שאלה למה בפורום לא עושים כל מיני פינות?(פינת ספורט אופנה וכ'ו
ל לבנדר א New member 22/5/09 #2 לא כל כך מבינה את הכוונה יש לנו את השירשורים הנחמדים שיעל פותחת בשבילנו, התמונות\קווסטים\סטאטים וכו'. הכוונה לפינה כמו הנחקר השבועי? אניוויי, בדיוק מצאתי את עצמי תוהה למה כבר חודשים אף אחד לא עשה פירסום דמות.
לא כל כך מבינה את הכוונה יש לנו את השירשורים הנחמדים שיעל פותחת בשבילנו, התמונות\קווסטים\סטאטים וכו'. הכוונה לפינה כמו הנחקר השבועי? אניוויי, בדיוק מצאתי את עצמי תוהה למה כבר חודשים אף אחד לא עשה פירסום דמות.
G Guid New member 24/5/09 #3 פירסום דמות? אנחנו מכירים כבר אחד את השני גם במשחק, למה שמישהו יעשה פרסום דמות? /tapuzforum/images/emo6.gif
פירסום דמות? אנחנו מכירים כבר אחד את השני גם במשחק, למה שמישהו יעשה פרסום דמות? /tapuzforum/images/emo6.gif
ל לבנדר א New member 24/5/09 #7 ואנשים באים ואומרים "לוללללל איזה מפגר למה העלית לסקיל הזה חחחחחחחחח" או לחילופין, נותנים טיפים והצעות לפיתוח הדמות.
ואנשים באים ואומרים "לוללללל איזה מפגר למה העלית לסקיל הזה חחחחחחחחח" או לחילופין, נותנים טיפים והצעות לפיתוח הדמות.
M MR Lordi New member 24/5/09 #8 אז לא חייבים להראות את הסקילים ../images/Emo3.gif אפשר גם רק את החפצים...
M MR Lordi New member 24/5/09 #10 עוד כמה ימים ../images/Emo8.gif אני אעשה פרסום דמות לBiyakuga (שאני עומד לחזור לשחק בו)...
G Guid New member 24/5/09 #11 שם יפה לדמות! O: עשית שילוב של ביאקויה מבליץ` וביאקוגאן, היכולת ראייה המשופרת של נג`י מנארוטו, או שזה סתם שם שמצאת? D:
שם יפה לדמות! O: עשית שילוב של ביאקויה מבליץ` וביאקוגאן, היכולת ראייה המשופרת של נג`י מנארוטו, או שזה סתם שם שמצאת? D:
M MR Lordi New member 24/5/09 #16 Biyakuga: זה ממש ישן. וד לפני עבודה שלישית. עכשיו הוא ממש משופר! אלה החפצים
ל לבנדר א New member 24/5/09 #13 הישן שלי http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1694&MessageId=117874583 וואי, זה נוסטלגי.
הישן שלי http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1694&MessageId=117874583 וואי, זה נוסטלגי.
G Guid New member 24/5/09 #15 מגניב! /tapuzforum/images/emo6.gif הרגת אותי מצחוק... [ציטוט:] ``יא דפוקה, למה העלית לDEX?!?!?!?!?! כם``... /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif
מגניב! /tapuzforum/images/emo6.gif הרגת אותי מצחוק... [ציטוט:] ``יא דפוקה, למה העלית לDEX?!?!?!?!?! כם``... /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif
H Hasselblad New member 24/5/09 #19 ההודעות של רותם בשירשור הזה קרעו אותי עד עכשיו לא הבנתי מה ניסית לעשות עם החנות שקנית! ואוו זה היה מעולה
ההודעות של רותם בשירשור הזה קרעו אותי עד עכשיו לא הבנתי מה ניסית לעשות עם החנות שקנית! ואוו זה היה מעולה