שאלה....

• פותח הנושא da87
  • פורסם בתאריך
משלל התגובות אני לא למד דבר

רבותיי, אני לא מנסה, ואין בדעתי לנסות, לשנות למישהו את הראש - להחליף דיסק או להתיישר עם העולם המתוקן לצורך העניין. כאח של הומוסקסואל אני מנסה לפתוח צוהר של הבנה כיצד אני מחלץ את הוריי היקרים משברון הלב הנוראי בו הם נמצאים. לצערי אני לא מקבל כאן תשובות מספקות, ואולי דווקא ממכם, "הומואים דתיים" - כן הייתי מצפה ולו לאחת כזו. אני כן נתקל בתשובות רדודות על מהויי העולם והשפקות הזויות ללא קשר לנטייה מינית. כגון משכב עם מתים וכלה בפנטזיות על יצירת ילדים עם אישה דמיניות הממתינה ליום פקודה. עולמכם, כפי שעולה מהפוסטים, מורכב ואומלל - יחד עם זאת אני מוצא רדודות שיטחיות ואף יותר מכך. יקום נא מי ממכם וימציא לי שיח אמיתי, ישיר וכואב. אני פתוח לשמוע הכל!

yosef770

New member
איפה אתה גר?

אני מוכן להיפגש איתך ולשוחח איתך ולהסביר לך דברים, אני ממש מרחם על אחיך...

yenergy

New member
לא הבנתי

מה אתה בדיוק רוצה לדעת? שהחיים מורכבים - כן הם מורכבים. שמי שבחר לחיות חיים הומוסקסואליים עלול למצוא את עצמו לבד? כן, אנחנו עלולים למצוא את עצמנו לבד בגיל מבוגר. זה שאלה שמעסיקה אותנו. אבל - היום מתפתחים קהילות הו"ד ולהטב"ים שממש מאמצות אחת את השנייה. שממש מתפקדות כקהילה לכל דבר ועניין. ככל שעובר הזמן אנחנו נהיים יותר ויותר נורמלים. לא מחפשים סקס מזדמן, כן מחפשים זוגיות קבועה, כן רוצים משפחה וילדים, כן רוצים - אהבה. כמו שיוסף770 אמר לך - אם באמת מעניין אותך, ניתן למצוא פיתרון ואפשר לנהל איתך שיחה. הרבה הומוסקסואליים דתים בעת האחרונה התחתנו, הקימו משפחה והביאו ילדים בעולם. רבים מהם היו גם עם גברים במהלך הנישואים שלהם. רבים מהם התגרשו. רבים מהם היו אומללים בנישואים שלהם. מעטים הצליחו להדחיק את הנטייה ולחיות באושר. אלוהים שלח לנו ניסיון קשה, והדרך לעמוד בו היא לא ברורה מאליה. אני רוצה לקוות שב 120 שלנו נעמוד מול הקב"ה והוא ישפוט אותנו ונצא זכאים בדין - כי אנחנו לא נמדדים רק על פי הנטייה שלנו. אני מאמין שניתן לנהל אורח חיים דתי הומוסקסואלי (ואני לא נכנס לסוגיה כאן של המין) וניתן לחיות חיים מועילים ויהודיים. אין שום סיבה שהוריך יהיו אומללים בלי סוף. תעמיד מולם את העובדה הבאה - יש כמה דברים יותר גרועים מלהיות הומו. אפשר להיות מתים אפשר להתחתן עם גויה ולהתבולל ועדו ועוד ועוד. במקום מסויים הם אומללים כי קשה להגיד לסביבה שיש לי בן הומו... שינסו להבין שכמו כל הורה - מה שחשוב זה האושר שלנו. ואת האושר שלנו יהיה קשה לנו קצת יותר למצוא.. אנרג'י

גנימדס

New member
מפתיע.

אם אתה רוצה לפתח את הראש-תפתח אותו אם אתה רוצה להקשיב- תקשיב. אך אם אתה רוצה להגדיר הומוקסקסואלים בתור אנשים רעים וחובבי מסבות, שטחיים וטפשיים, לא נוכל לשנות דבר. אתה מסתכל על שברון הלב של הוריך ורואה רק אותו. הוריך מסתכלים על אומללותם. ואחיך הוא ה"איש הרע" האשם בהכל. אל תאשימו אותו. קבלו אותו!!! האומללות שלנו (שקיימת, אין ספק) מגיעה בעקר מהמשפחות שמערימות קשיים על גבי קשיים, בעולמינו ה"שטחי" זו לעיתים בעיה מספר אחת.

למעלה