שאלה..

kiss 18

New member
דבר שלישי-

אם תשים לב אז תיראה שכתבת "יאללה יאללה איזה שקרנים" ז"א שיש פה הכללה מסויימת! וזה מה שהפריע לי... אין לי כוח להיכנס לדיון ולויכוחים בנושא, אני את העמדה שלי הבהרתי...
אגב, שמעתי פעם סיפור (אין לי מושג אם הוא אמיתי, מישהו סיפר ששמע ) היה בחור שרצה מאוד בחורה מסויימת, אני לא זוכרת בדיוק אם היא התארסה אבל הוא התפלל שהיא תיהייה שלו, הבנ"א התפלל, כניראה שמאוד מאוד, ובסוף הם כן התחתנו, אבל היא בשך הזמן כניראה לא היתה אישה טובה והוציאה-לו-את-העיניים (זה ביטוי) עם כל הצרות שעשתה לו... ובסוף התגרשו! אז מה שנשאר לנו זה להתפלל שבאמת נמצא את החצי שלנו.. ולא להתפלל להתחתן עם מישהי/ו מסויימ/ת...
{דבר נוסף, יש גם ארץ עזעאזל ((אולי מדינה))... לא הייתי שם, אבל יש כזה דבר...} הרבה הצלחה לכולנו!

שמערל9

New member
חזרתי לדבר השני-

סתם שאלה, ואם היו מספרים לך שאותו בחור ובחורה נשואים באושר ועושר עד עצם היום הזה (או אתמול, מזמשנה), היית מטיפה להתפלל שייפרדו ? שוב, זו סתם שאלה. אבל מה שהציק לי זה שבן אדם העלה בעיה רצינית, והחבר'ה פה רק ירדו עליו, למרות שכולנו יודעים עד כמה ניסיונות שכאלו קשים. כאילו, נראה לכם שבשביל זה בחור כותב בפורום ? טוב, בכל מקרה, שנזכה לאהבה אמיתית עם השידוך המיועד לנו במהירה. נ.ב. לגבי עזאזל, באמת עכשיו אני מבין למה תמיד חברים שלי ממליצים לי על המקום הזה. כל הזמן אומרים "תלך לעזאזל ואל תחזור", עד כדי כך טוב שם ?!?

kiss 18

New member
חזרתי לענות לדבר השני-

(הרסת שמת לב?!?! טוב לא נורא...) בקשר לשאלה, (אתה יכול לשאול מ שאתה רוצה) אז ככה- אמרתי לך שגם אני חוויתי אהבה נכזבת, כן כן זה החיים...אבל ברגע שנודע לי שהוא התארס דבר ראשון ניסיתי לשכוח, ז"א ניתקתי כל קשר (קשה לי להביר פה בדיוק למה אני מתכוונת, אבל יצרתי מצב שאין לי מושג מה קורה איתו עכשיו)... ככה שאפילו לא ידוע לי אם הבחור והבחורה נשואים בעושר ואושר...האמת שעם הזמן, ז"א כרגע גם לא מעניין אותי..כמו שאומרים- הזמן הוא התרופה הטובה ביותר, והרבה תפילה לסייתא דישמיא, אבל בהחלט לא תפילה שהם יפרדו... שוב אני אומרת- יש כאב, הלב היה שבור לרסיסים, א"א לתאר מה שעבר... אבל תפילה על כזה דבר אני לא אקדיש.. צודק זה ניסיון קשה מאוד...! ואני מבינה מאוד את בקבוקוני... נ.ב בקשר לעזעזל- אז אני לא הייתי שם, וכן לא יודעתאם באמת כ"כ טוב שם... אם אני אלך ויהיה ממש טוב, אני אודיע לך... במחשבה שניה שאם יהיה ממש טוב אז אני אשאר שם, ככה שלא יצא לי להודיע לך. המון הצלחה!

kiss 18

New member
ממשיכה עם הדבר השני-

רציתי רק להבהיר משהו- כשכתבתי שהדבר הראשון שניסיתי לעשות זה לשכוח... אז כמובן הדבר הראשון אחרי תקופה של הכאב, ברור שלא מייד...כי הכל עדיין טרי..וא"א כזה מחר לשכוח...אבל זה עבודה עם הזמן!

kiss 18

New member
התחשק לי

גם לזה אני צריכה לתת לך דין וחשבון?!?!? ועכשיו פרנציפ

שמערל9

New member
רגע, שאני אבין..

עכשיו את מתמחה באיפור של תפוזים ? כי יש פה הרבה עבודה בתחום.
אבל קחי בחשבון, אני לא יודע איך הם משלמים.

kiss 18

New member
תבין שמערלל'ה,

יש הרבה דברים שאתה לא יודע עלי... עוד כשרון...(בצינעה בצינעה)

kiss 18

New member
תבין שמערלל'ה,

יש הרבה דברים שאתה לא יודע עלי... עוד כישרון (בצינעה בצינעה)

kiss 18

New member
צודק

אל תעשה לי את זה...פחחחחחחחחחחחחחחח אני מוכרחה לומר שסיקרנת אותי, אבל שלא ידעו שרצחתי את...אמממ...אממ... טוב? תודה!

קליט

New member
ידידיי נסחפתם !

בקבוקי רק שאל שאלה ! הוא לא התפלל להפריד שום חבילה ! הוא רק שאל אם מותר לו להתפלל שיפרדו ? זה הכל ! אני מציע לא להכליל ולקרוא לכולם שקרנים !!

למעלה