שאלה

mulon1984

New member
גברת פלאפל!!!

יכול להיות שאת מד"איסטית באיראן?!?! ורידים לא נמצאים בכל הגוף, וגם לא נימים. אם הוא חותך את עצמו בגב רוב הסיכויים שהוא סתם יחתוך רקמות שידממו קצת וזהו. אה, וישאירו צלקות מכוערות שבעתיד יגרמו לבנות להירתע ממנו.

MispIaced

New member
אני בספק אם הוא באמת חותך בגב.

זה דיי לא אפשרי, אלא אם יש לך גרזן מאוד חד.

CrazyBoi

New member
אם דיברת עלי

אז כן אפשר לחתוך את הגב בלי בעיה עם סכין ובלי שום גרזן לגב אין לי תמונות אבל יש לי תמונות של כמה מהקומות שחתכתי אם לא מאמין

MispIaced

New member
אבל לא דימום רציני, הפצע יסגר תוך דקה או משהו

אלא אם הוא אנמי.

פלאפאל

New member
אבל זה עדיין יהיה קרע של כלי דם: נים, וריד או

עורק. בלי זה הוא לא היה מדמם. אחרת לא יהיה מה שידמם, נכון? אם הצינור שבתוכו הדם נמצא לא נרקע, הדם לא יצא החוצה. זה כבר לא רפואה, זה לוגיקה פשוטה.

Devils Pet

New member
בתוך הקרמות יש נימים קטנים מאוד שמספקים חמצן.

את אמורה לדעת את זה. ושנים נקרע- אפילו הקטן ביותר (לדוגמא הנימים בעין, שהם כלכך דקים רק כדורית דם אחת עוברת בהם כל פעם)- מדממים.

פלאפאל

New member
ובמה בדיוק זה סותר את מה שאמרתי?

יהיה נחמד מאוד אם תפסיקו לטעון כל הזמן שאני לא יודעת על מה אני מדברת. אתם יודעים, בכל זאת גם למדתי את זה וגם ראיתי את זה, ואתם רק שמעתם את זה בחצי אוזן כשישנתם בשיעורי ביולוגיה, ואולי אפילו גם זה לא. במיוחד כשהטעויות שטועים פה הן כאלה מפגרות. אני לא נוטה להגיד לאנשים שהם אומרים דברים מפגרים - אפילו לא צחקקתי כשמישהו שאל אותי האם שן שנפלה והושארה כל הלילה בכוס חלב תתחזק - אבל זה כבר באמת מוגזם. קצת כבוד לאנשים שאיתם אתם מדברים לא יזיק.

mulon1984

New member
חחח יש כבוד,

אבל תני כבוד לאנשים שלמדו ביולוגיה מסרטי אימה!!! נימים מדממים, רקמות מדממות, הכל מדמם, כי בלי דם אין חמצן, ובלי חמצן אין חיים. רק עצמות לא מדממות :/ בכל מקרה, ככה זה עובד: עורק (או וריד, לא קריטי לדיון) ראשי מצטמצם והופך לעורק קטן יותר, העורק הקטן הופך לנים, ומהנימים לתאים יש עוד דרך ארוכה... כך או כך, נימים מדממים, והם בהחלט לא נחשבים לעורקים\ורידים. נים זה נים!!!

פלאפאל

New member
ללמד מד"איסט מסרטי אימה

זה כמו ללכת לפרופסור למוזיקה וללמד אותו מתוך שירים שמצאת ביו טיוב שנעשו בחמישה שקלים כשהאחות הקטנה של המחבר צורחת את המילים. מצטערת, אבל אני יודעת פי חמש יותר ממך בנושא הזה, מה לעשות. להסביר לי שנים זה נים ומהו מחזור הדם בגוף זה בהחלט לזלזל בי. ואגב, אם זה ממש מעניין אותך, אתה טועה, פשוט כי אתה לא יודע מה זה רקמה. או שאתה יכול להביא לי הגדרה?

Maddie

New member
ד"א../images/Emo185.gif

גם אם זה כן זה יעשה משהו, זה לא מגניב. זה מגניב להגיד "יו, ניסיתי להתאבד." "מה עשית?" "חתכתי ת'גב"Oo אנשים. לא לחתוך גב. מה הוא עשה לכם?

PerfectSP

New member
XDDDDD ../images/Emo190.gif

באמת! כי אז לא תוכלו לעשות עמידת ידיים כמו שצריךם: וזה חבל. D:

../images/Emo41.gifהבהרה../images/Emo41.gif

ברגע שאני חוזרת הביתה השרשור הזה עף מהטאגליינס בגלל כמה תכנים בשרשור שאני מעדיפה לא למחוק. רוצים לדבר על הנושא? לא בשרשורים מטוגלנים.

PerfectSP

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

חבל,השקעתי
טוב, נחייה^^

Devils Pet

New member
הא כן.

בעקבות התגובות והבלאגן הרב אני מתנצל לכל מי שנפגע מהדברים שאמרתי.

למעלה