שאלה

שאלה

אני שואל את הסדירים שבינכם. אני אמור להתגייס עוד שבועיים לגבעתי. בעזרת כל מינ י פרוטקציות ניתנה לי אפשרות לדחות את הגיוס לנובמבר הקרוב או להשאיר את הגיוס כמו שהוא . רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים? האם כדאי לי להישאר על אזרחי עוד כמה חודשים לפני הטירונות או שמא כדאי להגיע לצבא מוקדם ככל האפשר?

sandradee

New member
עכשיו

אם היית בת הייתי אומרת לך לדחות אבל אחי יש לך 3 שנים.... תתחיל עכשיו חוץ מזה אני אישית מכירה כמה מכ"ים בגבעתי עדיף עכשיו!!!!!

צחי:)

New member
אז זהו ש...לא! ../images/Emo42.gif

בתור אחד שהיה אמור להתגייס ב-9.7.01 וברגע האחרון הודיעו לו שהוא מתגייס ב-14.10.01 אני אומר לך מכל הלב.... ת - ד - ח - ה !!! לאן אתה ממהר אח שלי?! רק אתמול סיימת את הבגרות במתמטיקה, תנשום קצת אוויר כמה חודשים, תעשה כיף, תעשה כסף. זו לא דחייה יותר מדי רצינית... כמו שאמרה הילדה.... זה 3 שנים... אז למה לעזאזל למהר להתחיל אותן... בהצלחה!

zazaza

New member
הכל תלוי

בתוכניות שלך לעתיד. תמיד תזכור ששנת הלימודים באוניברסיטה מתחילה בין ספטמבר לאוקטובר. אם אתה משתחרר ביולי - אוגוסט, אתה יכול לטייל חודש-חודשיים להתחיל ללמוד או לטייל שנה וחודש-חודשיים. הכל צריך לחשב לפי התוכניות, כי כשניזכרים בסוף השרות... כבר מאוחר.

עכשיו עכשיו!

תהיה גאה להיות שייך לגיוס אוגוסט שהם האנשים הכי סבבה. כמו כן זה תענוג לראות את החברים שלך "הצעירים" מתגייסים בנובמבר ובמרץ לאחר שאתה כבר סיימת טירונות והתחלת להיות מבצעי. אוגוסט 01 כבוד!

צחי:)

New member
תענוג?! ../images/Emo2.gif

זה גם תענוג לשמוע איך הם מבלים בכל יום של חופש נוסף? כשאתה חוזר הביתה חצי מת? יש כבוד ויש היגיון....

yoavyoav

New member
ברור שכדאי לדחות!

זה אומנם אומר שתשתחרר מאוחר יותר, אבל תאמין לי הזמן הזה שבין הלימודים לצבא הוא הזמן הכי טוב שהיה לי בחיים, ואם תנצל אותו טוב, אתה באמת לא תתחרט. תיסע לחו"ל ותבלה, כי לפני שמרגישים כבר מתחיל הצבא, ואז בחופשות אתה לא מספיק לעשות הרבה. ת - ד - ח - ה !!!!!!!!

למעלה