שאלה...

czar

New member
את בת 23

לא חשובה סליחה או לא, יש עוד זמן רב להחלטות, דלגי ותחיי ותהני.

chenby

New member
עוד לא קראתי תגובות אחרות

אבל לדעתי האישית - אם לא היו לך רגשות וממילא חשבת בזמנו על פרידה, אז הוא לא בגד בך, הוא פשוט הלך עם משהו שהיה לו טוב יותר באותו רגע- וממילא הוא לא היה מחוייב אלייך. היום הדברים הם אחרת והוא גם לא בוגד בך עם אף אחת.. להפך מראה רצון ונכונות להתפתח איתך, אוהב אותך מת עלייך. נשמע לי סבבה ושאת יכולה לשחרר את זה. את המעשה הוא לא יכול לשנות ממילא, היום הכוונות שלו הם אחרות , אם על זה יפול דבר, נראה לי חבל. ואם כבר החלטת לסלוח (לא שיש על מה אבל נגיד) ולשחרר את זה- אז שחררי את זה באמת. כשאת מתחילה לחשוב על זה- אז תזכירי לעצמך שאת מתעסקת במחשבות ולא בכאן ועכשיו. וכאן ועכשיו החלטת לשחרר. מה שנקרא- תעמדי מאחורי המילים שלך. אחרת זו גם בגידה.. בהצהרות שלך מולו, ובעיקר בהצהרות שלך לעצמך. בעיני זה לא משמעותי.

noaory

New member
עשית לי טוב...

תודה על התגובה. אני מאוד רוצה לסלוח ולשכוח.. הוא כל הזמן אומר לי ,שכשקופצות לי מחשבות לראש , לחשוב על זה כאילו כמו אקסית שלו... אבל ממש קשה לי... אני בחורה שנוטה להתעסק המון בעבר...ונכון שלא היה כ"כ טוב בינינו בתקופה ההיא של החודשיים+- אבל ,... בכל זאת הייתה מחוייבות וזה משהו שאני בחיים לא הייתי עושה.. איך מרפים מזה?? ברור לי שכיום הוא מאוד אוהב אותי...אמר שבחיים לא הרגיש ככה לאפחת...הוא מאוד מלקה את עצמו על המעשה שלו..

seeyou

New member
את טוענת ש היו לך קשרים רציניים לפני כן

אז איפה הם היום? יש לי הרגשה שהקשר החדש גם תהפוך להיסטוריה. להבנתי "קשר רציני" זה לא כאשר "היה כבר סקס אך לא היו ב-כ-ל-ל רגשות"
לקשר רציני "הרגשות" מקדימות את הסקס-ספורט יוסי.

אייבורי

New member
טוב שבאת

בואי נפתור לך את הבעיה הוא לא בגד בך, תחילת הקשר שלך איננה תחילת הקשר שלו. מבחינתו בתחילה היית זיון ותו לא. אז אם מטריד אותך מה יגידו החבר'ה הרי יש לך פטור מלא ואם מטריד אותך העובדה שהוא יבגוד בך שוב, אז בקצב הזה זה בטח עוד יקרה.

למעלה