שאלה

שומאן

New member
שאלה

עד כמה אתם חושבים שנכון לעשות דברים שאנחנו יודעים שהם לא בריאים לנו, מזיקים לנו או בזבוז זמן מוחלט, אך באותו רגע ממש אנחנו נהנים מזה? לדוגמא- יצא לי כמה פעמים לראות את התוכנית 'האח הגדול' - באותו רגע אני נהנה לראות את זה וגם מושך אותי לראות את התוכנית הבאה, מצד שני אני חושב שזו תוכנית שלא רק לא תורמת לי שום דבר בחיים אלא גם גורמת לי לתת לעצמי רשות להיות בן אדם מציצני שחי חיים של אחרים. זה כאילו גובל בעקרונות שלי. ולמשל אני יעריך יותר מישהו שיגיד לי שהוא לא רואה את התוכנית בכלל מאשר מישהו שיגיד לי שכן.

אני חושבת שכל עוד זה גורם הנאה, אפילו אם רק

לכמה דקות זה שווה את זה, גם אם זה לא שינה את העולם או עשה מהפך בחייך האישיים. לעיתים הנאות קטנות הן הנאות גדולות
.

LegallyBlonde19

New member
תשובה

גם אני חושבת כמוך בקשר לאח הגדול וגם אני רואה את זה בכל זאת אבל אפילו שאני חושבת ככה אני ממש נהנית והרבה פעמים מוצאת את עצמי פשוט מתפקעת מצחוק אז בעיני רק זה שווה את זה.. וגם בקשר לדברים אחרים בחיים, אם זה משהו שעושה לנו טוב אפילו לזמן קצר.. אז למה לא בעצם?..

לנושנוש

New member
לא בטוחה שאני יכולה להסביר את זה....

אם במקביל אתה עושה מספיק דברים יצירתיים ומועילים, זה רק תוספת. אפילו אם בן אדם משועבד לתןכניות טלוויזיה ריקניות, אני בעד לסלוח ולקבל. אני בגישה שכולנו נגיעה לאותו מקום בסופו של דבר.

למעלה