שאלה

שאלה

היי,אני לא קשור לדפש מוד אבל יש לי שאלה למי שהיה במופע באצטדיון ברמת גן לקראת ההופעה של לאונרד כהן. אני מתלבט בין 3 אופציות,תגידו לי מה עדיף,מניסיון. יציע מזרחי שערים 9-12 שערים 13-17 ושער 18 מה כדאי בהנחה שהבמה של לאונרד תהיה באותו מקום כמו שהיתה הבמה של דפש מוד? ועוד שאלה,האם היתה אפשרות לרדת לדשא במהלך ההופעה? תודה

Lady in red2

New member
לא ניתן לרדת לדשא, אלא אם כן

אתה נופל על מאבטח נחמד, או פשוט קופץ ורץ (מישהו סיפר לי שעשה את זה). אני הייתי בשער הקרוב ביותר לבמה (שער 4) ואפילו משם לא רואים מספיק טוב (מצ"ב תמונה עם ZOOM, ראיתי פחות טוב מזה). אם אתה גבוה מספיק, אני חושבת שעדיף דשא.

Lady in red2

New member
וואוו, 1200 לדשא?

בדפש מוד זה היה אחרת - הכרטיסים לדשא הם היו הזולים יותר. עדיין זה מחיר מטורף... רגע, הסתכלתי בוואינט ורשום: "כשכרטיסים לשורות הראשונות ינועו בין 1,000 ל-1,200". אולי כרטיסים לדשא במקומות אחוריים יותר, זולים יותר? אני מקווה בשבילכם שלפחות המסכים יהיו גדולים מספיק, מה שלא היה במקרה של דפש.

ויותר מזה

שורות 1-13 שמורות לעובדים והנהלה של בנק דיסקונט שנותנים חסות להופעה,ככה שמי שחושב לשלם 1200 שקל יכול לשבת במקרה הכי טוב בשורה 14

Lady in red2

New member
../images/Emo4.gif לא הוגן...

לפני ההופעה של דפש קראתי שהמיקום של היציע המערבי טוב יותר מהמזרחי (לעומת הבמה), אבל אני לא יודעת כמה זה נכון/משמעותי...

oc80

New member
באיזה שורה וכניסה ישבת?

מה עדיף? שורה ראשונה בשער 4 או שורות יותר גבוהות?

piegirl1

New member
נראה לי שעדיף שורות נמוכות ככל האפשר

ואז רואים יותר טובים. בדפש מוד הייתי בשער 9 בשורה האחרונה של היציע התחתון ובקושי ראו משהו משם. גם אני קראתי שעדיף לשבת ביציעים המערביים בגלל שמשם יש ראות יותר טובה. אולי מישהו מבנות הפורום ישבה שם ותוכל לפרט. אני ממש רוצה ללכת להופעה של לאונרד כהן, אבל הוא ומדונה באותו החודש מסתמנים כמעמסה כספית
בינתיים עוד לא קניתי כרטיסים לאף הופעה (חוץ מדפש מוד בחורף) אז נתלבט ונקווה להעלאה נדיבה או למתנה מוקדמת לחגים..

כן

זה באמת לא קל ששני תותחים באותו חודש מצד אחד. מצד שני-אם ניקח דוגמא את ההופעות של דפש מוד ומדונה,בהופעות מהסוג הזה של מדונה ודפש מוד אפשר פחות להתעמק ולהתמקד בשירים עצמם ובמילים ובמוזיקה ויותר בהופעה.אמנים כמו דפש מוד,מדונה,U2 כל אלה זה בעצם תחרות למי יש הופעה יותר מושקעת,למי יש יותר רקדנים,איזה וידאו ארט יותר מושקע,כמה זיקוקים יהיו בהופעה ופחות שמים דגש על המוזיקה והמילים,אני חושב שלאונרד הוא בין האמנים הבודדים היום שלא אכפת לו מכל הוידאו ארט,זיקוקים והופעה מטורפת אלא יותר חשובה לו המוזיקה וחשובים לו המילים של השירים. ועדיין,גם בלי איזה שואו מטורף הוא קיבל לא פחות מ 80 ביקורות שכל ביקורת סימנה 5 כוכבים והוא גם זכה לא מזמן בפרס המופע המצטיין באירופה. אז אם אני צריך לשלם 400 שקל לכרטיס אני אעדיף מישהו שיכול גם דרך השירים ללמד אותי דברים שלא ידעתי.

טעות

ממתי בהופעה של דפש יש רקדנים וזיקוקים?... דייב אמנם נותן שואו אדיר אבל להגיד שפחות שמים דגש על המוזיקה ועל המילים זה קצת מוגזם(בלשון המעטה)...

מנסיון עם היציע המערבי זה נכון.

הראות של הבמה הייתה לא רעה בכלל. אבל בגלל המיקום הגבוה ( שורה 40 !!!) ראינו נקודות על הבמה. את המסכים אגב, ראו מעולה..רק שלא הראו שם את מי ומה שרצינו באמת לראות
הסאונד, היה מצויין והאנרגיות מטורפות. כך שלמרות הכל נהיינו מאוד.

oc80

New member
למישהו יש תמונות של דפש מוד מיציע קרוב לבמה?

Lady in red2

New member
צירפתי תמונה מיציע קרוב לבמה (ב-ZOOM)

והתמונה היא לא מישיבה, אלא בעמידה. היא קדימה בשער 4 ככל האפשר. שורות גבוהות הן כמובן רחוקות יותר והראות מהן של הבמה פחות טובה. מכיוון שהייתי רק ביציע המערבי, אני לא יודעת להגיד אם הראות טובה יותר מהיציע המזרחי.

gam ani

New member
מהאופציות הנ"ל עדיף לך שער 9 או 10

זה יוצא הכי קרוב לבמה מהצד המזרחי. נסה גם לקחת שורה כמה שיותר קדמית. שאר השערים שציינת רחוקים מאוד ואם ניקח את ההופעה של דפש כדוגמא, גם לא תשמע משם מי יודע מה.

Deanb

New member
../images/Emo41.gif לדעתי

באמת שכדאי לוותר ומכמה סיבות... קודם כל נשמע שבנק דיסקונט פשוט משתלט על ההופעה, שורות ראשונות רק למנהלים ולעובדים?? נשמע מעצבן ועובר גבול... ובנוסף, האיצטדיון לכזו הופעה זו בושה, צריך מקום קטן יותר וסגור. לדעתי לא צריכים לקנות כרטיסים לזה בכלל, שכן ההפקה מזלזלת בקהל שמגיע, המחירים גבוהים אבל הופעה כזו יקרה בד"כ, אז זה מילא, אבל גודל האולם וההגבלות שחלות על האיצטדיון בנוסף לשורות הראשונות של בנק דיסקונט? לדעתי מי שהולך באמת לא יודע לעמוד על זכויותיו ולעשות חרם כשזה מגיע.

אני לא מבין למה כולם

אומרים את זה?לאונרד כהן הופיע לא מעט הופעות באצטדיונים ובמקומות פתוחים וההופעות הם לא פחות,אם לא יותר טובות מהופעה באולם סגור.

איצטדיון

רמת גן הוא פשוט איצטדיון עלוב... הוא נראה רע,ומביך לארח בו אמנים כמו לאונרד ודפש...(שימו לב לכניסת האמנים/שחקנים...נראה כמו לי שהכניסה לאבו כביר מכובדת יותר) המושבים רחוקים מאוד מהבמה(יש מסלול אתלטיקה בנוסף לתכנון הבנייה הלקוי),וזה משפיע גם ישירות על האקוסיטקה.אפילו בדפש שהביאו איתם את הציוד הכי טוב שיש היו המון תלונות על הסאונד ממי שישב במקומות הגבוהים יותר,וסיכויים די גבוהים שגם בלאונרד כהן זה יהיה ככה... אמנם לא ישבתי ביציעים בהופעה,אבל אני יודעת ממשחקי כדורגל שגם כשהאיצטדיון מלא לחלוטין יש מקומות שאתה בקושי מרגיש את הקהל גם אם כל הנוכחים שרים "אל אל ישראל" או "אדום עולה" :)

למעלה