למה, כי הם לא מדברים על חייזרים?
אתה מנסה להסביר למה האחוות הסודיות לא ממש משגשגות בגלל איזה משוואה מתמטית שאתה טוען שהיא רצינית? מה? אחד החייזרים תקשר לך את זה? מצטער אבל אתה נשמע קצת מתנשא, כאילו אתה יודע את האמת ואתה מחכה ששאר האנשים יתפכחו. אני במקרה קראתי ספרים של האנשים מתוך האחוות הסודיות עצמם ואני יכול להגיד לך בברור שהסימבוליקה המתוארת בכתבה היא מדוייקת להפליא! עזוב למה שאני אמשיך לדבר בוא ניתן למאנלי פאלמר הול בונה חופשי דרגה 33 לעשות את העבודה, מתוך סיפר "המסורות העתיקות של כל הזמנים: עמוד 47 The head of Isis is sometimes ornamented with a crown of gold or a garland of olive leaves, as conspicuous marks of her sovereignty as queen of the world and mistress of the entire universe עמוד 45 Apuleius in the eleventh book of The Golden Ass ascribes to the goddess the following statement concerning her powers and attributes: "Behold, * *, I, moved by thy prayers, am present with thee; I, who am Nature, the parent of things, the queen of all the elements, the primordial progeny of ages, the supreme of Divinities, the sovereign of the spirits of the dead, the first of the celestials, and the uniform resemblance of Gods and Goddesses. ...he primogenial Phrygians call me Pessinuntica, the mother of the Gods, ... , Cecropian Minerva; ... Venus;... And those who are illuminated by the incipient rays of that divinity the Sun, when he rises, viz. the Ethiopians, the Arii, and the Egyptians skilled in ancient learning, worshipping me by ceremonies perfectly appropriate, call me by my true name, Queen Isis." בכל מקרה זה ממש רק חלק מההקבלות שמצאתי לדבריהם באתר מתוך הספרים של המסדרים עצמם. וויליאם מילטון קופר בסופו של דבר כפי שחבריו טוענים מת כי הוא חשף את האחוות הסודיות והמעורבות הממשלתית באחת עשר בספטמבר לא בגלל התיאוריות החייזריות שהוא בעצמו הצטער שהטעה איתם אנשים. אני לא אומר לך "אני לא מנסה לשכנע אותך,המאמין,משום שאין לי סיכוי לשכנע ברמת פורום פתוח, אני מניח לך הנחת עבודה הפכית למקרה שתבין לבד, בעתיד, את האמת" כפי שאמרת לי מכיוון שאני חווה שאין אמת אבסולוטית אני מאמין שהאחוות הסודיות נמצאות במקום של שליטה ועמדה מסוכנת אבל אני לא רומז כאילו זאת האמת האבסולוטית ואם תתפכח גם אתה תבין. ואני חושב שהכתבה הזאת על האפיפיור היא כל כך מעניינת שהיא אפילו פתחה פה דיון מעניין.