שאלה

junior gong

New member
שאלה

רכשתי זוג קומפקטים מסוג דנון DNS 1000, מיד שניה, הבעיה היא כשאני שם דיסק בפנים לפעמים הוא מנגן חלק ולפעמים באמצע השיר מתחילה " מריחה " והשיר מתחרבש לגמרי, מתחיל לקפוץ ולהימרח ולעשות סאונד מעוות ומציק, הבעיה היא לא מהצריבה זה בטוח כי אותו דיסק מתנגן לפעמים חלק. זה נשמע לכם כמו בעיה של עינית? האם צריך להחליף אותה? והאם אם מחליפים אז הכל מסתדר? ואם כבר עיניות..........כמה זה יעלה להחליף שתי עיניות לקומפקטים הנ"ל? תודה.

dj mango

New member
ניסית דיסק מקורי ולא צרוב שעובד??

בכל מקרה פנה לטק טופ היבואן בטח יש להם מישהו אני מאמין שיש חברים אחרים בפורום שיוכלו לעזור לך יותר בכל מקרה בהצלחה!! מקווה שלא יהיה משו רציני

junior gong

New member
תודה

לא לא ניסיתי דיסק מקורי, היות והדיסקים הצרובים עובדים מעולה ברוב הזמן, ובזמנים מסויימים הם נמרחים באמצע הטראק לא יודע למה, מבהיל לצאת איתם למסיבה אי אפשר לדעת מתי המריחה הזאת יכולה להפתיע באמצע טראק, לכן אני מנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה, מקווה שמישהו יוכל לעזור

יכול להיות מצב ש

לא קשור לדיסק אלא לגומיה שקשורה למנגנון סיבובית של המערכת>לא יועד עם קיים דבר כזה בנגנים כאלה אבל צריך לבדוק טכנאי מומחה>תיגש לתיקון וזהו

dj mango

New member
בנגנים הנ"ל ההנעה היא ...

כמו בכונן מחשב עם מנוע ישיר בלי גומיות או שאר מנגנונים רק טכנאי במעבדה יעזור אין לך למה לחכות...

דור דקל

New member
באיזה מהירות צרוב הדיסק?

יש עיניות יותר רגישות ויש פחות. נסה לצרוב דיסק במהירות הכי נמוכה שאפשר ולראות איך הקומפקט מגיב.

junior gong

New member
צרבתי במהירות הכי גבוהה

אבל אם זה מהצריבה אז למה הקומפקט פעם קורא את הסידק בסדר גמור ופעם אחרת מתחיל לחרבש את אותו דיסק? אם זה היה מהצריבה אז מהניגון הראשון הייתי כבר יודע שהצריבה הייתה לא בסדר יש לכם מושג כמה יעלה החלפת עינית? בערך? אני הולך לטכנאי אבל רוצה קודם לברר מחירים ולהשוות בישביל לדעת מה הטווח

דור דקל

New member
לפני שאתה מחליף עיינית

נסה לצרוב במהירות הכי נמוכה. כמו שהסברתי, יש עיניות יותר רגישות שקשה להם לקרוא צריבות לא עמוקות. וכן, פעם היא תקרא ופעם לא. זה בדיוק הסימפטום.

alexkarpel

New member
תופעה קלאסית של צריבה במהירות גבוהה מידי

צריך לצרוב על מהירות 16 כשמדובר במוסיקה להשמעה או מקסימום 24 אחרת זה מה שקורה

למעלה