שאלה~!

Ayelet chan

New member
דרכים פשוטות כמו? XD

וסתם כי אנשים שאלו אותי- זה לא בשבילי, זה בשביל חברה.

Serf SaN

New member
חחחחח טוב שלא הגזימו

פוליאוריטן מוקצף... למרות שזה נראה מקצועי טילים. XD

innocence

New member
זה דווקא אחלה חומר.

ואפילו נגיש ולא כזה יקר! הקטע של התבנית פייברגלאס זה קצת יותר רציני P:

Serf SaN

New member
זה חומר מצוין, לא ניסיתי להגיד ההפך.

כמה הוא עולה? איפה קונים אותו? לא יצא לי לדעת עליו יותר מעבר להתעסקות שלי איתו בשיעורי פיסול בתלמה..

innocence

New member
בהום סנטר, בACE...

זה חומר שמשמש לאיטום נגד נוזלים, אז אפשר למצוא אותו בחנויות למוצרי בניין. אני זוכרת שהלכתי לקנות כזה לאבא שלי פעם אחת וזה עלה איזה 30-40 שקל למיכל.. אני לא יודעת כמה יש במיכל, אבל זה לא עסק יקר כל כך למיטב זכרוני...

saarshemer

New member
אפשרי לביצוע.....לא קשה לביצוע

אבל התכנון הוא הנושא הבעייתי...... מעורבים כאן חישובים בגיאומטריה לא-אאוקלידית (לא אפרט כאן מה זה........חבל על האוזניים שלכם וחלקכם ירדם באמצע ניסיתי להכין אחד שכזה "כדי להראות לעצמי שאני יכול" וברגע שהבהרתי לעצמי את הנק' הזו נטשתי את הפרוייקט לו היו לי הגזרות שהכנתי מנייר _(אכן .....הצ'קראם עשויי נייר במילויי של קצף פוליאוריטן).....הייתי נותן לך אותן בשמחה אם את רוצה הסברים על איך להכין את זה.....שלחי אליי בפרטי... בתמונה הצ'אק......נוריס====>

saarshemer

New member
במיוחד בשבילך....

תראי...אני לא יודע אם תפוז יצרף את הקובץ הזה אז אני מתנצל מראש אם הוא לא עובר.... זה משהו שהכנתי מ"רינדור" שמצאתי ברשת של הצאקרם צריך תוכנה של פפקורה כדי לפתוח את הקובץ.... בסך הכל זה לא בעייה להבין איך הכל בנויי אבל רצויי לעגל את הפינות (את תביני כשתפתחי את הקובץ) בקשר ל X המרכזי.....את יכולה להשתמש במוטות עץ או ףלסטיק שאפשר למצוא בכל חנות יצירה או חומרי בניין שיש העיקרון הוא שבונים שני חצאים (לרוחב).....ממלאים בקצף פוליאוריטן (אם מישהו חושב על משהו אחר אז גם טוב) מיישרים את המשטחים ומדביקים בינהם חזרי שנית עבור הצ'אקרם הבא תיקון ........"הקובץ אינו בפורמט המתאים".......אני שולח משהו אחר......קצת בעייתי מבחינת קנה מידה .....אבל לא נורא

למעלה