שאלה

ortori

New member
שאלה

שלום, קראתי את המאמר הזה באתר conspil : http://conspil.com/2009/05/17/pope_visit ויש לי בעיה עם זה, אני לא יודע איך להתייחס לזה, קודם כל מה אתם חושבים על המאמר הזה? זה נראה כמו חומר שצריך להתייחס אליו? או סתם סיפור ? זה משגע אותי, אני קורא את זה ולא יודע איך להתייחס לזה, לקחת את זה ברצינות? לקחת את זה כסתם שטויות? אין לי מושג. help please

בהחלט

כן חמוד... אבל מה זה קשור? וואלה פורום קצת אנרכיסטי משוחרר פה בדר"כ בפורומים שאני מסתובב מי שקצת סוטה מהנושא מקבל בעיטה

hamamin

New member
בוקר טוב-ORTORI אתה יכול להרגע.

האתר הזה בנוי בשיטת התעמולה הנצית, גיבוב שטויות בערימה חסרת מיקוד ומשמעות--- מעין מדע בדיוני הזוי וחולני. לפני שאתה מנסה להבין מה זה אילומינטי,הבונים החופשיים,הרויזן-קרויץ, התאוסופיה,האנטרופוסופיה,מסדר האבירים של מאלטה,הגולגלות והעצמות, המועצה לקישרי חוץ,הפרנקיסטים,הטמפלארים,הבנק העולמי,השולחן העגול של המלך ארתור,קבוצת בילדנברג,האחווה הלבנה,האיטרנציונל הסוציליסטי ועוד,,,, אתה צריך להחליט לעצמך---- 1.האם כל הדתות הם אירגוני שליטה אפלים ושיקריים ומנופולטיביים ? [לדעתי--- כן] 2.האם מועדוני "אחוות סודיות" מסגלים לנהל את העולם ? [לדעתי --לא] 3.האם מועדוני משוגעים אלו יותר מטורפים מהפוליטיקאים הקונוונציונלים שמנהלים את העולם ? [כן] 4.האם אירגונים קיצוניים שמאלניים או ימניים מכל הסוגים מסוכנים לעולם? [כן] 5.האם ארגונים דתיים קיצוניים מסוכנים לעולם ? [כן] ----- אם אתה רואה את הדברים כמוני--- הרי ברור שהאתר חולני- אידיוטי שהבאת הוא עוד קישקוש מטורף עם דעות סותרות את עצמן וכוונות הפוכות וחסרות שחר ובסיס. כולם נגד כולם--- והמטורפים רוצים לעשות בלאגן כמה שיותר. אחרי עשרות שנים של לימוד על נושאים אלו אתה יכול לקבל המלצה ממני,אם תרצה,--- הכל בולשיט. רוב הכוחות שמניעים את העולם הם גלויים וברורים--כסף,מין,כח,יהירות,אנוכיות,השרדות וכאלה.... מועדוני הסוד זה עסק למשועממים עם עודף זמן וכסף, שמנסים לדמיין שהם חשובים ומשפיעים. מעין תנועות נוער למבוגרים.

וואלה, באמת אחלה כתבה

תשמע אני לא יגיד לך שהכל שם במאה אחוז נכון אבל החברה של האתר עשו מחקר רציני ולא הייתי פוסל אותם בכזאת קלות ומהירות. בכלל רציתי להגיב ל"מאמין", לדעתי האמונה בחייזרים בהרבה יותר הזויה, בחייך... אתה יודע, וויליאם קופר ז"ל אמר כבר שכל מה שגילה על העבמ"ים היה לפי דעתו דיסאינפורמציה מכוונת, ושהובילו אותו מהממשל בכוונה להגיע למסקנות שלו לכן ירד מכל הנושא של העבמים ובסוף נכנס לנושא הרציני אותו הוא חקר 23 שנה, שזה קצת יותר מעשור ודיבר על האחוות הסודיות הללו וכיצד הם מעבירים מסרים איזוטרים בינם לבין עצמם כאשר לציבור מציגים הצגה. היה לי כל כך עצוב לראות את ג'יליאן שאני מכנה G כותבת את הכתבה על וויליאם קופר כשהיא עצמה בכלל מאמינה בקרוב מאוד לגרסא הרשמית המסחרית של ה11 בספטמבר. למען השם למה היא לא הזכירה בכתבה שוויליאם מילטון קופר חזה במדיוק את אירוע פיגוע התיאומים הרבה לפני! וזה בגלל מה שהוא ידע על האחוות הסודיות והוא כתב על זה בספרו BEHOLD A PALE HORSE. אני מרגיש מהקהילה של העבמים שדווקא מתמקדים בשטויות, אני אפילו זוכר כתבה הזויה של G בה היא ציינה את זן הרפטיליאנים ההזוי שדיוויד אייק מדבר עליו, נו בחייכם כל הסיפור הזה של זכריה סטיצ'ין בכלל לא רציני. לפחות בקונספיל לא מתמקדים על דבריו ההזויים של דיוויד אייק הנה הכתבה של ג'יליאן על החייזרים והרפטיליאנים. http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/436/097.html הנה וויליאם מילטון קופר ז"ל חוזה את אסון התאומים||. http://www.youtube.com/watch?v=phKiT2-94XU

hamamin

New member
החברה לא עשו מחקר רציני---[סוס חיוור]

אלא קישקשו במח. אני ארבעים שנה חופר בכתות\מועדוני אליטות האלו---- הם,עשרות רבות,קימים עם אינטרסים סותרים זה את זה, עשרות תפיסות שונות של המציאות ובלי אירגון גג חובק עולם. מאבקים פנימיים וגישות רבגוניות מונעות שליטה מרחבית ממשית. הכל בולשיט, בשורה תחתונה---[בוודאי שיכולת פעולה נקודתית קימת תמיד.] בגלל הסודיות קשה באמת להבין ,מעבר לשירטוט תבנית שיטחית---במה הם מאמינים כאמת. בגלל שהיקום [וזה רציני]הוא הגשמת רצון חופשי של בעלי תודעה ,מתאפסים מרבית כוונות הזדון של כולם על ידי ווקטורי פעולה הפוכים---ועל ידי הרצון הטוב,האהבה וטוב הלב של מרבית בני האדם. לראות את העולם כבית משוגעים פרנואי זו דרך שגוייה וחולנית ולא פחות אידיוטית מלהאמין לתיקשורת ההמונים. אני לא מנסה לשכנע אותך,סוס חיוור,משום שאין לי סיכוי לשכנע ברמת פורום פתוח, אני מניח לך הנחת עבודה הפכית למקרה שתבין לבד, בעתיד, את האמת,באופן כללי, של העולם. עבמים זה אמיתי כמו שהשמש אמיתית. הפרשנויות רבות ושונות לגבי מעשיהם של החוצנים בעולמינו. האתר המדובר הוא גיבוב שטויות.

למה, כי הם לא מדברים על חייזרים?

אתה מנסה להסביר למה האחוות הסודיות לא ממש משגשגות בגלל איזה משוואה מתמטית שאתה טוען שהיא רצינית? מה? אחד החייזרים תקשר לך את זה? מצטער אבל אתה נשמע קצת מתנשא, כאילו אתה יודע את האמת ואתה מחכה ששאר האנשים יתפכחו. אני במקרה קראתי ספרים של האנשים מתוך האחוות הסודיות עצמם ואני יכול להגיד לך בברור שהסימבוליקה המתוארת בכתבה היא מדוייקת להפליא! עזוב למה שאני אמשיך לדבר בוא ניתן למאנלי פאלמר הול בונה חופשי דרגה 33 לעשות את העבודה, מתוך סיפר "המסורות העתיקות של כל הזמנים: עמוד 47 The head of Isis is sometimes ornamented with a crown of gold or a garland of olive leaves, as conspicuous marks of her sovereignty as queen of the world and mistress of the entire universe עמוד 45 Apuleius in the eleventh book of The Golden Ass ascribes to the goddess the following statement concerning her powers and attributes: "Behold, * *, I, moved by thy prayers, am present with thee; I, who am Nature, the parent of things, the queen of all the elements, the primordial progeny of ages, the supreme of Divinities, the sovereign of the spirits of the dead, the first of the celestials, and the uniform resemblance of Gods and Goddesses. ...he primogenial Phrygians call me Pessinuntica, the mother of the Gods, ... , Cecropian Minerva; ... Venus;... And those who are illuminated by the incipient rays of that divinity the Sun, when he rises, viz. the Ethiopians, the Arii, and the Egyptians skilled in ancient learning, worshipping me by ceremonies perfectly appropriate, call me by my true name, Queen Isis." בכל מקרה זה ממש רק חלק מההקבלות שמצאתי לדבריהם באתר מתוך הספרים של המסדרים עצמם. וויליאם מילטון קופר בסופו של דבר כפי שחבריו טוענים מת כי הוא חשף את האחוות הסודיות והמעורבות הממשלתית באחת עשר בספטמבר לא בגלל התיאוריות החייזריות שהוא בעצמו הצטער שהטעה איתם אנשים. אני לא אומר לך "אני לא מנסה לשכנע אותך,המאמין,משום שאין לי סיכוי לשכנע ברמת פורום פתוח, אני מניח לך הנחת עבודה הפכית למקרה שתבין לבד, בעתיד, את האמת" כפי שאמרת לי מכיוון שאני חווה שאין אמת אבסולוטית אני מאמין שהאחוות הסודיות נמצאות במקום של שליטה ועמדה מסוכנת אבל אני לא רומז כאילו זאת האמת האבסולוטית ואם תתפכח גם אתה תבין. ואני חושב שהכתבה הזאת על האפיפיור היא כל כך מעניינת שהיא אפילו פתחה פה דיון מעניין.

hamamin

New member
אין שליט ליקום---[ולכדור הארץ כמובן]

זה התמצית של לימודי הקבלה,התאוסופיה,הכישוף,וה"רוחניות", זה לא מתימטיקה זו המהות האמיתית של המציאות. כל היררכיה דתית או חוצנית,או מלאכית,או תאוסופית,מיצרית,יוונית,יהודית,הודית אינדאנית,בודהיסטית,נוצרית,מוסלמית,קומוניסטית,קפיטליסטית,סוציליסטית וכדומה--- זו מראית- עין זמנית וחולפת שנוגדת את מהות המציאות בכל הרמות והמימדים. קליפה ריקה של אמונה הזויה. אין היררכיה ביקום. יש ארגוני שליטה נבובים ונפוחים שמנסים להאמין שהם ממשיים. ההתנשאות שלי היא גם מראית עין שלך בלבד. אמונות אליליות כמו הבונים החופשיים,היהדות הנצרות והאסלם תלויות בטימטום של מאמיניהם בלבד. קישקושים. אני כאן מסיים מבחינתי את הוויכוח. [אני לא מתכונן להיות מורה רוחני ובטח לא בפורום עבמים וחוצנים]

מסכים איתך

אני חושב שלא משנה עם הבונים החופשיים או הישועים או הציונים או האפורים שולטים בעולם, מכיוון שלפי דעתי האמת הרבה יותר מפחידה, הרבה הרבה יותר מפחידה והיא שלאף אחד אין שליטב בכלל! אבל זה לא אומר שאין קבוצות שמנסות לתפוס שליטה, רק מלהתבונן באגו ניתן לראות שזה קיים וכנראה גם במאסות גדולות יותר. אסיים רק במה שאמרת : "אמונות אליליות כמו הבונים החופשיים,היהדות הנצרות והאסלם תלויות בטימטום של מאמיניהם בלבד. קישקושים." הייתי מוסיף לזה גם חייזרים ועבמים. יום טוב.

ortori

New member
די נו באמת, איך קבעתם שאין אלוהים?

איך זה מסתדר עם ההגיון בכלל? אני לא בעד אלוהי היהדים או אלוהי הנוצרים או מי שזה לא יהיה, אבל צריך להבין שלא ייתכן ש"בטעות" נבראנו ונוצרנו, מצידי שאנחנו בניסוי של חייזרים או בכל דבר אחר אבל להגיד שהיקום או כדור הארץ לא בשליטתו של אף אחד? זה לא הגיוני בעליל. אין שום סיכוי שמבלאגן של BIG BANG אפילו אחרי מיליארדי שנים ייצא יצור חי מכזה בלאגן. זה פשוט לא מסתדר לי, זה לא הגיוני, יש משהו שעשה את זה וזה לא משנה כרגע אם זה ניסוי חייזרי או אלוקים או משהו אחר. זה כמו האבולציה, האבולוציה כביכול כאילו "משדרגת" את היצור במשך מיליוני שנים אבל השאלה היא למה? מה זה אמור להיות, איך זה הסדר הזה? מה יצר אותו? מה ההגיויון בכלל אם יש כזה? בכל מקרה היגיון אין בשום דבר שעוסק בנושא הזה של אלוקים או יקום חופשי שלא בשליטת אף אחד או כל דבר אחר, פשוט איש באמונתו יחיה.

אמן

איש באמונתו יחייה, אמן אחי, חופש. מה כן אני חייב להגיד כמה מדהים לפעמים להסתכל על עצמי ולראות שאני חי כמה שזה הרגע הזה הוא פשוט מדהים. כאילו הסיכוי שאני חי כמו שאני עכשיו הוא 1 לטריליונים....זה אולי מהקצת חיבור שאני מרגיש אם אלוהים, שהוא הסדר האמיתי בעולם ולדעתי אין מה להבין את הסדר שלו כי המוח הקטן שלנו לעולם לא יצליח לקלוט לא משנה כמה אינטלקט יהיה לנו.

hamamin

New member
לא אמרתי שאין "אלוהים" להפך[ORTORI ]

כל ---המציאות--- היא--- התגלמות--- ה"אחד" שמהותו :רצון חופשי. לגבי ההגדרה הדתית של "אלוהים -השליט" זהו בלוף של טיפשים ו\או רשעים. מניפולציה אנוכית ויהירה של ה"אחד" שאינו ה"בורא" אלא המאפשר את הקיום. כך שלמעשה אין לנו מחלוקת,דווקא ולשם שינוי מהרגיל..... האבולוציה היא תבונית ולא אקראית, מעבר למדע ולדתות. אילו ישויות תבוניות שותפות ביצירת המציאות כמו שהיא,איך כמה ולמה---- זה סיפור אחר,גדול ומסתורי. התבונה העליונה המאוחדת היא חלק מהגדרת ה"אחד" אלוהי הטבע והפילוסופים, הברהמה ,אין סוף וכיוצא בזה שמות. בשום אופן לא של הדתיים.

tesla12

New member
כל הכבוד!!

אני מסכים לכל מילה שלך המאמין, אבל מה צריך עוד ליקרות כדי שנבין זאת כולם. בעצם כולנו דומם צומח חי ומדבר הם אחד אבל למה דווקא אנחנו המדברים לא מצליחים לחיות בשלמות עם הטבע, מתי כבר נבין שאנחנו הולכים בדרכים מלאכותיית ולא טבעים. מתי נחייה בשלום עם הטבע וזה אומר לגבי יחסים בין בני אדם בין אדם לטבע. כלכך מסובך וכלכך עצוב שאפילו בפורום פה אנשים לא מסכימים לגבי כלום, אז איך נוכל לחיות בשלום במישור ברחב?

עזוב את כל השאר

תדאג לעצמך שאתה תוכל לחיות בשלמות ורוגע עם עצמך אז בוא לך החיבור עם הכל,ככה אני מרגיש עם עצמי. וממתי אנשים צריכים להסכים אחד עם השני?! תחשוב רגע על מה שאמרת...

tesla12

New member
דבר כזה יכול להגיד רק סוס עיוור

כי אם כל אחד יחשוב על עצמו שאם הוא ירגיש טוב אז באמת טוב זה טעות קשה, הרי כולנו מחוברים ברגע שיש אנשים שסובלים בגלל שאנחנו מרגישים טוב אז לעולם לא נמשיך להרגיש טוב וזה ימשיך לבוא בגלים של טוב ורע. הטעות הגדולה היא בעצם המחשבה האגואיסטית שרק חשוב שאני ירגיש טוב ולא כולם. כי כולנו שווים. כמו גוף האדם ברגע שהאצבע נפצעת כל המערכות בגוף סובלות.

tesla12

New member
איפה הייתה לפני חמשת אלפים שנה

עכשיו לדעתי מאוחר מידי אלא אם יהיה פה באמת נס גדול. בהצלחה

למעלה