שאלה..

kiss 18

New member
אז לפחות אנחנו פה כדי לומר לך שלא תעשה את זה!

וכמה שזה מעשה לא ראוי, תצליח!
.

קליט

New member
נחמד בקבוקי ! הקפצת את כולם עם

הפיג`מות ! . . . קודם כל תנחומי ! . . . תתפלל שבקבוק בן בקבוקי יהיה בריא וחזק ! ויקבל את מה שה` עושה באהבה ובשמחה ! ושתמצא זווג הגון ונפלא ! הרבה יותר מההצאות הקודמות שהיו לך ! . . . וכן ! יש סיכוי שהאשה הזאת היא שלך -והם יתגרשו ותתחתן איתה ! אבל תמיד כדאי לבקש ``בגדול`` -שתמצא אשה נפלאה ומתאימה ! אמן !

חברה.. להרגע!

מסכן הבחור! תשימו את עצמכם במקומו ותבינו שזה טבעי בהחלט לחשוב על זה.. זה הדבר הכי מתבקש שאני בטוחה שאצל כולם וכולן עולה המחשבה הזאתי.. רק שאף אחד או אחת לא אמרו את זה בפה מלא.. אני גם בטוחה שזה בא רק מתסכול ומחוסר מחשבה. ו.. בקבוקי, אם אתה באמת אוהב את הבחורה ההיא אז תתפלל בשבילה שהיא תהיה מאושרת באמת.. באופן כללי, ולא ספציפי עם מישהו. ואם היא שלך, היא תגיע.. תסמוך על הקבה! הרבה הצלחה...

ובאמת נראה לך מותר?! או אנושי?!

תחשוב שזה יתפרק ובקרה הטוב אתם תתחתנו ויהיה איזה אחד שיתפלל שהחבילה שעכשו שלך תתפרק חלילה. אז איך תחשוב? תאמין שהזיווג מהשמים וכנראה היא לא המתאימה לך תתעלה על עצמך ותפרגן לה ואם ממש תהיה נדיב וטוב תתפלל שהנשואים שלה יצליחו. תשתדל לשמוח בחלקך בכל מצב! אל תבזבז את תפילותיך על שטויות. בהצלחה!

שמערל9

New member
יאללה יאללה איזה שקרנים...

אתם חושבים שהעיקר באמת זה מה הוא יגיד בשפתיים בתפילת שמונה עשרה ?!? אז יופי, כל המתחנחנים יכולים להגיד, "בשום פנים ואופן אסור !" אבל תכל'ס, כל אדם שיגיע מעשה לידו, יייייייייייקרע לו / לה הלב, וכן הלב יזעק לקב"ה שיפריד ביניהם, זהו טבע האדם !! החכמה היא להתגבר גם על הרגש הזה. אני בטוח גם שהרבה שהתריסו כאן, לא היו עומדים בניסיון, וסתם יורדים פה על חבר שפותח את סגור ליבו. אז רק רציתי לומר למי שסובל ממקרה שכזה דבר אחד: "ליבי איתך, אבל אני בטוח ששום בחורה או גבר לא שווים כאב לב שכזה. במקרים שכאלה, אני נוהג לחשוב שפשוט הבן אדם השני סתם זבל בריבוע (מטאפורה, כמובן). ככה אני נרגע" אם אתה צריך עזרה, אז תדע שאני מומחה בלראות את הרע באנשים, פשוט תקרא לי וכבר אוכיח לך שהבחורה הזו סתם. רבותי, כשבן אדם צריך תמיכה, אל תתנו לו מוסר של טמבלים, את זה כל טמבל יודע. לילה מקסים ונעים לכולם.

סופסופ...

אז יש אחד נורמלי שחושב קצת לפני שהוא מגיב... יפה! מסכימה עם כל מילה...

kiss 18

New member
מאיפה אתה מביא את ההכללות האלו, אה?????

אני יכולה להעיד על עצמי בלב שלם! שאם כזה דבר היה קורא לי לא הייתי מתפללת שהם יפרדו!! מאיפה הבאת את זה?? אה?? אוקיי, נכון היה נקרע הלב, נשבר..וכו'..אבל מזה ועד להתפלל שהם יפרדו?! בחיים אבל בחיים לא הייתי עושה את זה..בטח עכשיו תבוא התגובה, מה את יודעת? תגיעי למצב ותביני (ח"ו) אבל אני מכירה את עצמי מעולה, ולא הייתי מתפללת בשביל כזה דבר!! ודיי כבר עם ההכללות המוזגמות האלו! דיי!

לא היית מתפללת..

אבל המחשבה הזאתי בטוח הייתה עולה לך. אין ספק. זה משהו בלי שליטה! ואין לי ניסיון בזה, ברוך ה. תחשבי קצת ותביני גם את.

kiss 18

New member
מחשבות של

שהם יפרדו היו עולות, אבל לחשוב שעל זה להתפלל ממש אבל ממש לא! ו..חשבתי והבנתי מעולה! אבל להתפלל על כזה דבר בחיים לא הייתי עושה... ושמערל9, תעשה טובה ותפסיק כבר עם ההכללות המטומטמות האלו! דיי!

שמערל9

New member
למי קראת מטומטם ?!?!?

כבר סיכמנו על אידיוט, לא ? סתם. אבל באמת, לומר "מחשבות היו עולות". גברת, רדי מהעץ. "עזה כמוות אהבה קשה כשאול קנאה, רשפיה רשפי אש שלהבתיה" אני מקווה שלא תגיעי לידי ניסיון, אך אני יכול לומר לך, שבמקרים שכאלו לא קשה להבין מדוע אנשים מתאבדים. אולי לא היית מבקשת "שייפרדו" אבל בוודאי היית מבקשת "שיחזיר אותו אלייך" ! ובואי אגלה לך משהו, עם כל כמה שאני אדיש ו"רע" ו-nasty ומגעיל והכל, לא היו רגע שפל בחיי כמו אהבה נכזבת. ההכללות "המטומטמות" שלי לקוחות בד"כ מתורת הנפש של בעלי המוסר, כך שאיני מפחד "להכליל". ועוד דבר, אינך יכולה להבין ולחשוב עד שתרגישי אהבה עזה מהי... ואני יכול רק לאחל לך ולכולנו שנזכה לחוש זאת רק עם בן זוגנו שיחוש גם כן כלפינו כך.

kiss 18

New member
דבר ראשון-

לא קראתי לך מטומטם, אלא להכללות המטומטמות שלך! שבאמת הם הכללות מידי... רוצה לומר לי שבתורת הנפש של בעלי המוסר כתוב: כל אדם שיגיע מעשה לידו, יייייייייייקרע לו / לה הלב, וכן הלב יזעק לקב"ה שיפריד ביניהם, זהו טבע האדם !! (?) שוב אני חוזרת- הלב יקרע, ישבר לרסיסים (רוצה לשמוע סוד? הייתי בזה!) אין לתאר את ההרגשה הזאת של אהבה נכזבת! אבל מפה ועד להתפלל שהם יפרדו?!?! את זה בחיים לא הייתי עושה! היו עולות מחשבות של "הלוואי שהם יפרדו" אבל להשקיע על זה תפילה, ולהתפלל שהם יפרדו...זה כבר לא נכון! ותודה על האיחול! מאחלת גם לך מכל ה-
שולם? רק פעם הבאה לפני שאתה אומר שכולם שקרניים וכו'...אז תחשוב! סליחה שככה התפרצתי (אם זה היה מוזגם אז סורי..) אבל באמת הצלחת לעצבן אותי קמעה... יום טוב!

שמערל9

New member
דבר שני-

כתבתי "שקרנים" כשהכוונה היתה לחלק מהמגיבים מעלי, ובוודאי לא לכל הכותבים באתרא הדין ובכל אתר ואתר. אני מציע לך לקרוא שוב את התגובות מתחילת השירשור ולראות איזה חוסר הבנה וסימפתיה גילו רוב המגיבים. ממש תגובות מגעילות מארץ המגעילים (יש מקום כזה, ביקרתי בו בקיץ שעבר). בגמרא חז"ל לומדים "איזוהיא עבודה שבלב ? זוהי תפילה" כלומר, שעיקר התפילה היא בלב ולא בשפתיים. הבעש"ט הק' כותב כי לעיתים יש להתפלל רק בלב ולא להוציא בשפתיים וזהו סוד מה שנאמר למשה רע"ה: "מה תצעק אלי", שבאותה עת בה עומד קיטרוג על האדם אל לו להתפלל בחיצוניות רק בלב ללא תנועת השפתיים. יוצא, איפוא, כי אין להסתפק בכך שתאמרי, "לא אתפלל" אלא יש לעקור הרצון משורשו, אך אהבה שהיא "עזה כמוות" גם "מים רבים לא יוכלו לכבות וכו". כבר ראיתי בחורים צדיקים יותר שבזמן ניסיון מצאו לעצמם כל מיני פתחים. הם לא התפללו "שהשני יינזק" אבל הם כן התפללו "שאני אזכה" באותם דברים בגופם שאחרים קיבלו (לא דבר דומה אלא אותו עצמו ממש). ואותו דבר כאן, אולי לא תתפללי בפירוש "שייפרדו" אבל מעטים האנשים בעולם שיתאפקו מלשטוח לפני הקב"ה את חפצם באותו בן או בת זוג. לכן לא תוכלי להימלט מלבקש "השבה". וה' הטוב יכפר. המשל יום מעולה ופנטסטי.

למעלה