שאלה

BimBamBom7

New member
שאלה

היי, פתחתי דמות חדשה כמו שהמלצתם לי. אני עדיין רוצה להיות קוסמת.... אני באי הראשון ועליתי בלבלים נורא מהר וזה די הלחיץ אותי כי אני צריכה לעזוב את האי בלבל 8... זה היה דיי מעייף כי בגלל הסקילס שצריך לקוסם לקח לי שנים להרוג כל שבלול או שבלולה.... P: אז עכשיו הגעתי ללבל 8 אבל לא סיימתי חצי מהקווסטים, למשל כל האימונים של אחת בשם MAI. עכשיו קיבלתי את השלישי. לפי ההמלצות שלכם אני צריכה לעזוב עכשיו-- ככה זה, אני לא אמורה לסיים את כל הקווסטים?

icy woman

New member
מספיק רק

שתסיימי את הקווסט של פיו- זה שנותן כסא והוא נמצא בעיר (זה שנותן משימה לפצח ארגזים ולאסוף קרשים וברגים)

Guid

New member
אף פעם אין חובה לסיים קווסטים.

במקרה של מייפל איילנד (האי הראשון) הקווסטים מביאים הרבה EXP אז הם שווים. D: אבל אם כבר הגעת לרמה 8 אז כדאי שתצאי משם לפני שתעלי רמה. /tapuzforum/images/emo6.gif

ווינגז

New member
הם לא נותנים הרבה EXP,

זה פשוט שברמות האלו יש לדמויות ממש מעט ממנו.

BimBamBom7

New member
מה שמוזר זה

שעכשיו קיבלתי רק SKILL POINT 1 מהזקן, וכשבאתי מלבל גבוה יותר קיבלתי יותר. טוב בעצם זה הגיוני אולי אבל יש לי רק 1 SP ובטעות לא העליתי סקיל של התקפה, איך אני העלה לבל עכשיו? במלחמה ידנית שוב ?ctrl

deisy

New member
אז כנראה

שאין לך הרבה ברירות אלה שוב להלחם כמו עד עכשיו... תסתכלי במאמרים על המאמר של הקוסמים, לכי בדיוק לפי הבילד שכתוב שם, אחרת... חבל שתפקששי שוב...

BimBamBom7

New member
אוקיי, רק מה הכוונה...

ללכת לפי הבילד? לעלות סקילים כמו שרשום, לזה התכוונת?

icy woman

New member
בשרשור הקודם אלייך

נתנו לך כתובות לבילד של קוסמים- לכי לפיהם (על פי הרמות)

BimBamBom7

New member
קראתי

את הכל אבל לא היתה מוזכרת המילה בילד. אם אתה לא מתכוון להעלאה של סקילים וכו' כמו במאמר הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1694&a=84417&c=8040&sc=0&ssc=0 אז אני לא מבינה למו אתה מתכוון

BimBamBom7

New member
תיקון

המאמר הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1694&a=79194&c=7986&sc=0&ssc=0 בשומקום לא מוזכר בילדים?

Guid

New member
lol /tapuzforum/images/emo6.gif

לא נורא, עכשיו תעבדי לפי הבילד. D:

deisy

New member
בילד - זו הצורה שבה את מעלה סקילים

נכון לכל רמה מעלים את הנקודות שמתקבלות במקום אחר/זהה לרמה הקודמת, ויש לכך חשיבות מבחינת הרמות ומקומות האימון וכו'... הלינק שצרפתי לך יש בילד מצויין לקוסמים בעבודה ראשונה.. פשוט תעלי את הנקודות כמו שכתוב שם!

deisy

New member
תקראי פה

בקישרו שאני מצרפת לך - יש שם את האופן שבו צריך להעלות בסקילים לפי בדיוק לפיו... בהצלחה!

BimBamBom7

New member
כן!! תודה, ככה עשיתי ../images/Emo13.gif

פשוט לא ידעתי שזה נקרא בילד....

אגב - משהו חשוב

כשפתחת את הדמות, היית צריכה לגלגל קוביה שהגרילה לך ערכים מספריים מסויימים ב INT LUK STR DEX. אז, את יודעת שבשביל קוסמת את צריכה שבSTR ו DEX יהיה לך 4 ו 4 ובINT ו LUK מספרים כמה שיותר גבוהים?

למעלה