שאלה....

• פותח הנושא da87
  • פורסם בתאריך

da87

New member
שאלה....

שלום לכולם!!!!!!!!! אני חדש-ישן בפורום (כלומר שכבר כמה שנים לא הייתי פה..) ודווקא לאחרונה הרגשתי צורך עז לחזור לפה...אולי למצוא פה כמה תשובות לשאלות שתמיד היו לי.... אבל בלי שום קשר רציתי לשאול שאלה כללית ואני מבקש שמי שעונה שיענה בכנות גמורה... מי מכם רואה את עצמו חי עם גבר לשארית חייו? מי מכם יודע שהוא עומד לוותר על ה"משפחה הרגילה" של אמא ואבא? (כמובן שהשאלה מופנית לאלה שעוד לא נשואים..) אשמח אם תפרטו קצת...למה כן למה לא וכו'........ תודה!

the chopin

New member
אני

אני רוצה לחיות עם גבר, ואני בחור דתי.אהבה זה דבר שנותן כוח, לא חושב שאוכל לחיות בלי הגנרטור הזה. ויכול להיות שכן תהיה אמא ואני אהיה אבא, אבל לא נהיהנשואים ולא בקשר רומנטי. כי אני כן רוצה ילדים- עדיין לא בטוח אם זה יצא לפועל. וברוך השב ידידי.

avitano

New member
לי ברור שאחיה חיים רגילים עם גבר...

ולא עם אישה, בלי חתונה וכו' אין צורך לשקר לעצמי ולעולם אני לא נמשך לנשים ואין סיבה שתהיה לי אישה במיטה ילדים אפשר להביא גם עם גבר דרך פונדקאות כמו שרבים וטובים עושים את נושא החינוך של הילדים ואיך הם גדלים כבר בדקתי לא 70 לא 80 ולא 90... אלא 100% מהילדים גדלו בצורה בריאה ותקינה ללא חסך של "אמא" שחייבת להיות בתמונה אפשר לגדל ילד בלי דמות אם בצורה תקינה ולפעמים אפילו טובה יותר... וזה הוכח גם במחקר האחרון שבו אמרו שלזוגות חד מיניים יוצאים ילדים נבונים יותר, אלימים פחות, מחונכים היטב וזה מהסיבה שאצל זוגות חד מיניים אין ילד ש "נולד בטעות"

fire bird

New member
בלי שום קשר לנטייה מינית

ילדים שגדלו במשפחות שבהם אין אידיליה משפחתית וההורים "נשארים ביחד רק בשביל הילדים" - בדרך כלל סבלו יותר. זוג (בלי קשר למין) שחי ביחד תחת אותה קורת גג, בלי אהבה, זה מתכון לסבל... לכן אם מקימים משפחה, רצוי שזה יהיה מהסיבות הנכונות ושתהיה אהבה. :)

da87

New member
כמה הבהרות :)

א. אתם כולכם מקיימים אורח חיים דתי נכון לעכשיו? ב. לא יהיה לכם קשה מתגובת המשפחה? ההורים בעיקר? ג אני מאוד מסכים עם זה שחיים בלי אהבה זה לא חיים וככל שעובר הזמן גם אני רוצה לחיות עם גבר כי אני באמת מבין שעם אישה זה כנראה לא יוכל להיות שלם ואמיתי אך מאוד קשה לי המחשבה על ההורים שלי ועל הצער הגדול שהם יחוו בעקבות כך.... סתם נקודה לשיתוף...:)

תשובות

- אני חי עם אותו גבר כבר 32 שנים - בגיל 25 אני החלטתי שלא אוכל לחיות חיי משפחה סטרייטים. - נטשתי את הדת בגיל 26, אבל זה היה מצב מיוחד שבו נאלצתי לעזוב את הארץ ואת כל הסביבה המוכרת של קהילה דתית. - יצאתי מן הארון אל ההורים שלי בגיל 24. האבא קבל את זה מייד, והאמא נאבקה וקיוותה שאיכשהו, אצליח להתחתן בכל זאת עם אשה ולהוליד ממנה ילדים.באותו זמן, אפשרות של פונדקאות לא היתה אקטואלית.

המדליק22

New member
יש כאלו שאומרים שלגדל ילדים שההורים הם שני

אבות זה אגוצנטריות מוחלטת...מפני שבין הילדים הקטנים יש אכזריות גדולה כשהם מבינים שלילד מסויים אין אמא אלא 2 אבות ואתם מן הסתם הייתם ילדים ומבינים שלפעמים חלקם ממש רעים ואכזריים וצוחקים על שאר הילדים השונים.. אבל.....ואבל גדול,לא כולם מסוגלים להנשא ולא רואים עצמם עם אישה אז קשה לשפוט כל אחד על מעשיו. בקיצור,ממש לא פשוט.

תלוי באיזו סביבה

בעיר קטנה או בעיירה, הילדים באים מסוג אחיד של משפחות. בעיר גדולה, ישנו גיוון גדול יותר סוגי משפחות ולכן הילדים פתוחים יותר לשוני. זה תלוי גם במחנכים בגן הילדים ובבתי הספר, עד כמה הם רחבי אופקים.

בהמשך לפוסט הקודם שלי, הראה לו הומו אחד

בגיל 80 ומעלה שחי עם בן זוגו באושר ועושר - שלא לדבר על הנורמליזציה שבתא המשפחתי התקין עפ"י הספרות המקצועית - לטעמי אין כזה בנמצא, וגם לא יהיה. לצערי, וזאת כתבתי בפוסט הקודם בבקשת העזרה לאחי הגלמוד: שנים אילו - שנות היופי - הגוף עדיין צעיר מטופח נתון לשינויים קוסמטיים, כמו גם הנפש, צלולה בהיריה, ייצרית וחמדנית. ובכל זאת, מה יהיה על אותו גוף - אותה נשמה - בגיל 80 נניח. לצערי, ולצערכם, האמת היא אחת (בחזרה לשאלתי שבכותרת) - תרצו או לא - הומו הוא אדם גלמוד שנשען בעיקר על ההווה - בהעדר כל חשיבה צופה פני עתיד - אין לו סיכוי להקים משפחה. בחירתו בבן זוג גודעת ממנו גם את האפשרות לחיות חיי חברה תקינים לאורך זמן. נע ונד הוא יימצא את עצמו (אני מדבר על אחי) באמצע שנות ה40 -ערירי חסר וחסר תועלת. לשאלתך, DA87, בהגיעך לגיל 87, אני מסופק אם תתהלך באיזה גן ציבורי תל אביבי שלוב ידיים עם בן זוגך הקשיש והחביב.

seregon7

New member
אני חושב שהתגובה שלך נובעת מבורות מוחלטת

שלא לומר דעות קדומות ואפילו הומופוביה. על סמך מה אתה מבסס את הקביעות האלה? כל תמונת העולם שלך מבוססת על דמות ההומו הסטאירוטיפית שמקובעת אצלך בראש. הסיבה שאתה לא רואה זוג גברים בני שמונים הולכים יד ביד בפארק קשורה אך ורק לכך שלפני שישים שנה לצאת מהארון לא היה בא בחשבון מכיוון שזה גזר נידוי וגינוי מצד החברה. מה רב המזל, שהיום אנו חיים בחברה מתוקנת ונאורה יותר ואני שמח ומאושר על כך שלא אצטרך לבלות את שארית ימיי בארון אומלל ובודד. יש היום הרבה גברים הומואים (ונשים לסביות) שנמצאים בזוגיות, וכן, גם בזוגיות מונוגומית. תחכה עוד כמה שנים ואתה תראה גם זוגות מבוגרים יותר יחד. אני מקווה שתוכל להתנער מהדעות הקדומות שלך עצמך, לטובתך ולטובת אחיך.

sahar85

New member
אחיה עם גבר...

אני לא רואה את עצמי חי עם אישה, אני לא אקריב את חיי אשתי והילדים ואשקר להם רק כדי שאחיה חיים "נורמלים".

da87

New member
אני לא מדבר בהכרח על חיים "נורמליים"...

אני שואל ממקום של האם אתה רואה את עצמך חי עם גבר בעתיד? מזדקן עם גבר? אתה דתי? ההורים שלך יודעים עליך? אם לא האם לא איכפת לך כלל כיצד ההורים שלך יגיבו לעניין? ורק לצורך הבהרה- לי אין החלטה בנושא אני פשוט מעוניין לשמוע דעות שונות ולקבל אולי נקודות מבט שלא היו לי עדיין...אז תודה!

seregon7

New member
בית בכפר, גדר לבנה, ו-2.4 ילדים ../images/Emo13.gif

אני רואה את עצמי חי בזוגיות עם גבר ומקים לי משפחה יחד איתו. על רעיון המשפחה הנורמטיבית, או אולי על האשליה של המשפחה הנורמטיבית אני מוכן לוותר. מה שאני לא מוכן לוותר עליו זה על ילדים, אני שמח שהיום המדע מאפשר לי להביא ילדים לעולם באמצעות הליך פונדקאות וגם לא חסרים ילדים חסרי מזל וחסרי בית. תגובת המשפחה לא מהווה שיקול מבחינתי (אחת הסיבות שהוריי כבר יודעים על נטייתי המינית). עם כל הכבוד למשפחה ולהורים, אלו הם החיים שלי ואני לא מתכוון להקריב את האושר שלי. ההורים שלי הם ילדים גדולים והם מתמודדים. על עצמי אני יכול להגיד שלא פגשתי אף אישה שאני אוכל להרגיש איתה כמו שאני מרגיש עם גבר, הלב יודע מה הוא רוצה ואני לא מתכוון להתכחש לו. לחיי העתיד!
מי ייתן והוא יהיה ורוד!

אני-

נכון לעכשיו, אני בזוגיות עם גבר כבר 3.5 שנים, ואנחנו מתכוונים להמשיך לחיות ביחד את שארית חיינו, לגדל ילדים ביחד, ובקיצור- להקים ביחד משפחה. מאחר ואני דתל"ש, אני מניח שפה זה מתחיל ופה זה נגמר- מעולם לא הייתה לי התלבטות האם לחיות עם גבר או עם אישה, קו"ח שיש לי בן זוג ויש בינינו אהבה גדולה.

איסילמיר - אתה (אתם) לא מיעוט - השיטה!!!

השיטה, ידידי, פשוט לא עובדת - תגיד מה שתגיד על זוגיות אהבה ורצון להקים משפחה - טבע העולם - איש ואישה. כל דבר, כן, כל דבר אחר, מחריג את השיטה. השיטה גם ככה קשה (ריבוי גירושין וכיו"ב) תוסיף לזה סטייה כזו ולאן תגיע? ושוב, חוזר אנוכי על שאלת השאלות, הראה לי הומו אחד חי חיים מאושרים, שלמים, נ-ו-ר-מ-ל-י-ם בחברה לצד משפחה וסביבה תומכת לאורך זמן - כשנכדיו וצאצאיו עימו. תקרא לי הומופוב - טעית. אני מדבר על עובדות!

פנה לריבונו של עולם ושאל אותו מה השיטה.

תגיד לי מה אתה חושב-שאתה מגלה לנו את אמריקה? שאף אחד פה לא חשב עם עצמו לפני שהוא בחר לחיות חיי זוגיות עם גבר? שזה ככה קל? ברור שזה לא קל! אבל חייבים להסתדר עם מה שיש! כשסיפרתי לחבר טוב שלי שהוא דתי-התגובה הראשונה שלו הייתה "תקשיב ככה אלוקים ברא אותך ואין מה לעשות" השאלה הראשונה שלו הייתה "יש לך בן זוג?" מה שאני רוצה להגיד כאן. שאם קצת תפתח את מחשבתך ידידי איגנציוס,אולי תוכל להבין את הלך מחשבתינו. ואולי תוכל להבין את אחיך. כי את השיטה-אף אחד לא מבין. אבל כול אחד מנסה להתסדר איתה בדרך שהוא מוצא לנכון. חלק חיים בזוגיות מאושרת ואמיתית עם גבר אחר, חלק חיים עם אישה. ואותם אלה שחיים עם אישה-יש כאלה שמשקרים לנשותיהם ויש כאלה שלא. אבל מי אתה שתקבע מה הוא הנורמליות? מי שמך לשופט? אני חושב ידידי שבמקום לכתוב עוד תגובה,שב עם עצמך עוד קצת...נכון אני בטוח שישבת וחשבת כבר אחרי שגילית על אחיך. אבל שב עוד קצת ותחשוב... תחשוב על המושג אהבה. תנסה לדמיין בלב את עוצמת האהבה שחש בחור הומוסקסואל כלפי בן זוגו. האם זה לא דבר יפה? האם זה לא דבר אמיתי? אני בטוח שתסכים. עכשיו תשליך את זה על נישואין של גבר הומו עם בחורה...אם אתה לא רואה את עוצמת הבעיות שעולות כאן עד לכסאו של הקב"ה , אז ידידי-שום אופטימטריסט לא יעזור לך,כי העיוורון שלך נמצא בלב.

אז מה בדיוק אתה מחפש?!

אתה מגדיר חיים נורמליים כחיים של גבר ואישה ביחד, ואז אתה מתפלא שאין הומואים שחיים חיים "נורמליים"- well, מאחר ולדעתי הומו לא יכול לחיות חיים מאושרים ושלמים עם אישה, הרי שברור שהאוקסימורון שאתה מחפש לא קיים מעצם היותו אוקסימורון. זה בדיוק כמו שאגיד לך "תראה לי סטרייט אחד שמסוגל לנהל חיים מאושרים ושלמים עם גבר"- אם הוא עושה זאת, כנראה שהוא לא סטרייט... אתה יכול להמשיך לברבר על טבע [שמאוד בקצרה: א. קיימת בו הומוסקסואליות אצל מאות מינים של בעלי חיים; ב. גם העובדה שאתה כותב עכשיו במחשב מנוגדת לטבע, ואם אתה מדבר על "טבע האדם"- אז עובדה שטבע האדם הוא שאחוז מסויים (בין 3 ל-10 אחוזים, תלוי עפ"י איזה מחקר) מבני האדם נמשכים לבני מינם], על חוסר אושר, שלמות או נורמליות- הרי העובדות לא מעניינות אותך, אז למה שאטרח?!

leopold5

New member
לגבי עצמי

אני מקווה לחיות עם גבר, אבל אם זה לא יצליח, אז גם חיים עם עצמי לא נראים לי גרועים כל כך. אני יודע להעסיק את עצמי
לגבי משפחה - בלי קשר לשאלה אם אני אחיה עם גבר או לא, אני חושב שעוד כמה שנים, כשתהיה לי עבודה מסודרת, אני ארצה ילדים עם אישה שלא תהיה אשתי ושאני לא אגור איתה, אלא רק אגור קרוב אליה. יש לי חברה סטרייטית שאמרה לי שאם היא לא תמצא בעל היא תעשה את זה איתי. ויש כמובן נשים לסביות. נראה. בינתיים משתדל לחיות בהווה.....

למעלה