שאלה

BimBamBom7

New member
שאלה

ב-Perion מישהי בשם (Cassandra (NPC עשתה לי MAPLE SYRUP שאח"כ היא הפכה לי אותו ל- MAPLE LEAF שנמצא לי עכשיו ב-items בחלק של ה-equip. רשום בפרטים שלו שזה שייך לקטגורית פנים (??) ושיש לו תאריך תפוגה. יש לי שלושה כאלה, לאחד מהם תאריך התפוגה הוא מחר... מה זה? איך משתמשים בזה? ומה זה קטגורית פנים? תודה מראש :)

deisy

New member
דאבל קליק עליו

ותראי שהוא יהיה לך בפה... רק שימי לב לסטטים, לכל אחד יש סטטים אחרים, שימי את מה שנותן לך את הסטטים שמתאימים לדמות שלך..

deisy

New member
מוסיף לך כוח

מה הדמות שלך? קוסם - צריך INT למשל אם יש בעלה INT שווה לשים אותו עליך.. אם יש בו דברים אחרים אפשר פשוט להעיף אותו כי הוא לא תורם בכלום... כתעמדי על העלה, יופיע לך ריבוע כזה, תסתכלי מה כתוב, שם יש את הסטטים...

BimBamBom7

New member
אוקיי הבנתי ../images/Emo13.gif

אז יש לי 3 עלים, אני קוסם, ולכל אחד מהם סטט שונה - רק לא INT. גם ב - LUK אין לי טעם להשתמש? *הבנתי לגבי השימוש של העלה, אבל לא לגבי הסירופ? בהתחלה חשבתי שזה פשוט השלב שלפני שאני מקבלת עלה, אבל עכשיו בגלל התגובה השנייה אני כבר לא בטוחה...

deisy

New member
לאק... מוסיף קצת, גם בסדר לקוסמת

הסירופ, מתפקד כמו סקרול, אחרי שהעלה בפיך, תפתחי את E תהיה לך רשימת כל החפצים שאת לובשת כולל העלה, את הסירופ את גוררת על העלה... ואז.. או שהוא יוסיף לך לסטטים (נגיד יש לך 5 לאק, הוא יכול לעשות לך 6 לאק) או שיוריד (ויהיה לך רק 4 לאק) או שלא יעשה כלום( וישאר לך 5 לאק...) בהצלחה!

miss_t

New member
דאבל קליק- לבישת העלה

זה קווסט שהוא חוזר על עצמו- את מביאה לNPC 50 עלים- היא נותנת לך עלה לפנים (זה מוחזק בפה) את נותנת לה 25 עלים- היא נותנת לך סירופ הסירופ הוא כמו סקרול- הוא פועל ב100% אבל יכול להוסיף או לגרוע מהסטטוס של העלה. למשל העלה שלך מוסיף 3 לאק- אם תגררי את הסירופ על העלה - יכול להיות לך 5 לאק או להפוך ל1 לאק...... בנוסף לכך שמקבלים עלה- הקווסט הזה נותן כמות יפה של EXP....

BimBamBom7

New member
סירופ 1 => עלה אחד

לא הבנתי
מה זאת אומרת לגרור את הסירופ על העלה? כבר אין סירופ, כל סירופ הפך לעלה.... איזה סטטוס? לא ראתי שהעלה העלה לי את הלאק

miss_t

New member
LUK INT STR DEX

על העלה (כמו שגלית אמרה) אפשר לראות סטאטים מסויימים.... יש לך כמה עלים- תבדקי איזה מהם מעלה משהו שאת צריכה לדמות שלך- ותגררי את הסירופ על העלה העלה אמור להשתנות בכמות הסטאטוס הספציפי שהוא נותן

למעלה