שאלה...

'פלצת, תגדירי "לקוחות"

כי "לקוחות" זה כאלה שרוצים לקנות. תזכירי לי כמה משלמים לנו פה?? אין ספק שהפורום הזה לא ממש מלטף, אבל לאנשים קל יותר להביא בעיה שנדמה להם שהפתרון נמצא אצל מישהו אחר, ויותר מדי פעמים הם מצפים לקבל "צודק" מהפורום. הבעיה היא ששבוע החמלה הסתיים מזמן. מה שנותר - זה להגיש בקשה לשבוע חמלה נוסף, בשלושה עותקים.

כאילו, מה את רוצה? פילוח שוק?

כשאת עומדת בדוכן <למכור, להרגשה טובה> כל מי שניגש הוא קליינט בפוטנציה אחד מצ'עמם לו, אז הוא בא לשזוף עיניים אחד צריך משו, אבל אין לו מושג מה, אז הוא עומד וחופר בערימות "מבצע", שעות עומד וחופר, ולא קונה. אחד לא צריך את מה שאת מוכרת, אבל הוא נהנה להתמקח. ואולי אפילו יהיה מוכן לקנות מסטיק לאות תודה על הסאשן מוצלח. אחד צריך את מה שאת מוכרת, אבל חייב להתמקח. ובסוף, חייב גם לא לקנות. אחד צריך, רוצה לקנות, מהר, ולרוץ. גם אם זה לא בדיוק מה שהוא מחפש. יאללה שיהיה, מספיק טוב... ויש את אלה שסתם יוצאים חוצץ, זועקים חמס, חלאס נמאס, ויש את הטועים בכתובת, והבלתי משוייכים למיניהם תוסיפי, אם שכחתי מישהו מהותי... אה, נו בטח - את אלה שחושבים שדוכן להרגשה טובה זה חדר טראומה בחדר מיון תגידי לה לבוא בשבוע החמלה הבא, הבא עלינו לטובה בראש חודש הקרוב

רק היום, בזול בזול

אולי באמת כדאי להגדיר את מרכולתו של הפורום הזה .. קהל היעד: כל מי שניגש הוא קליינט בפוטנציה- ברור... הסטטיסטיקה מוכיחה שהגורם מספר אחד לגירושין הוא נישואין. מסתבר ש100 אחוז מהגרושים(!!!) היו נשואים פעם! המוצרים: 1. פוטנציאל לרומן סוער (ממותג באופן ספציפי לאחד מצ'עמם לו, והוא בא לשזוף עיניים) 2. חפירות פילוסופיות (מתאים לכ-ו-ל-ם. נמכר היטב בשעות הידועות בציבור כשעות הפסקה בעבודה) 3. ציניות מכאיבה (אף אחד לא באמת רוצה לקנות, אבל זה חלק מההווי של בעלי הבאסטה. ובלי אווירה - כל השוק הזה לא משהו..) 4. דעה חותכת ונוקבת (אין הרבה קונים. וגם אלה שקונים אוהבים לקנות בסתר, מחביאים בתוך נייר עיתון שלא ייראו שהם קנו את זה. שלא ידעו) 5. דעה עניינית שלא מכאיבה (יש הרבה יותר ביקוש, פחות מדי סחורה. מי שלא עומד בתור משעות מוקדמות בבוקר - מגלה שלא רק החומוס נגמר) 6. כתף רכה ומחבקת ('צטערת. נגמר. לא יגיע מלאי בקרוב) ולגבי שבוע החמלה... תקשיבי, זה לא הולך ככה. יש להגיש בקשה מסודרת. ויש חוקים: לא יותר משני שבועות חמלה ברבעון. כיוון שהשנה החדשה עוד רק החלה, ויש סיכוי שהמערכת תקבל את הבקשה בחיוב. יחד עם זאת, יש לתכנן היטב, אחרת מספטמבר יהיה פה קטסטרופה

aileen

New member
לפי ה"מוטו" שלך ,

אכן בעלת סכיזופרניה קשה. לפחות ממה שרואים פה, לא מפלצת ולא ילדה. פלצנית ותו לא. תחסכי את הפילוסופיה בחצי סנט מאיתנו, את השואו שלך כבר סיימת.. ******פיהוק גדול******

לאחות פסיכיאטרית שלום

בוא'נה ירידה ירידה הבאת! פשששש, סחתיקה! *******מחיאות כפיים סוערות*******

לקנדי מנהלת הפורום האהוב שלום וברכה,

הריני להתריע על גולש/ת הנ"ל, כמשתמש/ת בלשון סטריאוטיפית ומשתלחת, במטרה לפגוע במי מהגולשים. יש לעצור התבהמות אווילית בזמן, פן ידרדר הפורום לשכונה לטיפולך המסור, אודה, מפלצת, או ילדה או שתיהן או אף אחת מהן <המממ, מי שתה לי את הכדורים של 8? עכשיו אני כבר ממש לא יודעת מי אני היום>

aileen

New member
נכנעתי, מתנצלת.

ראיתי שגם אתן משתלחות, סך הכל רציתי להצטרף לחגיגה. לא הייתה בכוונתי לפגוע אין צורך לחסום, לא אכתוב פה יותר גם ככה. יום טוב

סכיזופרניה זו מחלה קשה ולא קללה

מויקיפדיה סכיזופרניה (בעברית: שסעת) היא מחלת נפש כרונית ונפוצה השייכת לקבוצת המחלות הפסיכוטיות המאופינת לרוב בהזיות שמיעה, מחשבות שוא פרנואידיות או מוזרות, דיבור וחשיבה לא מאורגנים וקשיים תפקודיים רבים. המחלה פוגעת ברוב תחומי התפקוד המנטלי והחברתי; במצב הרוח, התחושות והאפקט, בתפיסה, בחשיבה (תוכן והלך), וכן בתפקודים קוגניטיבים. הסכיזופרניה היא מחלה בעלת מהלך כרוני עם התלקחויות. למרות הסברה השגויה הרווחת בציבור, סכיזופרניה אינה הפרעת זהות דיסוציאטיבית ("פיצול אישיות"). לאלין נא לא להשתמש במונחים שלא מבינים מה הם, ובטח ובטח לא להעליב את ציבור המתמודדים בעלי המחלות הנפשיות באשר הם שזו לא אשמתם שחלו בה, סכיזופרניה זו מחלה מאד מאד מאד קשה ועצובה שכרוכה בהמון סבל ואין להשתמש בה כאמצעי לנסיון העלבה או לזלזול. כמו שלא תעליבי חולה סרטן או חולה בשפעת. אז בבקשה

aileen

New member
אני שוב מתנצלת.

הדברים היו בוטים , ולא במקום. סליחה אם פגעתי.

chenby

New member
יאללה מחקנו..

אמנם לא מחקתי את ההודעה, אני משאירה אותה כרגע מבחירה וכמו שאמרתי - את מוזמנת להשאר ולגלות, שגם מפלצת היא ילדה וגם הילדה היא מפלצת, וכולנו פה ברוכים ומבורכים בפורום. לכל אחד יש מה לתת, וכל אחד שבוחר, זה מבורך. אז אפשר לעבור הלאה.. ולהתעסק בעיקר. ומי יודע, אולי בסוף תתאהבו (זה כבר קרה לי פה עם אנשים שבהתחלה "שנאתי")

../images/Emo25.gif

תודה, המנהלת! אם כי, עם הסיפא קצת נסחפת הפאן קלאב סגור כרגע, לרגל הרחבה ושיפוצים

../images/Emo191.gif ללי ו../images/Emo191.gifללם

התבהמות אווילית לא הייתה בין המוצרים שהוצגו בתערוכת "דוכן להרגשה טובה - פניו לאן?" אם החלטת שאת יכולה להצטרף לחגיגה עם המרכול כמו זה שלך, כנראה שהגיע זמן לחזור ולמתג טוב יותר את הבסטה... התנצלותך נדחית נ.ב קנדי, נא לקרוא לאיגור הסלקטור, נראה לי הוא נרדם בשמירה

פראירית

רפסודיה

New member
שלום

לא ראיתי את מה שכתבת לפני כמה ימים ולא את מה שענו לך כאן אז וגם לא יודעת אלו התפתחויות חלו ביחסים שלכם מאז אבל בכל מקרה נראה לי שכדאי שתכניסי דברים לפרופורציות מציאותיות ולא תחיי בין קצוות מדומיינים. קשר של חודשיים וגם קשר של חצי שנה הם זמן טרי הרבה מדי מלהכיר אחד את השני באמת. טוב לכם עכשיו יחד ומתפתחים ביניכם רגשות? יופי לכם. תהנו מהזמן הזה בלי לבנות תיקיה עם תיעוד מדויק של התחשבנויות על מי אמר או עשה מה למי בכל רגע. אולי את טיפוס שנכון לעכשיו זקוקה לדרמות סוערות כדי להרגיש חיה אבל מעניין מה מסביר למה הבחור שם מרצונו החופשי את צוארו, כבר מעכשיו בתוך חבל כזה?

למעלה