שאלה האם יש בספריה עותקים מסמינריונים שניתן להתרשם מהם?
י יאיר הדרקון האמיתי New member 21/4/08 #2 אני לא יודע בוודאות לגבי ספריה לכלכלה אבל לפי מה שראיתי בהנחיות של סמינריונים עותק אחד מאוחסן בספריה המרכזית. שווה לשאול שם, אבל כמובן אחרי חוה"מ כי השבוע הכל סגור.
אני לא יודע בוודאות לגבי ספריה לכלכלה אבל לפי מה שראיתי בהנחיות של סמינריונים עותק אחד מאוחסן בספריה המרכזית. שווה לשאול שם, אבל כמובן אחרי חוה"מ כי השבוע הכל סגור.
ק ק7ן New member 21/4/08 #3 תודה! שאלה נוספת... היכן אני יכולה למצוא שיחזורים/סיכומים של קורסים ביהדות? תודה וחג שמח
ק ק7ן New member 22/4/08 #7 היי טהרת המשפחה של רבקה רביב- גם את שם , נכון? אם יש לך אני אשמח.. ולדת ומוסר- דרור ארליך.
G gilat85 New member 22/4/08 #8 כן גם אני בטהרת המשפחה של רבקה אבל לא נראה לי שיש בזה שחזורים כי זה אמריקאי ואומרים שהמבחן מאוד קל אז לא נראה לי שצריך...אם אני אשיג בכל אופן (למרות שלא חשבתי לנסות האמת) אני אגיד לך. השני לא שמעתי עליו למען האמת... איך הולך באקונומטריקה? זה ממש מדכא המקצוע הזה.
כן גם אני בטהרת המשפחה של רבקה אבל לא נראה לי שיש בזה שחזורים כי זה אמריקאי ואומרים שהמבחן מאוד קל אז לא נראה לי שצריך...אם אני אשיג בכל אופן (למרות שלא חשבתי לנסות האמת) אני אגיד לך. השני לא שמעתי עליו למען האמת... איך הולך באקונומטריקה? זה ממש מדכא המקצוע הזה.
ק ק7ן New member 22/4/08 #9 יש לך סיכומים של רבקה? חסר לי המון.. נהייתי מבריזנית השנה, אל תגלי. לא הולך באקונומטריקה כי אני לא ניגשת למועד א'. החלטתי שאני רוצה פסח נורמלי
יש לך סיכומים של רבקה? חסר לי המון.. נהייתי מבריזנית השנה, אל תגלי. לא הולך באקונומטריקה כי אני לא ניגשת למועד א'. החלטתי שאני רוצה פסח נורמלי
G gilat85 New member 22/4/08 #6 באגודה יש שחזורים רק למבחנים פתוחים השחזורים של הסגורים זה יותר "מחתרתי" אם אני לא טועה...