שאלה...

sugar girl1

New member
שאלה...

אני מתקשה בלהשיג כמה מצרכים לביצוע כישוף לכן אם תוכלו לומר היכן אני יכולה להשיג אותם שורש הצמח אדם וחווה שורש מהצמח של "דודאי הרפואי" (מה זה בדיוק וכיצד זה נראה?") קריסטל אבץ ורדים אנמי גרה בעיר שאין בה מקור לכל המצרכים הללו ואשמח אם תוכלו לעזור לי תודה סנדרה

"קריסטל אבן ורדים"

גם בעברית קוראים לו "רוזקוורץ". את יכולה לקנות אותו בכל חנות עידן חדש וגם בחנויות טבע מסויימות. קשה לי להאמין שאת עד כדי כך מרוחקת מחנות כזו, אפילו בירושלים יש לפחות שתיים. איפה את גרה?

FireDragon

New member
כנסי לפורום:

"קריסטלים ואבני חן" שם המנהלת (או מישהו אחר) יוכלו להסביר לך מה זה רוזקוורץ, איפה אפשר לקנות, איך נראה, תכונות והשפעות, כל אלה. בקשר לכל השאר, חכי שמישהו אחר יענה לך או שתשאלי בפורום אחר.

על מה אתה מדבר?

היא לא שאלה מה זה, היא שאלה איפה היא יכולה לקנות- ועניתי לה על השאלה הזו. וכשאתה מגיב למישהו עשה זאת בתגובה להודעה שלו.

FireDragon

New member
תהרגי אותי וזהו....

הייתי בשמחה מגיב על הטון (התוקף) של ההודעה אבל את זה אני אעשה בפרטי מחשש למחיקת ההודעה הזו. נכון, היא שאלה איפה אפשר לקנות, והפנתי אותה לפורום בו יוכלו לענות לה על שאלות כאלה ודומות. הגבתי לשלך, בגלל יותר נוח לראות ככה את התגובות, בסדר משולשי, ולא אחד מתחת לשני. נ.ב. לכותבת המקורית, יש חנות שנקראת "סטונאייג´" ברמת גן, שיש בה מבחר ענקי של אבנים, היא בין השאר גם החנות המובילה בארץ, הוראות נוספות לגבי דרך הגעה, בקשי ממנהלת פורום "קריסטלים ואבני חן" (היא גם מנהלת את החנות).

ShiVeee

New member
כמו כן , יש את "אירית" ברעננה בא"ת

איזור תעשייה רחוב המסגר 4 097410617 זאת חנות מפעל הכל שם במחיר מוזל

RainBird

New member
אני מנחש שזה חלק מכישוף אהבה את יכולה לשכוח מלמצוא שורש אדם וחוה יחד עם שורש נחש ועשב 5 האצבעות את צריכה חנות למוצרי וודו בשביל זה ובארץ ממש אין אז תאלתרי. דודא רפואי גדל במישור החוף, ומאוד קשה לעקור אותו מה שגם יש אמונה שיש דרכים לעקור אותו אחרת העוקר מקולל. כישופי אהבה בכלל הם לא למתחילים ולא עבורך. ורוז קוורץ קונים בכול חנות מיסטיקה. ארדן

domlife

New member
all u need is writen here

באתר הזה אתה יכול למצוא את כל מה שאת צריך בעשבים קריסטים וכוhttp://www.capricornslair.com/herpotandsun.html

למעלה