שאלה...

noaory

New member
שאלה...

שלום לכולם. אני בת 23 , נמצאת בקשר זוגי בערך חצי שנה. היו לי קשרים רציניים לפני כן וכך גם לבן זוגי , אך שום קשר לא התקרב למה שיש לי כיום (מבחינת הרגשות). לאחרונה התגלה לי , שבתחילת הקשר עם בן הזוג , הוא בגד בי. שאני אומרת בהתחלה , אני מדברת על לאחר חודשיים שהיינו ביחד. ראוי לציין שתחילת הקשר שלנו לא הייתה טובה. היינו "מוגדרים" , היה כבר סקס אך לא היו ב-כ-ל-ל רגשות , לא מצידי ולא מצידו. אפילו להיפך , אני זוכרת שהיו לי מחשבות על פרידה כי היו בו הרבה דברים שהפריעו לי (וגם לו בי מתברר). בערך כשהיינו 3 חודשים יחד , החלטתי לעשות איתו שיחה על כל הדברים. ומאז - הקשר השתנה מקצה לקצה. אנחנו מאוד אוהבים את אחד את השני , טוב לנו ביחד , אפילו על גבול ה"מושלם". הוא הביע חרטה עמוקה על מה שקרה ,אמר שהוא לא יודע למה עשה את זה , הוא לא ידע כמה נורא זה מרגיש...אמר שאין לו מה להמשיך לחיות אם זה בלעדיי...ושהוא היה מתחתן איתי מחר אם היה יכול למרות שזה נשמע מפגר. אמר שאני האחת שלו ! ושבגלל שהיינו בהתחלה ולא היה טוב ולא היו רגשות הוא עוד "לא העריך מה יש לו". אני נורא פגועה...אך יודעת בתוך תוכי שגם הוא "האחד". כולם מסביב אומרים לי שאנחנו יכולים להצליח ולעבור את זה...שזה "נסיבות מקלות" כי זה היה ממש בהתחלה. אני גם רוצה שנצליח. הוא עושה מאמצים מטורפים ... הוא בכה מולי אפילו לא יותר משאני בכיתי. השאלה שלי היא , האם באיזשהו מקום , זה שהוא בגד "בתחילת הקשר" כשיש מחוייבות אבל עוד אין בכלל רגשות והכל זה פחות גרוע? אני כל הזמן קוראת על בגידות לאחר שנשואים מלא זמן או שכבר אוהבים .... וזה מרגיש לי שכן יש הבדל ,הבדל גדול. סתם רוצה לשמוע את דעתכם... מקווה להתחזק עוד, תודה מראש,

noaory

New member
שכחתי לציין...

שכחתי לציין שהחלטתי לתת לו צ'אנס , וכבר עבר שבוע+- מאז הסיפור ושהכל התגלה. דבר נוסף הוא שהוא (הבנזוג) עשה שיחה עם אמא שלי (מרצונו שלו!). הוא אמר לה שהוא מאוד מצטער ומתחרט על מה שהוא עשה. הוא אמר שהוא מאוד אוהב אותי. ואמר לה שהיה מתחתן איתי מחר אם היה יכול. אפילו ההורים שלי חושבים שזה יכול להסתדר בינינו.. .האמתי שגם אני חושבת. אני פשוט לא יודעת אם להתמודד עם זה ,עם מה שקרה. כי נכון שעוד לא היו רגשות בינינו , אבל מחוייבות כן הייתה... חשבתי על להגדיר את הקשר מתאריך אחר...מתאריך שכבר היה טוב והיו רגשות. אני פשוט רוצה תגובות ואולי אפילו טיפים של איך להתמודד,מה לעשות.. . תודה מראש וסליחה על החפירה,

יש פתרון

תיבגדי בו גם אבל עם מישהו מכוער,כך לא יהיו ריגשות אשמה,וגם תעשי מצווה לגבר מכוער. בהצלחה מתוקה

אני אחסוך לך את ההתלבטות

היום את מפלצת...

aileen

New member
it's eather my way or the highway..

תקשיבי, את בהחלט במצב לא קל. כשבן זוג שאת אוהבת מתגלה כבוגד(ולא משנה באיזה שלב הוא בגד, ומתי גילית ) זה כמו לקבל בוקס לפרצוף. ולא משנה כמה את חזקה נפשית, דבר כזה יכול או לשבור או לחזק אותך. הכדור הוא בידיים שלך. אני לא יודעת עד כמה הוא השתנה מאותה הפעם שהוא בגד , ואם הוא אכן מתכוון לזה, אם אלה הן לא דמעות תנין, אלא משהו אמיתי . אנחנו , נשים ( מרשה לעצמי להכליל בעניין הזה ) חיות במין "אידיליה" שבו הכל צריך להיות מושלם. הגבר הכי אוהב, הכי רומנטי , תומך , לעולם לא מעליב, שמסתדר עם ההורים שלנו , שלעולם לא יסתכל על אף אחת .. ובקיצור עולם ורוד ודמיוני שקיים אולי במקרה הכי טוב .. בארץ הפלאות לכל דבר יש פלוסים ומינוסים. את צריכה לדעת אם את יכולה לחיות עם העניין הזה ולא לדבר על זה שוב זה עלול לטמטם אותך עד אין סוף , כל עוד אתם ביחד. כי ברגע שאת מסכימה להמשיך הלאה, את לא יכולה לבוא בכל ריב ולהטיח בפניו"בגדת בי , אתה צריך לפצות אותי" וזה לא בשבילו , האמיני לי. זה בשביל השקט שלך , למרות שאני לא יודעת כמה שקט פנימי יכול להיות אחרי בגידה ברורה וכואבת. את צריכה לדעת שכשאת סולחת לו , את משאירה לו מסר ברור. או לפה או לשם. "אני סולחת לך , לא מדברים על הנושא שוב, אך אם אדע שזה קורה שוב, ליידי נועה כבר לא תהיה ליידי יותר.." וזה בתנאי שאת באמת אוהבת אותו , וקשה לך לוותר עליו. כי מי יודע, אולי הגברים כן לומדים לקח?
אני אישית הייתי אומרת לו "תיזהר שכשאתה יוצא מהדלת, שהיא לא תעיף אותך לקיבינימט" זהו.

מיזוגן

New member
הכיוון נכון, אבל זו עדיין לא האמת

נשים שואפות תמיד לשפר ולשדרג ולעולם לא להסתפק בקיים, עד כאן נכון. אבל הן בתוך תוכן לא רוצות באמת להגיע למושלמות, כי אז לא יהיה אתגר. כלומר גם אם תמצאי את הגבר הכי אוהב, הכי רומנטי , תומך , לעולם לא מעליב, שמסתדר עם ההורים שלנו ושלעולם לא יסתכל על אף אחת, אז הוא יהיה משעמם. נשים צריכות להיות מאותגרות כל הזמן וחייבות לראות את הגבר שלהן כפרוייקט. זאת מכיוון שמוחן מוגבל ולא מצליח למצוא פרוייקטים מספיק מעניינים מחוץ לזוגיות. ולכן גבר שעובד נכון יודע לשמר את המינון הנכון של הסערות שהוא מייצר. גבר בוגדני מייצר סערות ושומר על הגחלת (ולראייה יש לנו את נועה, שממשיכה לדוש בנושא ומערבת את כל העולם "בהתלבטות" שלה). כל עוד לא יגדיש את הסאה, מעמדו בעיני בת זוגתו מובטח.

אז, לפי התאוריה שלך

השואפים לשדרג ולשפר, ולעולם לא להסתפק בקיים הם בעצם נקבות? כי הרי שהמסתפקים במועט המוגבל והסגפני הם הם הגברים, האמיתיים... אז, בעצם גם אלה שעוזבים את הזקנה בת ה- 45 שלהם לטובת בת 20 שופעת חזה ומאותגרת כלכלית ו/או אישיותית - נקבות? וגם אלה שעטים על האייפון בטריפ היסטרי וגם שולפים אותו באבו עלי שייראו, כי מה, סתם בוזבזו קרוב ל5K שח"ים חיוניים? וגם אלה שמוכרים את הבית ואת התכשיטים מהירושה של האישה בשביל הג'יפ כמו אצל שלומי? לא פלא שמעמד הגבר לא יציב בימינו... אולי כי גבר הוא בעצם האישה החדשה?

מיזוגן

New member
אני אוהב את המשחק הזה

"חפש את ההיגיון" הנשי המפורסם. אני טוען Y=a בזוגיות. את שוללת את זה ע"י הטיעון שיש גם X=a בכללי. עד שאצליח לפתור את הבעיה הלוגית המסתתרת בתגובה שלך, אגיב רק לדוגמא של הגבר המשדרג עצמו עם בת ה-20, שהיא דוגמא מצוינת להבדל בהתנהלות בין גברים לנשים. כשאישה לא מרוצה מבן זוגה (שזה כאמור מצב תמידי) היא שואפת לשנותו ולהתאימו לרצונה (שהוא כאמור משתנה באופן תמידי). כשגבר לא מרוצה מבת זוגתו, הוא אוכל את החרא עם עצמו ומקסימום משלים את החסר עם המאהבת או עם נערות ליווי עד שנשבר לו ואז הוא משדרג. הוא לא מנסה לשנות אותה כי גבר מבין שבת זוגתו היא עובדה מוגמרת. ההבדל בין המינים בקבלה של מצבים נתונים נובע מההבדל ביניהם בהתייחסות לפשרה. נשים רואות בפשרה אויב ואילו גברים מאמצים אותה כבת ברית. אם תרצי הרחבה בנושא הזה, בחפץ לב אשתף פעולה. הערה שתעזור להבנה שלך, גברת מפלצת: כל הטיעונים שלי מתייחסים לרוב המוחלט וברור שישנם גם יוצאים מן הכלל. זה כמו בכל כינוס של השדולה שלכן. כשעולה הדוברת הפמיניסטית לשאת את נאום הפתיחה המשתלח, ההסתה אינה מופנית נגד כל הגברים, נכון? הרי 10% מהם בכלל הומואים ויש עוד כמה פודלים שסורסו ע"י האווירה החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית. האויב הוא רק רובם המוחלט של הגברים, לא כולם. יותר מובן, גברת מפלצת? ועתה אגש לפתרון חידת ההיגיון שלך. מאמין שתהיה לי תשובה עד הערב.

אני שמחה שאני מצליחה לגרום לך לחשוב

זה עדיין בטיפות, אבל אתה מתקדם, ואפילו לא רע! ההערה שלך הייתה משמעותית. אני מסיקה ממנה שההסתה שלך, השוביניסטית, כשאתה עולה להשתלח במין הנשי, למעשה איננה כוללנית כל כך ואתה מכיר, בלית ברירה, שכ-10% נשים הן לסביות שלא שמות עליך קצוץ, ויש עוד כמה וכמה נשים וילדות שסורסו על-ידי החינוך שמכין אותן להיות שק האגרוף שלך, הגבר השולט, האולד פאשן הישן והטוב, והאויב הוא רוב הולך וגדל של נשים עצמאיות שיכולות להעפיל עליך בכישורים, בהבנה, בשליטה על חייהן מבלי שתדחוף את האף, נשים שמאיימות על מוחלטות השליטה שלך בעולמן ובעצם שומטות לך את הקרקע מתחת לרגליים. אלה שמאלצות אותך לחיות עם הפשרה שהיא בת ברית גברית <אבל גם היא כבר לא כזאת בטוחה> - נשים יותר נחותות ממך, תלויות ומפוחדות, שעליהן אפשר לשחרר את התסכולים מביצועיך במגרש האבו עלי הזכרי, בלי פחד וחשש.

אביה71

New member
שחכת לציין משהו חשוב

איך גילית את הבגידה? האם הוא סיפר לך אליה?

היא כנראה שכחה שכבר חפרה

כאן, כאן וכאן. אין, כולם בונים על זכרון קצר של העם, גם הפוליטיקאים

noaory

New member
תהרגי אותי וזהו...

ואוו!!! כנראה שהתבלבלתי בפורום.. איזה גועל נפש מצידי..

מריוס זכריה

Member
מנהל
שאלו אותך שאלה עניינית: למה כתבת שוב.

במקום לענות עניינית התאכזבת, נפגעת וירית לכל הכיוונים. לתשומת ליבך.

noaory

New member
קצת הזוי

קצת הזוי לדעתי שאתם אמורים להיות פורום תומך וישר אתם מגיבים בצורה "צינית" שצוחקת עליי . אז מה אם שאלתי שוב וכתבתי שוב...חוצמזה ,היו התפתחויות מאז השבוע שעבר. אבל במקום לקרוא ולייעץ ולכתוב אתם צוחקים ו"יורדים" עליי. כנראה שלא פה נמצאת התמיכה שחיפשתי... מפגרת שכמותי סליחה על ההפרעה

noaory

New member
אני פשוט בשוק..

מכמה שאנשים שאני אפילו לא מכירה יכולים להיות רעים אליי... ועוד אנשים בפורום "זוגיות במשבר"!!! אז מה אם כתבתי שוב? כתבתי דברים נוספים שעוד לא קרו בשבוע שעבר... וגם אם לא , אז תכתבו לי "כבר ענינו לך " אבל יש צורה להגיב... בכל מקרה, אני התאכזבתי.. המשך יום נעים לכם

שיט

בקצב הזה עוד נבריח מפה את כל הלקוחות פר, אני מה זה מאוכזבת שאת מתרגשת מאנשים שאת אפילו לא מכירה כדי שתחושי שבכל זאת נתרמת ממליצה לך לחזק את הקטע הזה. של סף הגירוי נמוך. זאת תרומתי הצנועה לתהליך ההעצמה שלך.

למעלה