בולשיט לא מאמינה...
שאותה קנדידה יכולה לגרום לכל כך הרבה סימפטומים שונים שכל אחד קשור במערכת אחרת בגוף... שאלה לי אליכם, למה כל רופא קונבנציונאלי ששאלתי אותו לגבי זה אמר לי שזה שטויות? ואם הקנדידה אכן כזאת מכה לעולם המערבי ובאמת יכולה לגרום לכל כך הרבה סימפטומים למה לא עושים בדיקה ומוכרים מוצרים שלה בקופת חולים? אני יגיד לך למה הם מקשרים כל דבר לקנדידה, כי שם הכסף הגדול בתוספי המזון שלכאורה אמורים לחסל את הקנדידה... הסימפטומים שלה כאלה שונים ומגוונים שכל אדם יכול "למצוא" את עצמו בתוכם... אפילו האיבחון לקנדידה נעשה במספר שאלות בעל פה... אתם אומרים שזה גורם להשמנה ובלי טיפול אי אפשר לרדת? לי "גילו" קנדידה וטופלתי בתוספי המזון האלה ובדיאטה הקיצונית ולא ראיתי שום הבדל, הפסקתי באמצע וכיום אני בדיאטה רגילה וירדתי במשקל אז זה בולשיט... מן הסתם שאדם שיעשה את הדיאטה הקיצונית של הקנדידה, בלי לחם בלי מוצרי חלב ועוד יוריד במשקלו, ומן הסתם שאדם אם יאכל במסגרת הדיאטה הרבה ירקות ופירות ירגיש פחות עייף ויותר חיוני... בשביל זה אפשר ללכת לדיאטנית ולא חייבים לקנות את כל תוספי המזון האלה שעולים אלפי שקלים... הקנדידה גם מידבקת, וואו, איך בדיוק? בפעם האחרונה שבדקתי אין במשפחתנו גילויי עריות, לא מצחצחים באותה מברשת, ולא אוכלים מאותה צלחת, בדיבור היא מידבקת? אולי בנשימה של אותו אוויר? בכל מצב מנסים לדחוף לך את הקנדידה הזאת, מה תגידו על אדם שאיבחון אצלי מחלת השימוטו, שנובעת מקנדידה בטלפון! רק בגלל שאמרתי לו שיש לי בבדיקת דם tsh גבוה... הרופאים הקונבנציונאלים? לא חשוב מה הם אומרים, הקנדידה תפתור לך את כל הבעיות.. עייפה? קנדידה שמנה? קנדידה תת פעילות בלוטת התריס? קנדידה אקנה? קנדידה וכו' וכו' וכו'...יש עוד המון סימפטומים לאותה קנדידה... חבל שבתחום שאמור להיות "טבעי" יש כל כך הרבה רמאות ושרלטנות...