שאלה
בוקר טוב, עדיין מתאוששת בבית, יש עליות ויש גם ירידות, אבל בכללי מתאוששים. לפני כמה ימים היו לי כמה נזילות מאזור התפר, נורא נלחצתי, פניתי לכירורג באזור מגורי והוא אמר שזה בסדר שיש נזילות, זה הניקוז של הניתוח וטוב שזה יוצא. אבל דבר אחר מטריד אותי. הרי אני נכנסתי לניתוח בגלל שהיה לי גוש מתחת לטבור, בפתיחת הבטן הוצא הגוש, הצלקת הקודמת ועוד חוט שנשאר מניתוח ישן אשר גרם לי לסבל רב, חתיכה קטנה מהמעי הדק, שפע של הדיבקויות. דרך אגב, אתמול קיבלתי את תוצאות הפתלוג, בצלקת היו מוקדי אנדו רבים....
. מה שמטריד אותי בעצם, כאשר אני ממששת את אזור הבטן והצלקת, עדיין יש גוש באותו המקום שהיה, אפילו גדול מהגוש שהיה בזמן הניתוח. השאלה שלי היא: האם זה נורמאלי? האם זה עדיין שטף דם שעדיין לא נספג? יש לי תור למרפאה ביום שני הבא, אך זה מטריד אותי. אני יודעת שאם אתקשר לסוריאנו, הוא יגיד לי שהוא לא יכול לאבחן דרך הטלפון, ועדיין קשה לי לנסוע למרחקים. מה אתן חושבות? על דופן הבטן עדיין יש את "צבעי הקשת" אך הם בהירים מאוד. אני לא זוכרת שהיה לי דבר כזה בניתוחים הקודמים, אך האמת שאף פעם לא היה לי גוש בדופן הבטן. מה אתן אומרות? יום טוב, ריבי
בוקר טוב, עדיין מתאוששת בבית, יש עליות ויש גם ירידות, אבל בכללי מתאוששים. לפני כמה ימים היו לי כמה נזילות מאזור התפר, נורא נלחצתי, פניתי לכירורג באזור מגורי והוא אמר שזה בסדר שיש נזילות, זה הניקוז של הניתוח וטוב שזה יוצא. אבל דבר אחר מטריד אותי. הרי אני נכנסתי לניתוח בגלל שהיה לי גוש מתחת לטבור, בפתיחת הבטן הוצא הגוש, הצלקת הקודמת ועוד חוט שנשאר מניתוח ישן אשר גרם לי לסבל רב, חתיכה קטנה מהמעי הדק, שפע של הדיבקויות. דרך אגב, אתמול קיבלתי את תוצאות הפתלוג, בצלקת היו מוקדי אנדו רבים....