות כסף שמתי לך קישור למאמרים בנושא מתוך מאגר הפורום. ועכשיו אתה שואל על בילד לקוסם אש שגם במקרה הזה יש מאמר במאמרי הפורום... אני אצרף לך קישור אבל אנא ממך למד לחפש במאמרים תסתכל בהודעות הנבחרות, יש הרבה מידע שכבר נשמר שם ויכול לעזור לך ולחסוך ממך לשאול את אותן שאלות שוב ושוב. המשך יום נעים סיון מאמר לקוסם אש

Don Nirtin

New member
סיווני../images/Emo87.gif

הוא לא התכוון לקוסם אש רגיל אלא לסיגנוס בלייז-וויזארד.

Hasselblad

New member
מה אני אמרה להבין מזה:

"מישהו יכול להביא לי בילד טוב לקוסם אש רמה 30?"

Don Nirtin

New member
הוא כתב כבר בפורום שהוא פתח סיגנוס../images/Emo87.gif

אז מכאן זכרתי שהוא שוב טועה בהגדרת הדמות F3

Don Nirtin

New member
אתה מדבר על הפאץ' הבלתי נגמר../images/Emo87.gif

של אריאנט שלקחה 35 שעות?

shlomii41

New member
לא מדבר על זה

וכן התכוונתי לקוסם אש של סיגנוס,אני צריך בילד הוא רמה 30,וראיתי סרטון אחד ביוטיוב של דואל בלייד רמה 144 ואלה שחקנים פשוט סוסים! יש להם סקילים מגניבים ומלא דמאג'! הייתי רוצה לפתוח אחד אבל אני רוצה לשאול גם לאיזה סקילים הוא צריך את ה-nx והאם אלה סקילים שחשוב להשקיע בהם?

Don Nirtin

New member
לא הגבתי אלייך בכלל שלומי../images/Emo87.gif

זה נקרא אמנות השרשור
ולעניינו- דואל בלייד, כרגע עד רמה גבוהה, לא צריך NX. אבל אני לא משחק בדמות דואל בלייד יותר מדי. לפרטים- איציק. איציק?

shlomii41

New member
שנייה!

כדאי לי לפתוח דואל בלייד בברה? כי אמרו לי שאחרי הבינג באנד הוא ייחלש,ומצוין שהוא לא צריך הרבה nx אז כנראה שאני אפתח אחד.... אז מישהו יכול להביא לי בילד בשביל דואל בלייד? כנראה מחר אני אפתח אותו,אבל איך אני אשחק בשני שחקנים?

Don Nirtin

New member
שלומי,../images/Emo87.gif

אם אתה רוצה לחפש בילד טוב, תשתמש בגוגל. Dual Blade Build. בהצלחה

shlomii41

New member
אוקיי

אוקי וכדאי להשקיע בשני השחקנים שלי? או שבדואל בלייד רק?

Don Nirtin

New member
אני לא אגיד לך איך לשחק במשחק../images/Emo87.gif

זה תלוי בזמן שלך. אני עצמי משחק בערך 3 דמויות. קוסם קרח, קוסם אש שהפך לMule של חנות, ודואל בלייד ברמה 23 בערך.

shlomii41

New member
אבל

שנייה,הקוסם אש שלך הוא כאילו של סיגנוס כן? ואתה לא מעלה אותו רמות יותר,הפכת ואתו לחנות? כאילו שחקן שמשיג כסף רק?וטוב אני אפתח דואל בלייד ואעשה יום עם הקוסמת שלי ויום עם הדואל בלייד

למעלה