שאלה

michlona

New member
שאלה

היי אנשים יש לי שאלה אתמול הטלתי כישוף אהבה על מישהו עכשיו לקחתי כישוף אהבה לבן מאיזה אתר וקצת הוספתי לו דברים שכנראה הפכו אותו לרע קיצר היום קרו לי כל מיני דברים רעים פיזית כמו שמלא זכוכיות ננעצו בי והחלתי מלא פעמים וכמעט שברתי תראש והופיעו לי פצעים על הרגלים וגם היו לי קצת כאבי ראש עכשיו השאלה שלי זה אם הדברים האלה קרו זה אומר שהכישוף שלי פעל? והאם הדברים האלה ימשיכו או שיקרו אפילו דברים יותר חמורים? תענו לי מהר למה זה חשוב לי ביי

L e s t a t

New member
תראי

קודם כל, עזבי "טוב" ו"רע". כמו שהוסבר כאן לא מעט, כישוף הוא כלי והוא יכול לשמש למטרות שונות ומשונות. שנית, אם את מאמינה בקארמה או בחוק השלוש היה עלייך לקחת בחשבון שכשהוצאת אנרגיה של שליטה אל היקום הוצאת אנרגיה שלילית ופגעת במישהו ואז זה חוזר אלייך. אני לא מאמין בקארמה אבל אם את כן, אז אני חייב לומר לך - את שקועה בבוץ. את יכולה לבטל את הכשף ואז לנסות להטיל כישוף לעורר רגשות אצל אותו אדם, במקרה הזה אם יש לו משהו כלפייך אז הוא יתאהב בך אבל אם אין אז אין. שיהיה לך כל טוב!

michlona

New member
זהו ש

אני לא מאמינה בזה אבל קראתי על זה ובגלל ששמתי לב שדברים כאלה קרו לי אז התחלתי לקשר בין הדברים...אולי זה סתם צרוף מקרים...

L e s t a t

New member
ייתכן

לכולנו יש גם ימים רעים
חכי כמה ימים עד שבוע ואז תראי אם יש תוצאות, הבחור בטח יתחיל לנסות דברים.

אולי...

אבל גם ככה כישוף אהבה זה לא רעיון הכי טוב שייש. גם אם הוא בא מכוונות טובות, יש לזה השלכות רבות. נ.ב לגרום למישהו להתאהב בך דרך כישוף זאת לא הדרך הכי טובה כדי להשיג בחור. יש דרכים אחרות

faith2

New member
כנס כנס!!! ~~

חברה שלי עברה תאונה אחריי שהיא עשתה כישוף דומה לזה... היא לא למדה לקח ועשה את זה שוב! פלא ופלא הילדה נקעה את הקרסול ומאז היא סובלת בכאבים... מה למדנו היום? לכל המעשים שלנו יש השלכות...

L e s t a t

New member
כן, אבל לא כאלה

חברה שלך מאמינה בקארמה היום? היא האמינה בה אז?

!!!

תראי אני מבינה שהטלת את הכישוף מתוך כוונה טובה כנראה, אבל העובדה היא שעשית את זה באנוכיות בלי להתחשב ברגשות של אותו הבן אדם שעליו הטלת את הכישוף ובעצם כפית עליו רגש שיכול להיות שלא היה בו וכישוף אהבה כזה נכלל גם בכישופים רעים כי את כפית רגשות ויכול להיות שזו התוצאה למה שהטלת אני מציעה לך למצוא דרך לבטל את הכישוף אחרת את לא יודעת מה עוד יכול לקרות...

למעלה