שאלה...

ne ro

New member
שאלה...

יש לי תת פעילות בלוטת התריס, ולאח שלי יש אקנה, ולאמא שלי יש עייפות, ולכולנו אמרו שזה נגרם מקנדידה... מה לא נגרם ממנה, יש לה הרבה סימפטומים ואפשר לקשר אותה לכל בעיה בגוף האדם מעניין...

ינוקא1

New member
לדעתי את צודקת.

יש מטפלים שבאמת יחליטו שכל דבר בעולם זה קנדידה. אבל יש גם הרבה מטפלים אחרים. ויש הרבה שיטות שונות שלא יקשרו כל דבר לקנדידה.

הקנדידה מדבקת

ויש סבירות שכל המשפחרה שלכם נגועה בה, ואצל כל אחד בא לידי ביטוי ביטוי אחר שלה. יחד עם זאת, כדאי לבדוק ברשת לגבי כל בעיה סיבות אפשריות אחרות.

ינוקא1

New member
קנדידה יש גם לכולנו בגוף

באופן טבעי , כך שלא צריך להידבק מאף אחד אפשר להידבק מעצמינו. הבעיתיות היא כאשר היא יוצאת מאיזון ומגיעה אל מקומות בהם אינה צריכה להיות ובכמות בה היא לא צריכה להיות. השאלה היא האם במקרה כזה הטיפול צריך להיות בקנדידה (שהיא התוצאה) או בגורם להתפשטות הקנדידה ולחוסר האיזון.

ne ro

New member
בולשיט לא מאמינה...

שאותה קנדידה יכולה לגרום לכל כך הרבה סימפטומים שונים שכל אחד קשור במערכת אחרת בגוף... שאלה לי אליכם, למה כל רופא קונבנציונאלי ששאלתי אותו לגבי זה אמר לי שזה שטויות? ואם הקנדידה אכן כזאת מכה לעולם המערבי ובאמת יכולה לגרום לכל כך הרבה סימפטומים למה לא עושים בדיקה ומוכרים מוצרים שלה בקופת חולים? אני יגיד לך למה הם מקשרים כל דבר לקנדידה, כי שם הכסף הגדול בתוספי המזון שלכאורה אמורים לחסל את הקנדידה... הסימפטומים שלה כאלה שונים ומגוונים שכל אדם יכול "למצוא" את עצמו בתוכם... אפילו האיבחון לקנדידה נעשה במספר שאלות בעל פה... אתם אומרים שזה גורם להשמנה ובלי טיפול אי אפשר לרדת? לי "גילו" קנדידה וטופלתי בתוספי המזון האלה ובדיאטה הקיצונית ולא ראיתי שום הבדל, הפסקתי באמצע וכיום אני בדיאטה רגילה וירדתי במשקל אז זה בולשיט... מן הסתם שאדם שיעשה את הדיאטה הקיצונית של הקנדידה, בלי לחם בלי מוצרי חלב ועוד יוריד במשקלו, ומן הסתם שאדם אם יאכל במסגרת הדיאטה הרבה ירקות ופירות ירגיש פחות עייף ויותר חיוני... בשביל זה אפשר ללכת לדיאטנית ולא חייבים לקנות את כל תוספי המזון האלה שעולים אלפי שקלים... הקנדידה גם מידבקת, וואו, איך בדיוק? בפעם האחרונה שבדקתי אין במשפחתנו גילויי עריות, לא מצחצחים באותה מברשת, ולא אוכלים מאותה צלחת, בדיבור היא מידבקת? אולי בנשימה של אותו אוויר? בכל מצב מנסים לדחוף לך את הקנדידה הזאת, מה תגידו על אדם שאיבחון אצלי מחלת השימוטו, שנובעת מקנדידה בטלפון! רק בגלל שאמרתי לו שיש לי בבדיקת דם tsh גבוה... הרופאים הקונבנציונאלים? לא חשוב מה הם אומרים, הקנדידה תפתור לך את כל הבעיות.. עייפה? קנדידה שמנה? קנדידה תת פעילות בלוטת התריס? קנדידה אקנה? קנדידה וכו' וכו' וכו'...יש עוד המון סימפטומים לאותה קנדידה... חבל שבתחום שאמור להיות "טבעי" יש כל כך הרבה רמאות ושרלטנות...

ne ro

New member
אותו מטפל נטורופת...

בא אליי הביתה במיוחד, עם כמה שאלות איבחן אותי לקנדידה, האם את מרגישה עייפות? לפעמים לכל אדם יש עייפות... האם יש לך עודף משקל? דה ולחצי מהמדינה... האם לקחת בעבר אנטיביוטיקה? בוא נחשוב, אני אנושית, משמע אני בן אדם, משמע אני לפעמים חולה, משמע לקחתי אנטיביוטיקה... דחף לי תוספי מזון בסכום של למעלה מ2000 שקלים! כשאמרתי לו שאני רוצה לנסות חלק ולא לקנות הכל הוא הפחיד אותי בסיפורים שאני מתגרה בקנדידה, ואז היא תגדל ותתחזק אם לא אטפל בכל תוספי המזון...(שובבה הקנדידה הזאת.) נתן לי דף עם מה שאני יכולה ולא יכולה לאכול, הלך לקח ת'כסף ולא התקשר אפילו פעם אחת לשאול אותי מה קורה וגם לא ענה לי לטלפונים...לא אכפת לי גם להגיד את שמו ושהוא שרלטן!!! כאשר עדיין הייתי באותה דיאטה הלכתי לבית טבע לקנות לחם מיוחד ואז קפץ עליי עוד מומחה ואמר לי דברים אחרים לגמרי ושאל איזה תוספים אני לוקחת...שאמרתי לו הוא אמר כמובן שהם לא שווים כלום והציע לי אחרים ב"בטוח" יחסלו לי ת'קנדידה וכמובן עולים עוד 1000 שקלים... כמו שאמרתי כיום אני עושה דיאטה רגילה וכן אוכלת מוצרי חלב וכן אוכלת לחם וירדתי במשקל ומרגישה מצויין... וכפי שאמרתי היום דיברתי עם מישהו בטלפון לגבי משהו אחר שלא קשור והוא ישר ניסה ללחץ עליי לקנות את המוצרים לקנדידה....וגם איבחן אצלי מחלות שונות ומשונות...

hal767

New member
רפואה הינה עיניין לאנשי מקצוע ולא לסוחרים.

הרצון של רבים לחפש קיצורי דרך לבריאות, פתרונות קסם למינייהם, גורם לכל מיני סוחרים ושרלטנים "לחגוג" על כאלה ולרוקן את ארנקם. בוודאי שפתרונות קסם, איין. אכן, חנויות "טבע" רבות הפכו למעיין מרפאות בהם סוחרים ממולחים מקדמים מכירות ע"י התחזות למומחים. אני מאמין ש"בריאות בונים, לא קונים" ע"י עבודה יום יומית, בתזונה נכונה ובקיום אורח חיים בריא, ולא ע"י בליעת תרופות פלא תוצרת המעבדה הכימית. המחלות הינן תוצאה של טעויות שעושים כלפי הגוף והנפש. רק סילוק גורמי הבעיה יכול להביא ריפוי אמיתי.

ne ro

New member
זה מה שאני אומרת...

ואני לא מבינה למה הן מרגישות צורך להתווכח איתי ולהעמיד אותי על טעותי... כמו שאמרתי, יכול להיות שיש איזה שהיא אמת בתחום הזה אבל גם כל הסוחרים השרלטנים שגורמים לך לאבד אמון במקצוע, והאיבחון של המחלות בצורה כזאת שרירותית דרך מספר שאלות, כמו גם להכניס את האף שלהם למקום שהוא לא התחום שלהם זה מה שמרתיח אותי... איך אותו נטורופת מצליח שמנהל בית טבע יכול לאבחן לי דרך הטלפון מחלת השימוטו שככל שבדקתי היא מחלה אוטואימונית ששייכת לתחום האנדוקרינולוגיה ולא לנטורופתיה, אפילו רופאה אנדוקרינולוגית מומחית מבצעת בדיקת דם לזהות מחלה... מישהי עם גוש חשוד בחזה לא תלך למטפל בדיקור או בצמחי באך נכון? היא יכולה ללכת אבל זה יהיה מבחינתה מעשה טיפשי וסיכון חיים! אני טוענת שאפשר להיעזר ברפואה המשלימה אבל לא לפני שמקבלים טיפול הכרחי מרופא מומחה בתחום המדובר... נטורופתיה ורפואה משלימה לא מחליפות את הרפואה הקונבנציונאלית!!! עכשיו אם נגיד אותה אישה אחרי שהלכה לאונקולוג וקיבלה טיפול ובמהלכו מרגישה אי אלו תופעות עייפות, כאבי ראש, עצבנית אולי שתלך להיעזר במטפל אם היא רוצה, אבל שוב צריך לדעת לא לקחת את כל התוספים שדוחפים, כביכול טבעיים אבל אין עליהם שופ פיקוח ושום מחקרים לגבי איך הם משפיעים על מחלות אחרות... לכן אם אכן יש לי השימוטו ובעיה בבלוטת התריס אני חייבת ללכת ולקבל טיפול קונבנציונאלי... ושום תוסף לא מזוהה יעזור לי במקום התרופות...

ne ro

New member
אגב לגבי המחלות...

זה נכון שחלק מן המחלות נגרמות מתזונה ואורח חיים אך גם יש הרבה מחלות ובעיות שמועברות גנטית או כתוצאה מסיבוכים במהלך הלידה כך שאותו אדם לא עשה שום טעות הוא פשוט נולך כך...

hal767

New member
ברוב המקרים

גנטיקה הינה נטיה שניתנת לביטול באמצעות תזונה טבעית נכונה ואורח חיים בריא. גנטיקה הינה התירוץ הפופולארי בתקופתנו לבורות בנושאי הבריאות השונים. זה מתווסף להאשמת החיידקים והווירוסים, למזג האוויר ועוד, כגורמים למחלות. מאשימים את כולם, רק לא את האדם עצמו שאוכל רע וחי גרוע...

ne ro

New member
איש באמונתו יחיה...

ומה עם ילדים שנולדו מוגבלים ועם נכות או מום... ומה עם אלרגיות... ונגיף האיידס? הצהבת? מחלות מין למיניהן, שפעת החזירים, ועוד מלא מחלות לא נגרמות מחיידקים?[ הכל אפשר לרפא עם מלפפון ועגבניה...

hal767

New member
אם מה שאת יודעת על רפואה טבעית

זה מלפפון ועגבניה, אז את בורה גמורה בנושא, וכבורה גמורה טוב תעשי אם תפסיקי להתווכח. ובכלל, זה ממש לא נכון להתווכח בנושאים בהם את אפס מוחלט. ובמקרה שלך,טוב תעשי אם תשאלי ולא תתווכחי. וכן, ישנן תשובות רציניות לבעיות האלה הרפואה הטבעונית, בראש ובראשונה כרפואה מונעת. תזונה נכונה וחיים בריאים מהווים רפואה מונעת מצויינת. רפואה מונעת היא הרפואה הנכונה ביותר. רפואה מערבית כלל לא עוסקת ברפואה מונעת, ויותר מזה, היא גורמת לתחלואת האוכלוסיה בעיצותיה השגויות.

ne ro

New member
אני לא בורה גמורה בנושא...

כי לא צריך הרבה ללמוד כדי לדעת עליו... ועם דיבור וגישה שכזאת אין פלא שהרבה אנשים מעדיפים לקחת תרופות ולהימנע במפגש על מטפלים שכמוך... באיזה רצינות תהומית אתה לוקח את הנושא תירגע קצת חבר, היום אני עושה קורס בשביל ללמוד את התזונה שלך שלפי טענותיך התשובה לכל בעיות הבריאות בעולם... צריך בגרות לזה בכלל? לא משנה אתה בטח מכיר את עמנואל זיטנר הוא מאוד דומה לך בגישתו... שני אנשים קיצוניים בדעותיהם שמנסים לכפות את תבונותיהם המעוותות על אנשים נורמטיבים....פיס מן... לך תאכל איזה חסה עם לחם דגנים...

hal767

New member
ראי, נראה לי, ע"פ תשובותייך השונות

שפסיכיאטר הוא הכתובת בשבילך. הוא יטפל במצוקות הבוערות. שמעי לי, אל תבזבזי את זמנך בפורום הזה.

ne ro

New member
תודה רבה על האבחנה...

צריך אחד כדי לזהות אחד...ושוב זו הוכחה על חוסר כשרונך בזיהוי בעיות... עכשיו הזמן שלך לקחת את ההפי פיל שלך וללכת למקום טוב יותר...

hal767

New member
בבקשה

זאת לא אבחנה, זאת המלצה. את אדם כפוי טובה ואין לך חינוך. כל שאת עושה זה לתקוף ולריב. אנשים ענו לך כמייטב יכולתם, הקדישו לך מזמנם ועשו זאת מהלב ועם הרבה רצון טוב. ואת לא ראויה לזאת. חפשי לך מקום אחר כדי להפיץ בו את תסביכייך ותיסכולייך.

אדומה2

New member
מנהלי פורום יקרים--

למה שרשור שכזה נשאר פה? אני לא מבינה למה זה נשאר באויר. למה זה לא נמחק? למה אנשים צריכים לקרוא צורת התבטאות שכזו? לא חבל? תודה, יעל

0 אור 0

New member
האמת

השרשור הזה גרם לי לחשוב על פתיחת קטגוריה במאמרי הפורום, (ולצרף אליה כמה פנינים קודמות שרצו פה בפורום) משהו בשם: - ויכוחים עם גורמים עוינים - הרפואה המשלימה בהגנה עצמית או כל מיני רעיונות לא פחות גרועים לשם .. אני חושבת שלמרות שפותחת הדיון לחלוטין מנסה ליצור פרובוקציות ולעצבן, בכל זאת יש פה כמה תשובות שראויות לקריאה על ידי אחרים. ביחוד שהיא רק אומרת מה שכל מיני אנשים חושבים.

ne ro

New member
בבקשה תמחקו

או תחסמו אותי, את מנהלת את הפורום זאת בחירה שלך.... ואם את טוענת שאני מייצגת חלק מהציבור אז את מייצגת את יחסה של הרפואה הזאת לציבור הזה... אני לא מנסה לעצבן אף אחד זאת לא אשמתי שאתם מתעצבנים... גורם עוין...אוי ואבוי... להתמודד עם האמת זה קשה אני יודעת... ואגב גם חברייך לפורום כינו אותי פה בכינויים אז אל תתממי אתם לא מלאכים...

ne ro

New member
קל לך להאשים אותי

כי אני בסך הכל הבעתי את דעתי כאחד העם וקיבלתי פה התקפה מכל הפורום.... וחבריים הם אלו שהחלו לתקוף אותי והשאירו בלית ברירה להישאר פה ולענות להתקפות... חבל שככה זאת הדרך להתמודד...ממש נתון תוקף לכל מה שחשבתי ולא הוכחתם אותי אחרת... תירגעי אני לא עויינת ולא הולכת לצאת למלחמה כנגדכם אין לך מה לפחד...כמו שאתם תוקפים כל הזמן את הרופאים ומכלילים קצת קשה כאשר פתאום אתם עומדים למשפט...והתמודדתם איתו בצורה מחפירה...

למעלה