שאלה

• פותח הנושא roaic
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
שאלה

אני צריך את ההמלצה שלכם לאיזו מתנה חמודה לחברים שלי שעברו לדירה חדשה. זוג נשוי.....ועושים חנוכת בית. אין לי מושג מה לקנות להם???? יש להם משפחה די גדולה משני הצדדים ,ואני בטוח שסירים,מחבתות,ואזות וכל הדברים האלה הם יביאו להם..... אני מניח שהמשפחה דואגת לדברים היותר פרקטיים---מה גם,שאני יודע שכמעט לא חסר להם כלום...שיהיו בריאים. מה אני יכול לקנות להם לבית החדש? יש מקומות שאתם מכירים?...עיזרו ליייייייי בבקשה

Fun Fair

New member
כשאני עברתי דירה,

שמחתי לקבל עציצים (כאלה שלא צריך להשקיע בהם יותר מדי, רק להשקות אחת לשבוע), שוברים ל"ביתילי" ודומיו, וגאדג'טים לבית, כאלה שלא הייתי קונה לעצמי משיקולי תקציב . למשל- קבלתי מיכלים לתבלינים מאי.די.דיזייןם, שנדבקים במגנט לסטריפ מתכת, קבלתי מסחטת הדרים מעוצבת, קבלתי סט של סכינים מגניבים לכל מיני מטרות - כאלה שמפלחים פתוחים, עגבניות,עשבי תיבול, קבלתי ערכת סושי...בקיצור- פינוקים שאצלי הם בגדר מותרות...

מתנות לחנוכת בית ../images/Emo140.gif

יש המון אפשרויות מכלי בית ועד פינוקים למיניהם עכשיו לפני פסח זה זמן מצויין לקנות לבית, יש המון מבחר ומבצעים מדליקים כמה רעיונות: דברים מעוצבים (מזוזה, שלט לבית, כלים מיוחדים וכו') מגבות צבעוניות, מפה, פלייסמטים עציצים גאג'טים לבית מוסיפה כמה קישורים.... חיפוש בגוגל: מתנות חנוכת בית מתנות מקוריות כלי בית ומתנות

למעלה