שאלה

Ggirl1

New member
שאלה

אני ובעלי רוצים לקנות קרוקס (או יותר נכון זה ברירית מחדל) עד עכשיו החרמנו את המותג עם החורים...אבל אנחנו נוסעים לטיול ארוך בחו"ל וז פיתרון עדיף מבחינתנו על סנדלי שורש השאלה היא כזאת: מה המידה שצריך להזמין (הבנתי שזה הולך לפי S,M,L) אני מידה 38 (שהבנתי לפי איזה טבלת המרת מידות שזה מידה 7 של ארה"ב) הוא מידה 44 (לפי נעליים של cat שיש לו כתוב בפנים שזה מידה 10 של ארה"ב) אז מה המידות הנכונות לקרוקס? אנחנו נזמין מ ebay....

Ggirl1

New member
בהנחה שחשבנו על זה..

מישהו בכל זאת יודע להגיד מידה?מתוך ניסיון? ברור שאפשר ללכת למדוד. אם היה לנו זמן לזה היינו עושים את זה. אבל אין זמן...ואנחנו רוצים כבר להזמין

Fun Fair

New member
אני אשאל את זה ככה:

אם תגיע מידה לא נכונה, יהיה לכם זמן ללכת לדואר, לשלוח את החבילה בחזרה ואז ללכת שוב כשתקבלו את המידה הנכונה?
בענייני נעליים- אני תמיד מודדת לפני. היום בכל חור יש חנות שמוכרת קרוקס...

Ggirl1

New member
המממ

זה שיש בכל מקום חנות שמוכרת קרוקס מחזק את העובדה שאין לנו כל כך זמן להתעסק עם זה ואם אפשר לברר מידה אז מעדיפים גם ככה רוב האנשים לא לוקחים מידה מדוייקת (אחי לקח מידה יותר גדולה כדי שיהיה לו נוח ברגל).. אם אתן לא יודעות..לא קריטי :)

בלונד23

New member
בזמן שכתבת את ההודעה הזאת...

יכולת כבר לקפוץ למדוד בכל קניון קרוב... לא קונים בלי למדוד. עלי המידות שלהם בכלל קטנות.

Ggirl1

New member
מעניין

את יוצאת מנקודת הנחה שאני בבית או שיש לי זמינות כרגע לקניון...

muesli

New member
לא יודעת על ה 44

אבל 38 זה בדיוק התפר בין S ל M. ה S יכול להיות טוב לגמרי, או שמרגישים את הקצה בקצה הרגל, מה שכן, צריך לקחת בחשבון שהן נמתחות קצת לפי הרגל, ואז אם מראש הן קצת גדולות מידי, אז אחרי ההתמתחות, אז די צריך ללכת עם הרצועה מאחור שתחזיק את הרגל (היא ממש מקטינה את המידה בצורה משמעותית.

Ggirl1

New member
תודה :)

גם אני ראיתי באיזשהו שלב ש 38 זה בדיוק התפר בין המידות ו 44 הספקתי גם להבין שזה XL תודה :)

niya

New member
הצעתי...

פשוט תקנו בחו"ל גם בחו"ל בכל מקום יש אותן, (כולל חיקויים)

Ggirl1

New member
עדיף לא לעשות את זה כש..

כשאנחנו נוסעים לטרק ולחוצים בזמן (ז"א הטיול עצמו גם מאוד לחוץ, ואנחנו נוסעים לניו זילנד - שם אין לי מושג מה יש ומה אין) מעדיפה לבוא מוכנה מראש עם דברים בסיסיים אבל לפחות עכשיו נסגרנו על מידות :) וגם המוכר מ ebay שלח לי איזה דף שמודד את כף הרגל (משהו חמוד כזה) ולפי זה אפשר לעשות את ההזמנה

niya

New member
יופי../images/Emo140.gif

טרק בניו זילנד נשמע פגז... אל תשכחי להעלות תמונות כשאת חוזרת אני שמחה שהסתדר לכם עם הקרוקס

Ggirl1

New member
תודה :)

נשמע באמת פגז..ויהיה פגז :) ניו זילנד ואוסטרליה...אחח..

foggy night

New member
אני לא משוכנעת שקיבלת את התשובה הנכונה

המידה שלי היא 36-37 ואני הולכת עם XS. אחותי כנ"ל. אמא מידה 37 והיא הולכת עם S כי היא אוהבת שזה משוחרר יותר - וזה בפירוש משוחרר יותר מאיך שהנעל יושבת עלי ועל אחותי. יכול מאוד להיות ש- S יתאים לך, ו- M יהיה גדול. לגבי הבעל - מצטערת, לא יודעת לענות.

muesli

New member
גם אני בעד ה S

אם לא הייתי ברורה, פשוט ניסיתי לתת את המידע למה (כי דווקא לפי הטבלאות שלהם 38 יושב ב M)

Ggirl1

New member
תודה בנות

נראה לי שאני אלך על ה S (כי ראיתי בטבלאות שלהם שזה 37-38) לגבי הבעל אחי לקח XXL והוא מידה 45 ואמר שזה קצת גדול עליו (בכוונה) אז כנראה שבשבילו ניקח XL תודה לכן על ההתייחסות והעזרה :)

למעלה