שאלה

הערבים רוצים להטביע אותך בטיפת מים, ובי את

רואה ביב שופכין! יש לציין שכולך ממש טוב לב. את בני עמך את זורקת, העיקר לערבים המסריחים יהיה טוב. כל הכבוד. אני מתביישת שאת שייכת לעם שלי!!

את חושבת שהם לא חושבים אותו דבר לגבייך?

אני רוצה לראות אותך נכנסת לעזה ויוצאת בחיים. אותי את רוצה להקיא. את לא חושבת שהם רוצים להקיא ולזרוק ולהעיף ולהשמיד אותך? צבועה יפת-נפש!

יש להניח שאם הייתי משיגה את גבול מצרים

גם כן ספק רב אם הייתי נשארת בחיים, לכל הפחות נלקחת למעצר. אותו כנ"ל לגבי מצרי שהיה חוצה את הגבול לארץ, שלא לדבר על עזתי. אין לאזרחים ישראלים שום זכות להכנס סתם ככה לעזה, זה לא שטח ישראל.

חתולללה

New member
וואו

את ממש חיה בבועה. דווקא בגלל כל מה שהיהודים עברו עכשיו הם צריכים ללמוד להגן על עצמם. הערבים לא רואים בך ייצור אנושי ובטח שלא מרחמים עליך. הרי אם הם יהיו רוב במדינה הזאת הם יעיפו אותך אף אחד לא יחשוב עליך ולא ירחם עליך איך אפשר להיות כזה פראייר ולא לקלוט שצריך לשמור על מה ששלנו דווקא בגלל כל מה שעברנו. למה את מגנה עליהם? מה הם עשו לך טוב? זה מחלה בראש כאילו ? מה את רוצה שיהיה פה בסוף? הם לא רוצים שלום נותנים להם אצבע הם רוצים את כל היד (ההתנתקות). תביני: הםםם לאא רוציםם שלוםם הם רוצים להשתלט על המדינה ועד שלא ישיגו את זה לא ירגעו לכן צריך לנטרל אותם כמה שיותר מהר

עם השמאל - השהות בעזה תהיה "10 דקות"

עם הימין, או ה"ימין", כדאי לצפות לעוד 18 שנים עקובות מדם כמו בלבנון, ללא כל טעם ותכלית. תעזוב את עמנואל, עמנואל הוא לא "שמאל" אלא "סמול" בפי העם. עמנואל הוא מסוג האנשים שאומרים שברק "הורג ילדים", "קבלן חיסולים" וכו'. זה לא מחנה השמאל, זה השוליים. כמו שהקו הפאשיסטי שליברמן מציג הוא השוליים של מחנה הימין, וניזון כעת אך ורק ובגלל אנשים מבוהלים שמצפים לפתרון בזק למרות שאין כזה ושליברמן בטח לא יכול להציע כי הוא לא מבין בזה כלום. כאשר אתה הולך לבחירות בעודך זוכר את המצב הבטחוני, אתה צריך לחשוב האם אתה מאמין בכיבוש של שטחים והישארות בהם על מנת להגן על עצמנו, או בלהכות כשצריך ולצאת ולתרגם הצלחות צבאיות להסדרים מדיניים. אתה צריך לבחור בין מה שביבי מציג (הראשון) לבין מה שברק מציג (השני). כי קדימה לא מציגה כלום (או שהיא מציגה הכל, תלוי באיזה יום אתה תופס אותם ומה המצב בסקרים...), וליברמן מציע בעיקר פריקת עול על ידי הצבעה עבורו אבל שום דבר בת'כלס.

eman70

New member
נחש שוב... אני גר בבאר שבע, ועובד במכללת ספיר

שליד שדרות. אני לא יודע מה איתך, אבל אני מכיר את הקסאמים והגראדים מקרוב. שרתתי בסדיר ובמילואים בתותחנים ואני מוכן בכל רגע לעשות איתך תחרות על תולדות מדינת ישראל וארץ ישראל, מאז תחילת הכיבוש (של ארץ כנען ע"י יהושע בן-נון)ועד היום ואני לא מכן על אף אחד. אני מגן על האמת. והאמת היא שתמיד כשפורצת מלחמה יש אחריות על שני הצדדים. אולי לאתמיד באופן שווה, אבל תמיד זה על שני הצדדים. ובמקרה הזה, של פרוץ האינתיפדה, האחריות היא קודם כל על ישראל. אבל כשאי אפשר להתמודד עם עובדות, עוברים לקללות וגידופים.

עראפת לא תכנן כלום כי זה גדול עליו

עראפת פשוט מאז ומעולם ניסה לצייר עצמו כשוחר שלום לגיטימי ומצד שני הקפיד לחמם. בגלל "סמול" כמוך, בדיוק בגלל אנשים כמוך, אנשים חרדים ומודאגים שוקלים להצביע לליברמן למרות שאין לו דבר להציע למען בטחון המדינה.

להצביע לליברמן? למה?

מה בדיוק אתה חושב שלליברמן יש להציע לאתגרים הבטחוניים חוץ מלהגיד בטון ממש מפחיד שמזכיר את ימיה האפלים של ברית המועצות "רק ליברמן מבין ערבית"? מה בכלל הקשר בינו לבין בטחון? מה שומר הברים בדיוק מבין בזה? מה הוא יודע לעשות חוץ מלנבוח ולהתלהם? אם אתה רוצה שנדע לחפש שלום כשאפשר ולהכות חזק כשצריך, ולעשות את זה בצורה השקולה, המחושבת, המדוייקת והנכונה - אתה חייב לבחור את ברק.

eman70

New member
נכון נועה. רק לברק יש דם פלסטיני על הידיים...

ליברמן רק פאקה פאקה. רק ברק הביא את הצבא תחת פיקודו להרוג מאות ילדים בעזה!

ליברמן גבר גבר

השר לאיומים אסטרטגיים וליצירת משברים דפלומטיים עם המדינות השכנות.

יש ב- NANA10.CO.IL

בתו"חדשות", "בחירוות", "תשדירים". נראה לי שיש גם באתר וואלה.

למעלה