שאלה

ריבקה34

New member
שאלה

בוקר טוב, עדיין מתאוששת בבית, יש עליות ויש גם ירידות, אבל בכללי מתאוששים. לפני כמה ימים היו לי כמה נזילות מאזור התפר, נורא נלחצתי, פניתי לכירורג באזור מגורי והוא אמר שזה בסדר שיש נזילות, זה הניקוז של הניתוח וטוב שזה יוצא. אבל דבר אחר מטריד אותי. הרי אני נכנסתי לניתוח בגלל שהיה לי גוש מתחת לטבור, בפתיחת הבטן הוצא הגוש, הצלקת הקודמת ועוד חוט שנשאר מניתוח ישן אשר גרם לי לסבל רב, חתיכה קטנה מהמעי הדק, שפע של הדיבקויות. דרך אגב, אתמול קיבלתי את תוצאות הפתלוג, בצלקת היו מוקדי אנדו רבים....
. מה שמטריד אותי בעצם, כאשר אני ממששת את אזור הבטן והצלקת, עדיין יש גוש באותו המקום שהיה, אפילו גדול מהגוש שהיה בזמן הניתוח. השאלה שלי היא: האם זה נורמאלי? האם זה עדיין שטף דם שעדיין לא נספג? יש לי תור למרפאה ביום שני הבא, אך זה מטריד אותי. אני יודעת שאם אתקשר לסוריאנו, הוא יגיד לי שהוא לא יכול לאבחן דרך הטלפון, ועדיין קשה לי לנסוע למרחקים. מה אתן חושבות? על דופן הבטן עדיין יש את "צבעי הקשת" אך הם בהירים מאוד. אני לא זוכרת שהיה לי דבר כזה בניתוחים הקודמים, אך האמת שאף פעם לא היה לי גוש בדופן הבטן. מה אתן אומרות? יום טוב, ריבי

ריבי ../images/Emo140.gif

אולי שווה להתקשר למחלקת נשים ולהתייעץ עם רופא תורן? מאשפוזים אחרונים שלי בד"כ בשעה 09:00 כל הרופאים מגיעים למחלקה כולל סוריאנו אולי הוא נתקל בתופעה דומה ובכל זאת יוכל לייעץ טלפונית? אם את חושבת שזה לא מספיק ואת מוטרדת אז תנסי להקדים ליום רביעי הקרוב את הביקורת, תדברי עם שלי / חגית ותסבירי להן שזה דחוף - אני בטוחה שהן ישימו אותך בעדיפות ראשונה אם מבטלים. מצטערת שאין לי עצות חכמות תרגישי טוב

annabell Lee

New member
ריבי..

זה מעולה שהנוזלים יוצאים כי אחרת הם עלולים לגרום לזיהום. תשתדלי גם ללחוץ על האיזור והוציא עוד ועוד נוזלים. תקפידי להניח על המקום גזיה סטרילית שתספוג את הנוזל, ולהחליפה לעיתים קרובות . לגבי כל השאר..אין לי מושג.
תרגישי טוב.

לדעתי להתקשר לסוריאנו

תסבירי לו שקשה לך להגיע ממש בקרוב אבל שיתן לך כיוון. בנוסף תפני שוב לכירורג באיזור שירגיש את המקום ואולי תהייה לו תשובה. תרגישי טוב ועדכני

ריבקה34

New member
אז יש לי מחר תור

התקשרתי לחגית מהמרפאה והיא נתנה לי תור למחר. ד"ר סוריאנו יראה אותי מחר, כרגיל (ובצדק) הוא לא יכול לאבחן אותי בטלפון, אז ניפגש מחר. הכירורג שלי בצפון יצא לשבוע מילואים, ולא כל כך בא לי ללכת למיון בצפת, אין לי כח לכל הנסיונות, אז עוד יום נשאר, לא בשמיים. בנתיים אני מחטאת את המקום ומקווה שלא "יתפוצץ" יום נעים ריבי

annabell Lee

New member
מה הבעיה...תרימי לה את החולצה.

בטח יש לה מס' צלקות קרוב לשלנו לא?

טוב להרים לה את החולצה לא יכולתי

היא לבשה שמלה........כמה שאני רוצה לחזור לשמלות..........התגעגעתי לבגד הפשוט והמושלם ...........שמלה....המצאה גאונית...... כמוני כמוך 8......לדעתי היא עדיין לוקחת בגדול.... ואם הייתי מגיעה בזמן גם לא היינו נפגשות בכלל......

ריבקה34

New member
ובכל זאת

היה נעים ונחמד להכיר ולראות את הפנים הנחמדות מאחורי השם. יש לך ילד מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקק.

בהצלחה רבקה../images/Emo45.gif

ותעדכני, לאחרונה אני כמעט לא כאן מכל מיני סיבות אבל אני משתדלת להתעדכן בנעשה כאן

ריבקה34

New member
עדכון מהביקור

אז הייתי אצל "נסיכי החלומות". בתחילה נכנסתי לרוזין, איזה חמוד הוא. הוא אמר שהתפר ואזור הבטן נראים טוב לאחרי הניתוח, לגבי האבסס, במהלך הזמן הוא גם כן יתנקז החוצה. הגוש על יד הטבור גם לאט לאט יתנקז החוצה. לאחר מכן נכנסתי לסוריאנו שאמר את אותם הדברים, הוא עוד הוסיף ואמר שאני בכלל לא צריכה להתרגש כי אני כולה שבועיים אחרי ניתוח. אך הדבר החשוב ביותר שסוריאנו אמר, שאחרי שהם ניקו את הבטן, הם לא נתקלו במוקדי אנדו, אינשאללללה
הוא אמר לי לשטוף את המקום היטב מספר פעמים ביום עם מים וסבון וזהו, וגם קצת ללחוץ על האזור בעדינות כדי לעזור להוציא כמה שיותר את הדלקת. בסה"כ יצאתי מאוד רגועה. האמת שכבר הכנתי את עצמי להישאר שם, איזה מזל שלא הפגישה הבאה תהיה בעוד חודש. והכי נחמד היה לפגוש את ז'ק המקורית ואת בנה המתוקקקק. המשך ערב נעים לכולן.

ריבקה34

New member
עדכון

אז הייתי אצל "נסיך החלומות". בתחילה נכנסתי לרוזין, איזה חמוד הוא. הוא אמר שהכל בסדר ושממש אין לי מה לדאוג, בגלל שהיה המון זיהום בחוץ ובהחלטה משותפת עם סוריאנו בסוף הניתוח הם סגרו את התפר. עכשיו הזיהום שנשאר יצא לאט לאט מהחריר ניקוז. סוריאנו אמר את אותו הדבר, הוא עוד הוסיף ואמר שאני בכלל לא צריכה להתרגש, אני כולה שבועיים אחרי ניתוח וזה יקח עוד זמן עד שהכל ייספג. גם האבסס בתחתית התפר חתנקז החוצה עם הזמן ואין מקום לדאגה. האמת, יצאתי רגועה. אין, שניהם מ-ק-ס-י-מ-י-ם. בעוד חודש אני צריכה לבוא שוב לביקורת. המשך ערב נעים לכולן. נ.ב. הכי חשוב שסוריאנו אמר שאחרי הניקוי הוא לא ראה מוקדי אנדו...וזה הידיעה הכי חשובה...אינשאללה.

למעלה