שאלה

nepet

New member
דפש לא הביאו ציוד הגברה.

בטי בם עשו פה את ההגברה. שכן שלי שעובד בתחום אמר לי שלא הייתה הצדקה להביא את הציוד כי אין לאן לנייד אותו. באירופה בסוף ההופעה הציוד עובר ממינכן -> לייפציג -> וינה -> פראג ... בארץ אין לאן להעביר, ולא הייתה הצדקה כלכלית לסחוב הכל מעבר לאוקיינוס עד כאן.

../images/Emo4.gif

זה רק עוד יותר גורם לי להניח שגם בלאונרד כהן הסאונד יהיה בעייתי ליציעים

לאור מה ששמעתי וראיתי בהופעה של דפש המזרחי

יציע לא משהו בכלל. לא סתם המחיר נמוך למקומות שם.

זהו הכל נמכר לפי וואלה...אשכרה שיא השיאים....

שווה לדפש להמשיך וליצור בגיל 73. ללאונרד הולך לא רע...

וכן,זה מדהים

תוך 19 שעות להעיף 47 אלף כרטיסים. זה שיא חסר תקדים גם מבחינת הופעות בישראל וגם מבחינת הופעות של לאונרד בעולם

piegirl1

New member
אני מאוכזבת, ממש רציתי ללכת להופעה

מי היה מאמין שכל הכרטיסים לקהל הרחב (מי שאינו לקוח של דיסקונט) ימכרו תוך פחות מ-24 שעות?! מרשים מבחינתו, אולי יעשו מעשה מדונה ויוסיפו הופעה?

אז זהו,שלא.

שאלו את המפיק אם יש מצב לעוד הופעה בגלל השיא המדהים הזה של כל הכרטיסים עפו תוך 19 שעות,והוא אמר שלא תהיה עוד הופעה.לדעתי חייבים לעשות עוד הופעה למען אלה שלא הספיקו ולהעביר אותה לפארק הירקון,ככה שהרבה אנשים יוכלו להנות

לא מבין את ההפקה למה הם לא מסכימים לעשות

עוד מופע,איך אפשר להספיק לקנות כרטיסים בקצב כזה מטורף,תוסיפי את זה שהאתר קרס לאיזה 4 שעות,ועד שהוא עלה,כמעט כולו היה מפוצץ,בטלפון היה קשה להשיג אותם עד שענו והתור האדיר בקופות החל מ 9 בבוקר היו מאות אולי אלפי אנשים שרצו לקנות כרטיסים.

piegirl1

New member
צודק..

לא ברור מדוע יש ביקוש עצום ואין הענות מצד ההפקה.

הבנתי ששווה לטוס לבודפשט.

גם קצת חו"ל. גם מקום נורמלי להופעה מבחינת אולם. וגם כרטיסים זולים הרבה יותר.

Lady in red2

New member
אולי תצליח למצוא מישהו שימכור כרטיס במחיר

נורמלי... נגיד מישהו שלא יכול ללכת ולא מחפש להרוויח כסף (היו כאלה לפני ההופעה של דפש).

אני מנסה לבדוק גם את האפשרות הזאת

מקווה שנמצא משהו. בכל מקרה גם אם כן וגם אם לא,סביר להניח שיהיה שידור וגם בטח ביוטיוב יהיו לא מעט קטעים מההופעה.

למעלה