שאלה...

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
שאלה...

התגייסתי בינואר לקורס טיס ועפתי אחרי שלושה חודשים. יצאתי לדח"ש לשלושה חודשים (אני שוב אזרח...) עם למחוזר גיוס הקרוב במטרה להתגייס לתותחנים כדי לנסות את מזלי ולהגיע למורן. כשיצאתי לדח"ש קיבלתי תאריך התייצבות חזרה לשירות סדיר. בגלל שבאותה תקופה עוד לא יודעים את תאריכי הגיוס לכל חיל\חטיבה\תפקיד קיבלתי תאריך זמני- 25 ביולי. בינתיים עבר זמן ויש כבר תאריכים מדוייקים. גיוס תותחנים הוא ב-11 לאוגוסט. ובכל זאת, קיבלתי אתמול צו התייצבות להמשך השירות הסדיר מר"מ 8(אליהם אני מסופח כחייל בדח"ש) והתאריך נשאר 25 ביולי... מה הם מתכוונים לעשות איתי במשך שבועיים בבקו"ם עד גיוס חת"ם? רעיונות? תודה...

naps

New member
אגב, מיותר לציין

שבצו כתוב ומודגש להביא ציוד לשבועיים, אבל תמיד אומרים את זה בצבא, ככה שזה לא מה שקובע...

naps

New member
חשבתי על זה

אבל זה לא נראה לי. בשביל זה יש להם כל המסרבים להתפנות, אנשים שתקועים עם הקצין מיון וכו´. הם לא צריכים לגייס אותי במיוחד בשביל זה.... ואם כן - מה אכפת לי. זה לא שיש לי מה לעשות בבית...

Solario

New member
כאחד שמשרת בבקו"ם..

אני יודע מה תעשה. רוב הסיכויים שיספחו אותך או למדור קורסים, או באמת כמו שנאמר לעבודות רס"ר. בקורסים מה שאתה עושה זה בסך הכל מכניס חיילים לקצין מיון, ואומר להם להצדיע לו יפה בכניסה ויציאה... בסך הכל, לא כזה נורא. אם אתה אכן שם, תן איזה הודעה שנגיד שלו, נראה איך פרח טייס לשעבר נראה

ZiMZiM

New member
לאאאאאאאאאאא

אחי, תותחנים זה לא מציאה. באמת שלא.

Solario

New member
האמת שהוא צודק...

אם הגעת לקורס טייס, כלומר שהקב"א שלך גבוה מאוד, כלומר תוכל לעשות דברים הרבה יותר מעניינים ומושכים מאשר תותחנים. למרות שסיירת מורן זה מאוד מעניין, אבל עדיין יש דברים יותר טובים עם הקב"א שלך...

naps

New member
הבחירה שלי

לתותחנים, זה רק במטרה להגיע למורן.... אם אני לא אגיע אולי אני אנסה לצאת למקום אחר (אני יודע- סיכוי די קלוש) והכי גרוע אני "אתקע" בגדודים בתותחנים. אני אסתדר גם שם... אני מסתדר בכל מקום. אבל תודה על הדאגה... :)

yanivaa

New member
גם חבר שלי היה בקורס איתך..

מינואר ונפל אחרי שלושה חודשים..והוא גם הולך לסיירת מורן.. רק שהוא התעקש ולא חתם דח"ש...אז הוא כרגע מסופח לשיבתא עד הגיוס.. איך קוראים לך אולי הוא מכיר אותך? באיזה מחלקה פלוגה איך שזה הולך שם הייתה?

sunsunsunsun

New member
אני מכיר את החבר שלך :)

שירתתי איתו במתקן, תמסור לו ד"ש מהשקמיסט :) קבניסט לנצח......

למעלה