שאלה...

hal767

New member
צודק

אחד ממורי, ד"ר רזון ז"ל, נהג לומר: 7 שנים למדתי רפואה. מתוכם 5 שנים למדתי פארמקולוגיה (תרופות). 5 שנים לימדו אותי להרעיל את הפציינטים שלי. בריאות לא לימדו אותי.

paluta

New member
קל מאוד לזהות עודף קנדידה

אפשר בבדיקת מעבדה לקבל תשובה מדוייקת כולל אחוזי הקנדידה, זו בדיקה שעולה נדמה לי 140 שח , את שולחת דגימת צואה בדואר ומקבלת תשובה תוך יומיים , תחפשי בגוגל מעבדות לבדיקת קנדידה , ישנה אחת מאוד מהימנה בחיפה , כנראה שיש גם במקומות אחרים . לאחר הזיהוי הוודאי תוכלי לכלת לטיפול המתאים , עד אז למה בכלל להתרגז ולהעלות שאילתות . השיטה פשוטה בכל טיפול והיא ראשית מתחילה באבחנה מדוייקת ולא ספקולציות.

ne ro

New member
וואלה....

אז תגידי את זה לכל להנטורופתים שמאבחנים אותך תוך מס' שאלות בלבד... אם את לא מכירה אני יכולה לתת לך טלפונים של 10 כאלה... תודה רבה לא שאלתי אותך אי מאבחנים את הקנדידה, אולי לא קראת אבל אני לא אחזור על עצמי ואומר לך רק שזה סתם בולשיט... ברור שיהיה לי קנדידה, זה דבר שלכל אדם יש אותו בגוף...כל הבאלגנים והרשימה הענקית של סימטומים שייחסתם לו זה המצאה שלכם... כפי שרשמתי למעלה נפלתי פעם אחת בפח, והפסקתי עם זה מהר שלא ראיתי שום שינוי והיום שיניתי את התזונה שלי ואני עושה דיאטה רגילה וכן אוכלת מוצרי חלב וכן אוכלת לחם וירדתי במשקל ומרגישה מצויין.... אחרי שנאמר לי שאם לא אטפל בחיים לא ארד במשקל...

paluta

New member
תרגעי ותמני 3 לפני שאת משתלחת

בפלורת המעיים יש קנדידה אולם כשהיא לא מאוזנת הרי לך מתכון ברור לצרות צרורות , הקנדידה חוגגת ביתר שאת אצל הרבה אנשים ונשים באוכלוסיה ויש לכך מחיר , זה מתחיל לאט ואם לא מאובחן ומטופל בזמן זה נהיה מקור לצרות צרורות בצרורות ,מי שחושב שיש לך עודף קנדידה ולא שולח אותך לבדיקה מעבדתית פשוטה כדי לדעת גם מה העודף באחוזים לדעתי לא עושה אבחנה מדוייקת, לא יודע אצל מי טופלת ומה אמרו לך אולם אופן הדרך בה את מתבטאת צריך להיות לך כשיקוף - תחשבי על זה ....

ne ro

New member
אאוץ'

למה אתה בדיוק מתכוון, הדרך שבה אני מתבטאת, איזה מחלה יש לי בגוף לפי הדרך שבה אני מתבטאת? קיללתי אותך או הכפשתי אותך אישית? הבעתי את דעתי וחבל שיש כאן סתימת פיות אם תראה את כל השרשור תראה למה כוונתי.... כולם טועים ורק אתה צודק נכון? שאלה נוספת, למה הקופת חולים לא מבצעת בדיקות לקנדידה ולא מטפלת בה? יש איזה שהיא קונספירצייה נגד הקנדידה בקופות החולים? לא נראה לי שזה בגלל הכסף כי אפשר להרוויח אחלה כסף מלטפל הזה... ולפי טענתך אפשר לראות את זה גם בבדיקות מעבדה... ולפי מה שאתה אומר זה אכן גורם לסבל רב אצל אנשים אז מדוע?

Fistandantilos

New member
די כבר

תעשי מה שאת מאמינה.. אם את מאמינה אך ורק במדע לכי לרפואה קונבצינואלית ולפסיכולוג ותוכלי לשלב מקצועות משלימים שמוכחים מדעית. את לא הולכת למצוא סיבה מדעית לדרך בא רופא משלים נגע בך או דקר אותך זה לא עובד ככה.

ברוך שפטרנו מעונשו של זה

לא הבנתי מה הייתה מטרת כל ההתכתבות. התחושה שלי הייתה כאילו כל הכוונה היא לחרחר ריב ומדון (מקומם לא כאן) יאללה ביי.

ne ro

New member
רק הוכחתם כולכם

עם הגישה המתנשאת שלכם מה שחשבתי כל הזמן ואין פלא שאנשים מתעבים את סוג הרפוא הזאת והרבה בגלל מי שמטפל.. תישארו לכם בבועה שלכם

0 אור 0

New member
הוכחת מה שרצית?

למרבה השמחה , יותר ויותר אנשים מודעים היום לתועלת של הרפואה המשלימה, אפילו רופא המשפחה שלי ממליץ על טיפולים אלטרנטיביים לפני שהוא מתחיל עם דברים מזיקים. ויש עוד רופאים מודעים כמוהו.

ne ro

New member
עוד לא ענית לי

למה לא מטפלים בקנדידה בקופת חולים... זה פורום שלך אני שואלת שאלות זה דיון זה לא המטרה של פורום?? לא קיללתי ולא הכפשתי אף אחד, את פשוט לא רותה להבין את הנקושה שהעליתי בנוגע לעבודה שלך... לפעמים האמת קשה לשמיעה אם מפריע לך תעשי משהו את מנהלת הפורום

כדאי שתשאלי שם

מבטיחה לך שברגע שמנהלי הפורום יעברו לנהל את קופות החולים- הרבה אנשים יוכלו להרגיש טוב יותר. לכל קופ"ח קריטריונים משלה לטיפול וסדרי עדיפויות. רפואה משלימה הוכנסה לתוך כתלי הקופות וגם בבתי"ח, לאחר שהם שמו לב ש"בורחות" להם ההכנסות ולא מתוך מודעות והארה לטובת המבוטחים. כל מטפל יכול להעיד על עצמו, אלך אינו יכול להבטיח שגם האחר יהיה " בסדר" עליך מוטלת האחריות לבדוק את ההשכלה של המטפל שהלכת אליו, לקבל המלצות, לבדוק האם הטיפול שהוא מציע נראה לך ורק אז לבחור האם לקבל את הייעוץ או לנסות אצל אחר. (גם ברפואה הקונבנ' תמיד יש אפשרת לייעוץ נוסף, כשיש להם "תעודות") הרבה בריאות

ne ro

New member
אבל למה אין עליכם פיקוח?

כמו שאמרת תעודות כל אחד יכול להמציא לי אבל למה אין איגוד שאני יכולה להתקשר ולברר האם אותו אדם הוא אכן מטפל מורשה שלמד ולא מרמה אותי, אם הוא פוגע בי באיזה שהיא דרך למי אני יכולה להתלונן? קצת קשה בהמלצות תסכימי איתי כי 1- אני אישית והרבה אנשים לא מכירים הרבה אנשים שהלכו למטפל אלטרנטיבי, זה לא כזה נפוץ לא כמו שאני מבקשת מחברה טלפון של הספר שלה... 2- מה שהתאים לו לא בהכרח מתאים לי כפי שרשמתי... עזבי שטויות את מנסה לייפות את המציאות אני לא רואה אף קופה שמאבדת הכנסה משמעותית בגללכם, הכניסו את הטיפולים האלטרנטיבים בכדי לעזור לאנשים בבעיות בבעיות שוליות הטיפולים האלה לא מחליפים ביקורים אצל רופאים מומחים בתחומם... מנהלים כמוכם בקופת חולים ואבדנו...יש סיבה למה לא נותנים לכם לנהל אותם

0 אור 0

New member
מי אמר שאין?

יש איגודים כמעט לכל תחום, נכון שלא כל המטפלים חברים באיגוד, אבל את בהחלט יכולה לבחור מטפל שכן. בקשר להשתלחויות שלך על אנשי הרפואה המשלימה ויכולותיהם - למרות שאת מתקיפה לא ללא הרף , כולנו עונים לך בסבלנו וחוזרים ומסבירים. אני מבקשת שתפסיקי עם ההשמצות והקללות (לדוגמא המחצית השניה של הפוסט הזה) , אחרת נצטרף להתחיל להתייחס בצורה אחרת ולמחק.

0 אור 0

New member
אני מנהלת של הפורום ולא של קופת חולים

אין לי גם הסבר למה אנשים צריכים לקנות תרופות יקרות מצילות חיים כי הן לא בסל, אין לי גם הסבר למה רופא ממיין בכללית מושלם שולח בן אדם ל 6 טיפולי דיקור ו 4 רפלקסולוגיה (לא מציחה להבין את השילוב הזה), ולמה כשלפמים כן משלבים את זה ביעוץ תזונתי אז לא נותנים טיפול הוליסטי שכולו מגיע מאותה פילוסופיה אלא המטופל מקבל דיאטה מתזונאית קונבנציונלית ודיקור ממטפל אחר ... אין לי הסבר למה רופא לא שולח לבדיקות יקרות עד שמישהו ששמע עליהן במקרה או באינטרנט דופק על השולחן, והאמת, לא רק את קופת חולם אני לא מבינה. אחרי שעניתי על די הרבה משאלותיך, אני כבר ממש לא מבינה מה המטרה של הביקור פה בפורום. את רוצה להוכיח לי שהתחום לא שווה ואני צריכה ללכת ללמוד רפואה? שאני אכריז שכל ההצלחות והידע של רפואה משלימה לא שווה כלום? שנתקפל ונפסיק לטפל עד שאחרוני הרופאים הרוסיים מהאסכולה הישנה בקופת חולים ג' יסכימו יש דבר כזה שנקרא צ'אקרות אפילו שלא ניתן למדוד אותו? שנפסיק לאכול אוכל בריא או להמליץ עליו? אם יש פה מטרה ללמוד ולהבין אני הצלחתי לפספס אותה ...

למעלה